reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Niuunia bez Ciebie nie ide rodzic :p juz to mowiłam :p

byłam u teściów :) skurcze mam , ale nieregularne - kurde moze tez ten olejek erycynowy spróbowac słyszałam o nim,z e daje efekty...

reklama
O żesz kurde.... no to też chyba zawczasu muszę kupić ten olejek rycynowy :-D W razie gdybym się już zdecydowała rodzić a dzieć nie chciałby wyjść :-D

Fiuufiuu w takim razie mocnooooooooo trzymam kciuki!!! I teraz to już wiem na pewno że niedługo będziesz miała swoje maleństwoi przy sobie. Albo może już masz a my jeszcze nic nie wiemy bo to już przecież po 20-ej :-D

Ciamajdko .... hmmmmm brak słów na lekarza... ale ja na swoim też już psy powiesiłam bo zapomnial o badaniu na paciorka i ja żyję w nieświadomości... a to chyba gorsze niż świadomość jego "posiadania".... Sama nie wiem. I jak doczekam wizyty we wtorek to go zapytam o tego paciorka bo mi to spokoju nie daje...

Madziujka super że już z nami jesteś :-) Tulę mocno!

Pajeczko gdzie jesteś????????????

Weroneczko Ty też nam gdzieś umknęłaś.....

Czyżbyście rodziły????????????????

OK, a teraz już uciekam powoli bo pewnie niedługo M skończy pracę i po m,nie przyjedzie no i jazda do domku. A teraz jeszcze zobacze co nowego na BB tak ogólnie i zmykam jeszcze na chwilę posiedzieć z rodzicami bo teraz to nie wiem kiedy ich zobaczę. Jak dotrwam to we wtorek po wizycie :-)

Buziaki i miłej nocy!!! Oby skurczybyki przyszły do tych z Was które tego tak bardzo chcą... może uda się jeszcze którejś zrealizować plan 13- ego :-D

Papap

Edit: oooo jesteś Pajeczko :-D

Pajkaa uff, bo już byłam u kresu załamania :-p ja też mam nieregularne i stwierdziłam, że jak się do tej pory nie zaczęło to może mała czeka aż tata wróci, czyli jutro popołudniu - oby. A olejek jak widać fiuufiuu popuścił wody :-p

Anecia marne szanse na realizację naszego "13" buu :-( miłego wieczorku :-)

Niuunia no cos Ty :) bez Ciebie sie nie wybieram :p

Ciamajdko witaj wśród paciorkowych mam:) tego sie nie da wytępić

gdzie mozna ten olejek rycynowy kupic? chociaz jak poczytałam o skutkach jego branai w ciaży odpuszczam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciamajdka - tulam!!! wspolczuje naprawde kape masz z tymi skurczami,widze ze masz termin tak jak ja u mnie to nawet skurczy nie ma;/ jakies pojedyncze od czasu do czasu a ja tak juz bym chciala sie rozpakowac:)))ja tez chyba polece po olejek
Fiuufiuu - trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny porod!!

ja dzis bylam u lekarza wystawil mi L4 do 30.08 i powiedzial ze jak sie nic nie bedzie dzialo to 30 do szpitala,ja panika to sie nie wyrobie do 25;/;/?? a on ze moze byc w kazdej chwili bo roznie babki maja i byc czlowieku madry;/,paciorkowca na szczęście nie mam,za to mam Monural jakis antybiotyk jednorazowy(tzn 1 saszetka do rozpuszczenia) ze wzgledu na zle wyniki moczu:((
pozdrawiam wszystkie dziewczyny brzuchatki i szczesliwe mamuski:))

Pajko ano widzisz-teraz jestem w "Waszej" grupie paciorków:) w aptece chyba sie ten rycynowy kupuje nie?

Anecia a wiesz co? to badanie kosztuje 13 zł (u mnie), nie musisz miec skierowania, idziesz do laboratorium, do bakteriologii.. dają Ci próbke, pobierają wymaz (trza dupsko wystawić jak u gienka) i masz wynik po 3-4 dniach.. ja robiłam we wtorek-wynik miałam dzisiaj...

wychlałam Karmi... coś cisza nie? na gorącej.. w sensie-nie ma kogo dopisać, mało nas mało.. jakos sie dziewczyny wykruszyły...

pati wiem, hamujesz kolejkę :))))))))

a wiecie co moja mama dzisiaj odwaliła? ona sie mnie pyta o tabletki antykoncepcyjne, jakie są dobre, po ile... a ja ZONK w oczach... ja pierdziu... no mówię, idź do gienka , on Ci wypisze... ale kurna po cooooo?

Ostatnia edycja:
Cześć kochane moje, przede wszystkim dziękuję wam z całego serducha za wszystko, wsparcie, smski, podtrzymywanie na duchu, wiedziałam, że duchowo jest ze mną cała armia wspaniałych kobiet.....w miarę czasu ponadrabiam wszystkie wiadomości...Jestem już w domku, wyszłam dzisiaj, moje życie obróciło się o 180 stopni....
Od drugiej doby życia malutkiego dopadł mnie taki nastrój, obawy, lęki, że płacz mam na skraju i w sumie co chwilę coś mnie wzrusza i beczę jak głupia....
Jeszcze raz wam wszystkim dziękuje...:*:*:*:*:*:* jutro ponadrabiam i się odezwę

Olu dziękuje za miłe słowa pod adresem mojej rodzinki, balsam na moją dusze he he, choć M mnie zaczyna troche irytować, bo wychodzi na to, że on jest najmądrzejszy co do dziecka, juz sie zrobił pewny co do niego i sie wymądrza wrrrrr, na macierzyński go zaraz wyśle i sie skończy he he:))))
marii no to super przy drugim podejściu zdać teraz prawko to naprawde cud, świetnie zazdraszczam:))))
Fiuu rano napisała, ze jej dziś nic pewnie nie ruszy, a teraz czytam, ze właśnie ją ruszyło, he he rany ale suuuuper
Bonusowa kochana też Ci życzę już rozpakowania, bo Twój dzidizuś nikogo nie słucha w tym względzie piszesz hmmm ciocia Justa nakazuje wychodz Gabrysiu!!!!:))))
Anecia i Panienka czyli czekacie do 20.08 z porodem???? he ciekawe czy Wasze dzieci poczekają:))))
Ciamadjko mam nadzieje, ze w końcu sie u Ciebie rozkręci na dobre!!!!oooooo i masz robala no to nieźle, tego Ci brakowało, nie martw sie dadzą antybiotyk i będzie dobrze!!
Marulka oj jak Ty tak sprzątasz kochana to ja zapraszam do mnie, bo mój M teraz siedzi ciągle i gada do maluszka, ale jutro go pogonie do porządków na weekend!!!
Rózyczko ochhh a ja myślałam, zę sie rozpakujesz juz kochana, a oni Was do domu wysłali buuuu no nic pewnie nieługo ruszy tego Ci zycze!!!!!!
Niuunia życzę Ci szybkiego porodu, ale abyś na porodówke zdążyła:))))
Milusiu witaj kochana, pozdrawiamy z Alankiem Was mocno!!!

Dziewczynki zyczę Wam abyście sie już rozsypywały , bo czytam Was teraz od godziny i mi Was b. szkoda naprawde, wczoraj was pogoniłam wieczorem i poleciała Fiuu no to znów KRZYCZE jazda na IP ciocia Justa nakazuje dzieciaczki:))))

U nas spokój, tatuś siedział sam z Alankiem ,synek nawalił mu wieeelką kupę hi hi hi, ale świetnie sobie radzą!!!!
Bylismy na spacerze, potem kapiel, maluszek dzis pierwszy raz mało płakał przy kapieli YUPIII.
Jest srasznie gorąco jutro i w niedziele ponad 30 st. za ciepło buuu:(((( własnie współczuje Wam Mamuski i trzymam kciuki za każdą z was, buziaczki slę:)))

reklama
Do góry