reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
cholera dopiero nie dawno wstałam jak zasnełam ok.16 to mnie mąż po 20 telefonem ruszył. u nas taka burza i ulewa była że spało sie super, a że ja po całej nocy nie przespanej to mi sie należało.

pajko masz absolutna rację z tą oxy dlatego stwierdziłam że idę do domu, zwłaszcza że lekarz miał takie podejście jak ja że nie będziemy robic nic na siłę jak się zaczeło coś dziac to na pewno do terminu sie rozkręci. oxy to dla mnie ostateczność.

weroneczko moja mama tez robi bigos z cukinii, ja nie lubie ale ponoć jest bardzo dobry:)

ciamajdko życzę samych szczęsliwych dni z rodzicami!

ehtele czekamy na wieści.

niunia u mnie też cały czas czerwonka leci, ale ponoć to tak ma być, szyjka sie rozwiera!

trochę posprzątałam w domu, co by mi sie nie nudziło:) teraz lerzę i znów mnie mega skurcze biorą, ale co tam Bartuś musi zostać w brzuszku co najmniej do środy jak tatuś wróci z delegacji:) a w środę mam wizyte u swojego gina więc zobaczymy czy rozwarcie się powiększa czy stoi wszystko w miejscu.

Hej Mamuśki!!!!!!

My już od dziś w domku, wypuścili nas po 16.20 jak sie zaczęła 3 doba, tak sie u nas wychodzi jak jest wszystko w porządku, a my z alankiem póki co zdrowi wiec nas M odebrał:)))
Więc mały głównie Spi i je no ale ma dopiero 3 dni wiec ma czas na akcje he he.
Ja nie miałam do teraz w ogóle pokarmu no NICCCCCCC, ale od teraz rusza, cyce nabrzmiałe, M wypożyczył mi dziś laktator elektryczny i zacznę karmić piersią, ssak jest z rodziny ZARŁOKÓW hi hi, boje sie tego karmienia piersią no ale b. chcę więc mam nadzieje, ze sie jakoś zgramy, bo jesli chodzi o sztuczne mleko to rąbie co 3 godz. ino huczy:))) ale przystawiałam go i piłam w szpitalu okropną bawarkę i mleko jest.
Ja sie czuje dobrze i do dziś nie mogę uwierzyć, ze miałam taki szybki poród, poprostu rewelacja, a obsługa mojego szpitala CUDOWNA, przemili ludzie, uprzejmi, same ochy i achy naprawde bylismy z M b. miło zaskoczeni. Nie dostałam żadnych wspomagaczy, nawet lewatywy, bo nie było na to czasu, ale nie spaprałam roboty kupą ha ha:)))
Chyba Bozia mi wynagrodziła tym porodem te moje wszystkie niemiłe badania, które przeszłam w ciąży!!!!!!
Mały dostał 10 pkt.

Niedługo opisze moje expresowe przezycia z porodówki he he .

Mamuski czy Ehtele i Milusia sie rozpakowały???? Bo o innych dziewczynkach wiem.

Całujemy Was mocno i będe starła sie klikac i pisac moje doświadczenia jako świeża mamcia noworodka!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i b. dziękuje za miłe słowa pod adresem mojego synka:)))
Zyczę każdej z Was, abyście jak najszybciej tuliły swoje kruszynki w ramionach.
Mój M płacze codziennie ze szczęscia, ja jestem w szoku!!!!!!
Adi na obozie w Bułgarii, ale nie otrwierają mu sie ememesy i zobaczy brata dopiero 19.08 jqk wróci.
Buziaki slę:))))

Bombusia super, że już jesteście w domku - ekspresówka z Ciebie porodowa :-) a co do milusi i ehtele to czekamy na wiadomości. Oczywiście jak tylko znajdziesz chwilkę to będziemy wdzięczne za opowieść Twojego ekspresu :-p

Bombusia super, że już jesteście w domku - ekspresówka z Ciebie porodowa :-) a co do milusi i ehtele to czekamy na wiadomości. Oczywiście jak tylko znajdziesz chwilkę to będziemy wdzięczne za opowieść Twojego ekspresu :-p

He he no lekarze kazali odnotować w papierach, ze czas rozpoczęcia porodu (czyli od kiedy wlazłam na łózko porodowe) to 15.15, a czas narodzin Alanka to 16.19 !!!!!!!!!

Bombusiu Ty młoda mamusiu super, że już jesteście:)))
Ściskam mocno wszystkie dwupaczki, czuję, że niedługo wrócę do Was-w końcu w piątek Jasiek kończy miesiąc:)))

reklama
Do góry