reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam!!!

Na początku gratuluję wszystkim mamusiom, które mają swoje skarby przy sobie!!! Dobra robota dziewczyny!!!
Ja niestety nie mam czasu na nic. Wciąż w rozjazdach. Nadia od tygodnia jest juz w domu, a Zosieńka wciąż w szpitalu. Na szczęście ma tylko refluks (nigdy nie myślałam, że będę się z tego cieszyć). Dziś zmienili jej lekarstwo i dlatego musi jeszcze zostać. Prawdopodobnie na początku przyszłego tygodnia wyjdzie. OBY!!!!! Poza tym niezły z niej pulpecik. Waży 3200, Nadusia 2740. Obie są bardzo grzeczne. Jedzą i śpią. Zasypiają przy jedzenie, odbijam je już na głębokim śnie. Są cudowne jak Natalka. Ciekawe czy tak im zostanie :roll: No i tak bardzo chce mieć je obie w domu.
Dziś była położna i jak zobaczyła zapasy mleka to oniemiała. Powiedziała, że nigdy czegoś takiego nie widziała. W przyszłym tygodniu ma przyjść jej koleżanka, która zajmuje się namawianiem do karmienia piersią( w Irlandii tylko kilka procent kobiet karmi w ten sposób), aby to zobaczyć.
No i była w szoku, że Natalka taka grzeczna. Cudna ta moja córeczka, jak i dwie następne również!!!! :)

reklama
No ja po odprezajacej cieplej kąpieli z maseczka na twarzy hehe odrazu lepiej z brzucha doslownie mam stozek ;p

mallaika-Nie martw sie ja mam to samo Mek sie ze mnie smieje jak rano wstaje szaruga
leje za oknem a ja mowie,,ale piekna pogoda...

Cisza widze przed weekendem.Ja jak zwykle jeszcze spac sie nie wybieram;p Jutro jak wstane musze isc na rynek kupic kilka rzeczy i olejek rycynowy niby dziala przyspieszajaco na porod heh sprobuje bo kurde naprawde nie chce miec wywolywanego;( Popoludniu do mamy na ciacho a pozniej pewnie lenistwa dalsza część .

witam z rana:) ja na nogach od godziny bo mąż do pracy wstawał, więć musiał mnie na pogaduszki obudzić! całą noc padało więc jest super przyjemne powietrze.

dziś jak co dzień planów brak:( może jakieś zakupy, jak ktoś zmotoryzowany sie zlituje bo w lodówce tylko światło się świeci.

miłego dnia!

bry

moje starsze dziecko mnie o zawał przyprawi, przed chwilą skakała po łóżku i całym ciałem skoczyła mi na brzuch, Lilka się rusza więc mam nadzieję że się nic nie stało, ech dzieci... mądra ciocia ją nauczyła skakać po łóżkach

Cześć!
Noc nieprzespana-męczyły mnie skurcze, w pewnym momencie już co 13 minut, ale rano ustąpiły:sorry: Zaczyna się więc dokładnie tak jak przy poprzednim porodzie... Kilka nocy nieprzespanych i w końcu porodówka-oby tylko tym razem poszło sprawniej:rofl2:
Aga_Natalia-cieszę się, ze Nadia już w domku:tak: Trzymam kciuki, żeby Zosieńka też szybko się tam znalazła;-)
Madd, Monika-witam w sobotę:-)

Dzień dobry :-) w nocy tylko siuśki, ale teraz ból @ i krzyż :-(

Bombusia widzę masz tak jak ja tzn. @ i krzyż :-( no i w gratisie poobijane żebra :-p

luizka4don ja mam w ciąży krem przeciw roztępom Pharmaceris i chwale sobie, bo nic nie mam ale może to być zasługa genów, a nie kremu.

Aga_Natalia właśnie o Was myślałam ostatnio. Super, że dziewczyny rosną. Buziaki dla Was :*

Fiuufiuu, Ciamajdka, ehtele
jak nocki?

Shit jak mnie boli :-( uciekam

Ja na chwilunię bo raczej mnie już dziś nie będzie...

Wczoraj wyprałam pościel, przewietrzyłam kołdry, poduchy wszystkie co w domu są, wymyłam na błysk lodówę, T. już oblekł w świeżą pościel, bo mi już było wszystko jedno...

zaraz jedziemy na sklepy, zakupy żarciowe trza zrobić, do optyka (T. kupuje okularzyska), i wpadniemy do paru wózkowych obczaić co i jak... ale nie mam siły-przeraża mnie te kilka godzin na mieście..

noc? lepiej nie mówić... brzuch mnie nie bolał... ale pachwiny i dół pobił rekordy w całej ciąży... budziłam T. (a znowu spi na podłodze ze mną) żeby mnie podniósł, bo myślałam że się inaczej zleje w łóżko-nie było możliwości wstać...

ciekawe jak tam dziewczyny-milusia, ehtele, fiuufiuu, rozalka... i reszta wszystkich cierpiących;)

jeszcze parę chwil i moi rodzice będą w Polsce..

reklama
Do góry