reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

u mnie teraz słoneczko swieci :) masakra z tą pogodą :eek:

ja to kompa wyłączam jak jest burza mam juz paru znajomych , którym wysadziło sprzet przy burzy dlatego zawsze z gniazdka wyłączam i zamykam okna bo znam przypadek, ze piorun wleciał do mieszkania przez otwarte okno i mieszkanie się spaliło:eek:

reklama
dzwoni moj maz i sie pyta co porabiam wiec mu mowie co juz zrobiłam a on " ale nie urodzisz dzisiaj??" z taką paniką w głosie :-D jak mi sie z niego smiac chce:-D

Boze siara mi leci jak nie wiem :eek:ciekawe jak to bedzie z pokarmem:)

jak ogarnę wreszcie tą łazienkę wezmę długą kąpiel :)) musze sie łogolic na jutrzejszą wizytację masakra zaś się pozacinam :eek:

Bombusia-No u mnie niestety cisza zero oznak porodu:( Niestety w srode
do szpitala juz na wywołanie pewnie pojade:(

Navijka-Tak to to:) No chyba tak juz nawet nie pamietam
kto pisal .Duzo dobrych opini wiec sproboje:)

Luizka no Pajka ma rację na rozstępy nic nie pomoze ABSOLUTNIE!!!!! To jest tak zniszczona tkanka, ze juz "po balu", ale pewnie, ze warto wcierać kremy itd. dla ulastycznienia skóry. Ja mam rozstępy po Adim i sa po latach bladziusieńkie, ale są na całe życie, pogodziłam sie z tym jak patrzę na mojego przystojniaka:))) Teraz nie mam nowych, chyba Adi wyciągnął wszystko co mógł he he:)))

Ciamajdko czekam na deszcz jak na boskie zmiłowanie, tak u nas duszno......ja też jadę na baterii w burze:))))

Dziękuje dziewczynki za miłe powitanie!!!!!

Ide zjesc obiadek . dzis zupka kartoflanka i placuszki ziemniaczane;p 310953tncbpbgp62.gif

Pajkaa-to mój M podobny do Twojego-dzisiaj mówię, że miałam w nocy skurcze, a on na to-może weźmiesz nospę albo magnez;-):-D
Luizka, Navijka-ja też używałam tego kremu Nivea na cellulit-polecam:tak:

Kasia :-D:-D uśmiałam sie no moj tez z takimi tekstami wyjeżdza, ale ja mu o skurczach nie mowie bo by pewnie juz mnie targał do szpitala, a jutro mam wizyte :) wiec się dowiem co i jak pewnie nic ciekawego sie tam nie dzieje :-D

Ide wziać kąpiel :-D wysprzątałam a teraz ide wypocząc :-)

reklama
No placki ziemniaczane to ja w tej ciązy o każdej porze tak jak i lody:)))):-)

Adi już spakowany, jeszcze tylko raniutko narobię mu kanapek, napoje zakupione.
Jedzie z siostry córką, odwozimy ich na dworzec, bo stamtąd odjeżdza ich autokar, więc zapewne Mamuski będe juto baaaardzo płakusiała:-:)zawstydzona/y:!!!

Boli mnie dziś jak na @ w dole brzucha, jajniki też pobolewają, ale wiem, ze u Was to norma czyli jak zdjęli mi szew to cóś zaczyna sobie powoli pracować:))), ale by były jaja jakbym dostała porządne skurcze:-D, ale nie ma tak dobrze;-)

Do góry