marulka
mamcia wieloetatowa
Pajka niekoniecznie kicha - spokojnie obserwuj... może to tylko ćwiczenia, a może tylko mała rozgrzeweczka przed czymś konkretniejszym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marulka oj chciałabym ... z jednej strony a z drugie sie boje, ale kurde urodzić musze nie ma zmiłuj
Moj Radek mowi, ze Sebus czeka aż tatus bedzie miał urlop więc czeka na piątek
Pozdrawiamy rozpakowane mamusie i dwupaczki))
Aneciu taka pokąpielowa czapeczka wystarczy. Ale wiem, że w Pepco są takie normalne cienkie malutkie, bo dostałam taką i chodzimy w niej na spacery (jeśli masz gdzieś koło siebie). Aha-co do obcinania paznokietków-pielęgniarki z noworodków kazały się wstrzymać 2-3 tyg, nawet do mca, bo u niektórych dzieci wyglądają na długie, a są jeszcze zrośnięte ze skórą (u Jaśka tak było). Poczekaliśmy 3 tygodnie, mamy to już za sobą-nożyczki niemowlęce z Canpola się nie sprawdziły, mają za grube ostrza-musiałam wziąć swoje, choć miałam stracha, że go ukłuję czubkami, ale nie było wyjścia-nie taki diabeł straszny))
Hej Kobietki
My od niedzieli już w domku :-) Wszystko pięknie ładnie tylko krocze mnie tak napierdziela, że niestety nie siadam do kompa Jutro albo w piątek zdejmą mi szwy to powinno być lepiej ;-) Pozdrawiam Kochane
Oj znam te myśli. Mam identycznie. Może jednak uda się w piątek? Ja molestuję męża, żeby od jutra pracował w domu. Obiecał mi, że tak zrobi.