reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa siniaki na udach? :szok: o mamuniu :baffled: hmmm chyba też maseczkę sobie walnę. Wogóle cera w ciąży mi się poprawiła, aby potem się nie pogorszyło :baffled:

pati1982 pazury na krótko a co tam będziemy im popuszczać :-p

marulka fajne buciki. Ja z kupnem czegokolwiek dla siebie powstrzymuję się - zakupy dopiero po porodzie i to generalnie po jakimś czasie.Ale poszaleje :-p bo jak patrzę na moją garderobę to nic nie ma, a przez 9 m-cy nie przybyło nic poza spodniami ciążowymi. Chyba już zapomniałam jakie tu uczucie sprawiać sobie przyjemność zakupami ha ha :-D

reklama
Niuunia - co do zakupów to mam taki sam plan:-) też ostatnio nie kupuję, odbiję sobie po jakimś czasie po porodzie, teraz to mi żal było w ogóle wchodzić do sklepów - takie ładne bluzeczki czy inne szmatki wisiały - starałam się nie oglądać bo teraz i tak nie wejdę i tak się nie zmieszczę:zawstydzona/y:, a na swoją garderobę nie mogę już patrzeć, od paru miesięcy to samo - bleee ile można:confused2:; a pazurki to opitalam na krótko i u nóg i u rąk żeby w razie porodu i później nikogo nie podrapać a zwłaszcza przy maluszku:tak:

Niuunia mi sie cera pogorszyla jakos :( mam plamy na twarzy takie jakby piegi, ale to przez cholestaze :(

ja własnie szukam torebki na wesele. Mam dylemat mam kremowo-czarną sukienkę i drugą fioletowo-niebieską i tak w tą drugą wejde po ciaży w pierwszą nie wiem. Zastanawiam sie nad kolorem torebki. Mozecie cos doradzic??
podobają mi się takie:

kami-lex torebka wizytowa różyczka (1184953382) - Aukcje internetowe Allegro tylko ta beżowa oczywiscie

i ta *TOREBKA WIZYTOWA KOPERTÓWKA JASNY BRĄZ * (1184198696) - Aukcje internetowe Allegro ale fajnie jakby sie pokazała czarna :(

Niuunia tam jest granatowa własnie a nie wiem czy ta beżowa bedzie pasowała to sukienki fioletowo-niebieskiej a kusi mnie ją kupic bo cena jest fajna:)

Witam Mamusie ;-)
na początku chciałabym pogratulowac wszytskim rozpakowanym Dziewczynkom ! a przedewszystkim Ehtele, Milusi ,Poliannie i Bombusi !

Co u Nas :
Mały ostanio nauczył sie piszczec :-p, przez pierwszy tydzien był taki spokojniutki, a niedawno odkrył ze umie głosno plakac i czasami daje mi takie koncerty ze ho ho :-p. z karmieniem piersią mamy problemy :-(. Mały nie najada sie w ogole moim pokarmem :-(, mimo ze potrafi siedziec przy jednej i drugiej piersi przez 30-40 min, dalej jest głodny i musze Chłopine dokarmiac, a tak chcialam karmic tylko tylko piersią od drugiego tygodnia....:zawstydzona/y:, moze znacie jakies diety ktore sprawia ze pokarm Matki bedzie bardziej sycacy ?
aaa i jest mi bardzo smutno :-(, poniewaz moj M musial dzis juz jechac z powrotem za granice <rozpacza>, kurcze ci zagraniczni szefowie są w ogole bez ucuzc ! moj M dostał tylko 2 tyg. urlopu ( licząc w tym 4dni praktycznie w podrózy) :-(, w ogole nie nacieszylismy sie sobą, a niestety ktos musi zarabiac pieniązki...eh...dobra nie smuce Wam. Zaraz wróci moja siostra ze spacerku z Małym :tak: , wiec moze troszke pokoik Malego ogarne :-p

reklama
Pajkaa a to nie gramy w 100 pytań do... :-D kurcze ta jasna może się za bardzo w oczy rzucać, ale z drugiej strony ile ta torebkę się nosi na weselu.

żanetka głowa do góry z każdym dniem będzie lepiej :-)

Do góry