reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja po wizycie. Wg pani dr szyjka trzyma :-), nie ma rozwarcia i oznak porodu póki co brak. Chyba że wody odejdą to inna sprawa. tak po 20 wolałabym by ta szyjka się skracała bo inaczej długi poród mnie czeka :baffled: A poza tym nic innego mi nie powiedziała. Szkoda mi że nie ma mojej lekarki :zawstydzona/y: mówi się trudno.

A teraz zabieram się za czytanie Was, bo kilka stron naprodukowałyście.

Miłego wieczorku :-)

reklama
Witam! Nie było mnie od rana a tutaj już 10 stron do nadrobienia. Jesteście ekspresowe zarówno w pisaniu postów jak i rodzeniu. Gratuluję świeżym Mamusiom!

Nie odpiszę dzisiaj bo wymieło mnie okrutnie, a na dodatek na jutro zapowiadają u mnie 33 stopnie. No chyba skonam. Idę spać!

Dobrej nocki!

cześć rozpakowane! miło, że znowu zaczyna się tu tłoczno robić :) bo my takie smęty już tu puszczamy, że chętnie poczytam teraz o poranionych sutach i problemach z odbijaniem- taka odskocznia :)

dzisiaj znowu seks (powoli staje się to nudne...)
wuzelku- czy to ty jak już ci się skurcze pojawiły łyknęłas sobie olejku rycynowego? Bo jak mnie w nocy coś złapie, to idę na żywioł- mów jak to u Ciebie było

Ja też jestem ciekawa, bo tylko oleju nie piłam - okna myte, seks, schody, bieganie po mieście jak najmniej kaczym krokiem, na kolanach sprzątałam podłogi i szafki, i co tam jeszcze i nic! Teraz kawę mocną wypiłam - już zapomnialam jak to smakuje...

Wróciłam z KTG. Skurczyki są. Z dzidzią wszystko ok. Tylko w szpitalu przepełnienie, bo zamknął się inny szpital i wszystkie laski rodzą na Klinikach. Jak nie urodzę do piątku, to w sobotę wieczorem prawdopodobnie będę już leżeć w szpitalu. Im szybciej, tym lepiej, tak mi powiedział mój lekarz, bo są straszne problemy z miejscami. Najbardziej jednak przeraża mnie fakt, że mogę nie mieć porodu rodzinnego w związku z tym tłokiem na oddziale. Są tylko dwie sale, a reszta to część wspólna. Zobaczymy...
Mężowi udało się załatwić pracę w domu, więc nie będę sama w domu. Mama świruje bardziej niż ja i już chce mieć wnuczkę na świecie :-) Co do obcinania paznokci u stóp, to mój facet jest niezastąpiony. Sprząta też nieźle :-)

Anecia1111 to jeszcze troszkę i pójdziemy na normalne zakupy :-p ja to nawet do sklepów nie wchodziłam :-p

Gorzka_Słodka_Czekolada
a właśnie dziś o Tobie myślałam :-) super, że masz maleństwo ze sobą i współpraca się Wam układa :-p zgodziłaś się na studentów przy porodzie? :baffled:

ewelinka2106 fajnie, że z Mateuszkiem już jesteście w domciu :-)

A u mnie znów bóle @ (monotonia), mała się wierci, krzyż napier**** a ja już siły nie mam ehhh :-( wytrzymać jeszcze z dzień, żeby tego dentystę chociaż zaliczyć, no i potem mogę być w grupie "13" :-p idę spać tzn. pewno z 2 godz pośpię i tyle, dobre i to. Do jutra dziewczyny. Spokojnych nocy albo już konkretnych skurczy życzę :-p

oj dziewczyny ja ledwo żywa jestem :( jutro do internisty pojde:( zle sie czuje gardło nadal boli wiec pewnie to nie gardło tylko albo angina albo schodzi na tchawice :( i bedzie antybiotyk. Nie wiem co zrobic jutro mąż chce wolne wziąc a jak go nie chce blokowac znowu słabo mi sie robi co chwile drętwieją mi ręce nie wiem co sie dzieje :(
życzę spokojnej nocki przynajmniej Wam

reklama
ojoj współczuję Pajkaa takiego samopoczucia, dość, ze brzuszek i związane z tym dolegliwości to jeszcze inne rzeczy się przyplątały - trzymaj się !
niuunia współczuję tych bóli @ no i krzyżowych - życzę przespanej całej nocki ! - albo konkretnej akcji !
dolorezzz super mąż ! - a wnusi to się doczeka babcia doczeka na 100 % ;) -heh

życzę spokojnej nocki wszystkim ;)

Do góry