reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajko to plany masz całkiem całkiem.... tylko co z nich wyjdzie w praktyce to się okaże :-D Ja mam trochę podobne do Twoich tzn:
- też planuję wydepilować brwi i hmmmmm.... tam na dole też mam w planach znowu zrobić porządek :-D
- zrobić peeling (ale tylko twarzy)
- umyć włosy
- wymoczyć stopy (tylko czy warto skoro to nie pomaga?)

A poza tym chciałam jeszcze wymyć lodówkę i posprzątać kibelek, ale to już sobie chyba odpuszczę bo wydaje mi sie ze energii mam za mało jak na to wszystko :-D

reklama
pajka no to świetny plan - ja jestem tak ulepiona i ugotowana upałem że też by mi się jakiś relaksik przydał... a i o pazurki zadbać warto by było... tylko jakoś jak mam te balony sobie przykładać bliżej twarzy to mi się odechciewa ;);) ledwo nachylam się do stołu a co dopiero miałabym nogę zadrzeć do obróbki stópek :) ja dzisiaj się tak snuję, może wyprasuję tą hałdę co wyprałam.. najgorsze że nie bardzo mam plan na jutro..

Anecia no plan jest, ale jakos nie po drodze do łazienki :-D:-D ale trza sie zabrac za siebie bo jak dziecie sie zdecyduje to go przestrasze :-D:-D

Niuunia moj Radek jak mnie widzi jak ide to sie smieje i mowi no chodź Grubciu mój a ja się turlam dosłownie brzuch nisko, nogi sie ocierają o siebie, ze az mam siniaki :szok:na udach masakra

Marulka oj do prasowania rto by mnie wołami nie przyciągnęli :no: chyba mąż poprasuje jutro :tak:usmiechne sie ładnie do niego :-)

no mam lusterko i depilujemy :p brwi:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ło matko alem pospała :szok: normalnie 3 godz a położyłam się tylko na chwilkę :-D Teraz zjadłam pomidorówkę bo mnie głód obudził i tym sposobem już tylko jakieś 2 godz do powrotu męża z pracy zostały :-)
Niuunia - ja pazurki u stóp też ostatnio opitalam na krótko - a nastękam się przy tym ;-) że stwierdziłam na więcej nie liczcie (a tu chociaż bezbarwnym by pociągnąć - od razu fajniej wygląda:sorry:)
lahimka - mój też dzisiaj spokojny, natomiast wczoraj na ktg i po tak szalał że hej, chyba mu się nie podobało... za to ja miałam wczoraj moje "stare" ciśnienie sprzed ciąży czyli 90/60
Marulka - prasowanko też mi się szykuje bo dzisiaj 2 prania puściłam, ale to raz dwa i będzie zrobione,
Malagonia - ja mam tak jak ty ze sprzątaniem, że wolę wszystko na bieżąco robić bo mimo szczerych chęci mąż też tego jakoś tak dokładnie nie zrobi;-), faceci to jednak jeden gatunek:happy:
Black_Opal - fajnie że jesteś, oby szybko przestało boleć żebyś mogła posiedzieć troszku z nami ;-) jak tam synuś?

Pati no a jak u Ciebie ?? jakis plan ustalili juz działania?? jak sie nie urodzi na dniach??

ale zarosłam na tych brwiach masakra jakas zawsze na odal robiłam a teraz patrze i ło matko o mały włos
zemdlal.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do niedzieli czekamy a jak nic nie ruszy mam dzwonić do gina, pewnie coś będzie chciał zadziałać... mówił że ma w niedzielę dyżur cały dzień i pewnie mnie przyjmie i położy w szpitalu.:-(
Ale baaaardzo bym chciała żeby już coś samo poszło do tego czasu, a tu cisza, chyba zero skurczy (chyba że nie czuje:sorry:), czasem jakiś ból jak na miesiączkę, no i oczywiście stado innych bóli które wszystkie dobrze znamy ale nie mające nic wspólnego z porodowymi :baffled:
Pajka - twoje buźki rocks :-)

pajka jak widzę jak mój M prasuje.... jak nawleka wszystkie koszulki na deskę do prasowania to mnie od razu chole*a bierze i mam wizję że wszystkie moje bluzki i jego koszulki są rozciągnięte jak sukienki... wolę to zrobić sama... poza tym prasowanie jakoś mnie relaksuje.. o niczym nie myślę tylko przerzucam pachnące szmatki i majtam żelazkiem ;)

może jutro wezmę się za swoją szafę - mam tam jesień średniowiecza... ciążowe ciuchy z normalnymi, za duże z za małymi, stare, starożytne, noszone i nie noszone....... masakra jakaś... muszę skompletować jakiś zestawik albo dwa albo trzy i rzucić na pożarcie na allegro :p

pochwalę się - wylicytowałam sobie dwie pary butków na chłodniejsze dni:
*OYSHO* CZARNE ZAMSZOWE BALERINKI 39 (1178655310) - Aukcje internetowe Allegro
*PULL&BEAR*SWIETNE BALERINKI W KOLORZE KHAKI39 (1175856520) - Aukcje internetowe Allegro
z niecierpliwością czekam na przesyłkę bo ciekawa jestem czy będą pasować :p

reklama
Witam!Ale drukujecie!Mnie dopiero teraz udało dojść do kompa bo moje dzieciaki od rana kożystały na zmianę.W międzyczasie byłam u gin-KTG ok-dostałam króciutki papierek bo skończył się w aparacie a że wyszła lek z gabinetu i słyszała stwierdziła że dłużej nie ma co mnie trzymać.Tak to nic mi nie powiedziała tylko że jak bym nie urodziła to za tydz. mam przyjść.

Do góry