Ciamajdka
Edusia'2010
Nie było mnie jeden dzień!!!! i tyle się rozpakowało.. i tyle napisałyście?????
lecę ino wzrokiem po postach, aż żal.. zaraz uzupełnie listę...
ja czuję sie fascynująco-mam nadzieję że mnie w końcu weźmie, bo jak nie to się cholerka przywiąże do linki samochodowej i każę tacie przetarabanić przez miasto z prędkością 100km/h..
BARDZO GRATULUJĘ DZIEWCZYNOM ROZPAKOWANYM!!!
Misslena napisz jeszcze jedną prywatną (bo nie dostałam niestety), albo napisz tu czerwonymi duzymi literami to dojrzę
rozalka!!! jupiiii!!! może to już:-)
żelazną macicą to będę ja... mówię Wam.. codziennie czuję że się cofam, że wszystkie urodzą tylko nie ja...
jeśli chodzi o smsy ewentualne, będę mogła najpewniej przekazywać je na forum dopiero wieczorami, bo rodzice gdzie będą jechać to będą mnie zabierać!!! z góry przepraszam...
k.. ja naprawdę nie urodzę... no nic się nie dzieje!! ale dobra-nie marudzę..
Misslena, Polianno bardzo dziękuje za opis porodu!!!
idę uzupełnic listę... i uciekam... bo mama obok siedzi a ja nos w kompie
lecę ino wzrokiem po postach, aż żal.. zaraz uzupełnie listę...
ja czuję sie fascynująco-mam nadzieję że mnie w końcu weźmie, bo jak nie to się cholerka przywiąże do linki samochodowej i każę tacie przetarabanić przez miasto z prędkością 100km/h..
BARDZO GRATULUJĘ DZIEWCZYNOM ROZPAKOWANYM!!!
Misslena napisz jeszcze jedną prywatną (bo nie dostałam niestety), albo napisz tu czerwonymi duzymi literami to dojrzę
rozalka!!! jupiiii!!! może to już:-)
żelazną macicą to będę ja... mówię Wam.. codziennie czuję że się cofam, że wszystkie urodzą tylko nie ja...
jeśli chodzi o smsy ewentualne, będę mogła najpewniej przekazywać je na forum dopiero wieczorami, bo rodzice gdzie będą jechać to będą mnie zabierać!!! z góry przepraszam...
k.. ja naprawdę nie urodzę... no nic się nie dzieje!! ale dobra-nie marudzę..
Misslena, Polianno bardzo dziękuje za opis porodu!!!
idę uzupełnic listę... i uciekam... bo mama obok siedzi a ja nos w kompie