Pajkaa no właśnie ja też poczytałam, że jako dodatek do paliw i farb się go dodaje to już sobei wyobraziłam jakie to może być szkodliwe, więc lepiej postawić na malinową herbatkę. Ja w dodatku śmigam codziennie na ogród i wcinam prosto z krzaczka malinki mmm pychota ;-)
Ciamajdka niop cisza okropna ...mało nas, mało nas do pieczenia chleba .... Twoja mum chce tabletki anty? dziwne dziwne.... chyba, że chce zadbać, żebyś zarz drugiego nie miała
milusia83 kochana jak miło widzieć post od Ciebie :-) Buziaki dla Ciebie i Viktora :*
Bombusia oby te Twoje krzyczenie na nas coś dało - jak dla mnie jutro po powrocie mojego niech chlusną wody albo skurcze będą - byle do przodu. Super, że ciągle jesteś tu z nami - aż czasami się zastanawiam czy Alanek napewno jest z boku
Cosya witamy w grupie "kutwa to znowu nie to"
Eska chyba leci na 2 puszczę muzyczkę to może mała rozbuja się i wyskoczy
Ciamajdka niop cisza okropna ...mało nas, mało nas do pieczenia chleba .... Twoja mum chce tabletki anty? dziwne dziwne.... chyba, że chce zadbać, żebyś zarz drugiego nie miała
milusia83 kochana jak miło widzieć post od Ciebie :-) Buziaki dla Ciebie i Viktora :*
Bombusia oby te Twoje krzyczenie na nas coś dało - jak dla mnie jutro po powrocie mojego niech chlusną wody albo skurcze będą - byle do przodu. Super, że ciągle jesteś tu z nami - aż czasami się zastanawiam czy Alanek napewno jest z boku
Cosya witamy w grupie "kutwa to znowu nie to"
Eska chyba leci na 2 puszczę muzyczkę to może mała rozbuja się i wyskoczy
Ostatnia edycja: