reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
ewelinka - polecam ciepłą kąpiel i coś do szamania, może masz ochotę na coś słodkiego ? czekloada poprawia humor ;) mój gin też podobnie mówił, że wraca z urlopu 15.08 ale do tego czasu to ja już nie donoszę... :/

luizka - może to jakiś spisek glonojadów :p ?

andzia1987 na szczęście nic, bo to jedna noga mi się ugięła, więc delikatnie przysiadłam na pupie. Kurczę a ja nie lubię kąpieli i wolę prysznic. Jak mam czekać zanim woda naleci etc. to mi się odechciewa :-p a prysznic pyk pyk

ewelinka2106 dziękuje nic. Ja się zastanawiam właśnie do kogo by tu potem napisać na porodówce albo kto w tym samym czasie też będzie rodził. Ja też mam we wtorek do gina - z jednej strony mam nadzieję, że nie dotrwam, a z drugiej, że jak już się przekatulam do wt to mi powie, że poród lada moment :-p

Poza tym tak jak większość narzekam na nieregularne ale za to bolesne skurcze i obawiam się, że to właśnie krzyżowe wymęczą mnie przy porodzie :baffled:

Witam!!!

Niuunia i ewelinka ja też mam termin na wtorek.idę na KTG na 11:00 do szpitala i ciekawa jestem czy mnie zostawią.Żadnych praktycznie objawów nie mam, więc nie wiem czego mam się spodziewać. Oczywiście wolałabym już tam zostać.

Bombusia GRATULACJE!!!!!!!!!!pozazdrościć szybkości

Ostatnia edycja:
reklama
żal mi tej Milusi...tyle sie nacierpi...moze chociaz porod bedzie lzejszy....

przeraza mnie mysl ze w srode juz do szpitala:( kiedy ten maly lobuz opusci brzuszek i przytuli sie do mamusi..???Juz te czekanie mnie denerwuje w srode mialam termin i dupa moze jedynie cos 8 albo 9 bo taki byl USG termin zobaczymy.......

Do góry