Witam się i Ja w sobotni poranek :-)
Wiktoria to mała szantażystka ;-) Od 2 do 5 cały czas płakusiała jak dawałam Ją do cyca to usypiała, odbiło się, do łożeczka i w tedy ryk... Więc w końcu o 5 nad ranem uznałam, że położę Ją koło siebie i zaśniemy razem i tak się stało :-) No maleńka ma dopiero dwa tygodnie, a już pokazuje kto tu rządzi... Ale chyba to była jednorazowa potrzeba spania przy mamusi bo już ponad tydzień spała ładnie sama w swoim łóżeczku :-)
Aga_Natalia Bardzo się cieszę, że masz już jedną córeczkę w domu :-) I trzymam kciuki, żeby Zosieńka wróciła już do domciu :-) Już jest takim dużym klocuszkiem, że powinna być przy mamusi :-)
Ehtele Kochana Olek to chyba się na całe forum już wypioł ;-) Już wszyscy Ci dopingują, a u Was cały czas bez większych skurczybyków...
No Aleksandrze ciocie z BB czekają:-) A i Wiktoria też czeka żeby poznać nowych kolegów :-)
Milusia, Ciamajda, Fiuufiuu, Rozalka Może u Was coś się ruszyło? Chyba macie dosyć czytania co dziennie rano: "Ruszyło się???" Ale cóż i tak musiałam się zapytać ;-)
Miłego weekendu i buziaki dla wszyskich :-)