Olu dziękuje za miłe słowa pod adresem mojej rodzinki, balsam na moją dusze he he, choć M mnie zaczyna troche irytować, bo wychodzi na to, że on jest najmądrzejszy co do dziecka, juz sie zrobił pewny co do niego i sie wymądrza wrrrrr, na macierzyński go zaraz wyśle i sie skończy he he
)))
marii no to super przy drugim podejściu zdać teraz prawko to naprawde cud, świetnie zazdraszczam
)))
Fiuu rano napisała, ze jej dziś nic pewnie nie ruszy, a teraz czytam, ze właśnie ją ruszyło, he he rany ale suuuuper
Bonusowa kochana też Ci życzę już rozpakowania, bo Twój dzidizuś nikogo nie słucha w tym względzie piszesz hmmm ciocia
Justa nakazuje wychodz Gabrysiu!!!!
)))
Anecia i Panienka czyli czekacie do 20.08 z porodem???? he ciekawe czy Wasze dzieci poczekają
)))
Ciamadjko mam nadzieje, ze w końcu sie u Ciebie rozkręci na dobre!!!!oooooo i masz robala no to nieźle, tego Ci brakowało, nie martw sie dadzą antybiotyk i będzie dobrze!!
Marulka oj jak Ty tak sprzątasz kochana to ja zapraszam do mnie, bo mój M teraz siedzi ciągle i gada do maluszka, ale jutro go pogonie do porządków na weekend!!!
Rózyczko ochhh a ja myślałam, zę sie rozpakujesz juz kochana, a oni Was do domu wysłali buuuu no nic pewnie nieługo ruszy tego Ci zycze!!!!!!
Niuunia życzę Ci szybkiego porodu, ale abyś na porodówke zdążyła
)))
Milusiu witaj kochana, pozdrawiamy z Alankiem Was mocno!!!
Dziewczynki zyczę Wam abyście sie już rozsypywały , bo czytam Was teraz od godziny i mi Was b. szkoda naprawde, wczoraj was pogoniłam wieczorem i poleciała
Fiuu no to znów KRZYCZE jazda na IP ciocia Justa nakazuje dzieciaczki
)))
U nas spokój, tatuś siedział sam z Alankiem ,synek nawalił mu wieeelką kupę hi hi hi, ale świetnie sobie radzą!!!!
Bylismy na spacerze, potem kapiel, maluszek dzis pierwszy raz mało płakał przy kapieli YUPIII.
Jest srasznie gorąco jutro i w niedziele ponad 30 st. za ciepło buuu
((( własnie współczuje Wam Mamuski i trzymam kciuki za każdą z was, buziaczki slę
))