Wpadłam na chwilkę.... mam wyrzuty sumienia, że mnie tu nie ma... przyzwyczajenie? oddanie czy uzależnienie
?
nadrobiłam, ale mówię szczerze, że nie odpiszę dokładnie..
Ogarnę tylko to co mam na myśli:
Luzika4don GRATULUJĘ!!! i naprawdę życzę Ci jak najmniej zmartwień, aby Twoje maleńkie Serduszko szybko doszło do siebie.... tak mi smutno z powodu tej wiadomości, ale na pewno będzie dobrze
Kasiu2506 może już tulisz maleństwo!!! powodzenia i z góry gratuluję!!!
Ehtele nie mów mi o tym bólu, łączę się z Tobą
życzę Ci byś nie musiała czekac do czwartku..
MILUSIU I
EHTELE wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze z okazji pierwszych rocznic Waszych małżeństw!! przede wszystkim dalej tak WIELKIEJ miłości... i abyście każdy następny rok Waszego życia przeżywały z wielką radością i żyli w zgodzie i w szczęściu!!!:-)
Misslena gratulacje!!! (nie ma Cie na liście, jeśli chcesz być na rozpakowanych, podaj mi proszę dane swoje i maleństwa)
będę.mamą najlepsze życzenia urodzinowe!!! coś widzę że możesz mieć malucha ze sobą w ten piękny dzień
info do ANDZI I PATI:
śniłyście mi się obie dzisiaj... że czytałam Wasze posty, obie zaczynałyście rodzić, Pati urodziła wczesniej.. dzisiaj:-)
Duralex Bogusia86 witajcie
))
AgaS-78 a dlaczego o 3:30 rano maja dzwonić? ło ludzie
navijko nie zostawiaj mnie i Ty... świetnie, urodzę może akurat na Boże Narodzenie...
POWODZENIA SŁOŃCE!!!! i Ty sie rozpakowujesz...:-)
resztę naszych brzuchatek pozdrawiam!!!
Alanek prześliczny!! toż to mulat prawie!!!!
:-)
Bombusiu jeszcze raz gratulacje
ja się męczę z bólami... ale tak jak już kiedyś pisałam-daje sobie na wstrzymanie, jednak nadzieję mam wielką.. nie wiedziałam że na początku ciaży będę się bać porodu (i to będzie dla mnie największy strach dotyczący ciąży-o jak człowiek mało wiedział co go czeka), a teraz tak bardzo prosze o ten poród, jaki by nie był... może mnie nawet ściorać jakby stado byków po mnie przebiegło ale niech już się stanie!!!
będę teraz mało zaglądać ze względu na rodziców, będą już jutro u mnie... chciałabym wykorzystywać z nimi każdą chwilę... same rozumiecie.. ale raz dziennie wpadne na pewno-wpisać na listę rozpakowanych, zobaczyc co u Was, natomiast całodziennie debatowanie sie skończy
myśle o Was-to jest ważne
... poza tym "odpoczynek" taki tez mi sie przyda, bo jednak rozpakowują się dziewczyny z moim terminem, i siedzę w stresie dlaczego nie ja...
a nie chcę się dobijać!!!
buziam Was wszystkie
))