Hej Mamuśki!!!!!!
My już od dziś w domku, wypuścili nas po 16.20 jak sie zaczęła 3 doba, tak sie u nas wychodzi jak jest wszystko w porządku, a my z alankiem póki co zdrowi wiec nas M odebrał
))
Więc mały głównie Spi i je no ale ma dopiero 3 dni wiec ma czas na akcje he he.
Ja nie miałam do teraz w ogóle pokarmu no NICCCCCCC, ale od teraz rusza, cyce nabrzmiałe, M wypożyczył mi dziś laktator elektryczny i zacznę karmić piersią, ssak jest z rodziny ZARŁOKÓW hi hi, boje sie tego karmienia piersią no ale b. chcę więc mam nadzieje, ze sie jakoś zgramy, bo jesli chodzi o sztuczne mleko to rąbie co 3 godz. ino huczy
)) ale przystawiałam go i piłam w szpitalu okropną bawarkę i mleko jest.
Ja sie czuje dobrze i do dziś nie mogę uwierzyć, ze miałam taki szybki poród, poprostu rewelacja, a obsługa mojego szpitala CUDOWNA, przemili ludzie, uprzejmi, same ochy i achy naprawde bylismy z M b. miło zaskoczeni. Nie dostałam żadnych wspomagaczy, nawet lewatywy, bo nie było na to czasu, ale nie spaprałam roboty kupą ha ha
))
Chyba Bozia mi wynagrodziła tym porodem te moje wszystkie niemiłe badania, które przeszłam w ciąży!!!!!!
Mały dostał 10 pkt.
Niedługo opisze moje expresowe przezycia z porodówki he he .
Mamuski czy Ehtele i Milusia sie rozpakowały???? Bo o innych dziewczynkach wiem.
Całujemy Was mocno i będe starła sie klikac i pisac moje doświadczenia jako świeża mamcia noworodka!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i b. dziękuje za miłe słowa pod adresem mojego synka
))
Zyczę każdej z Was, abyście jak najszybciej tuliły swoje kruszynki w ramionach.
Mój M płacze codziennie ze szczęscia, ja jestem w szoku!!!!!!
Adi na obozie w Bułgarii, ale nie otrwierają mu sie ememesy i zobaczy brata dopiero 19.08 jqk wróci.
Buziaki slę
)))