reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witajcie, ja dzis caly dzien poza domkiem i dopiero teraz mogę chwile odpocząć, ale cosik bola mnie plecki jak siedze przy kompie, wiec chyba niezbyt dlugo tu zabawia… wybaczcie…
U mnie cisza, spokoj, zadnych skurczy, nic a nic….
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUŚKOM!!!

Miriannak gratuluję udanej wizyty, cc nie ma co się martwic na zapas, bo może tym razem akcja będzie się fajnie rozwijacJ

Kasia2506 dobrze, ze wszystko w porzadku z Toba i malaJ do 15 jest jeszcze sporo czasu wiec może cos się jednak rozkreciJ

Andzia1987 oj widze ze i ciebie dopadl grobowy nastroj.. mam nadzieje, ze szybko się poprawi… choc te hormony w ciazy to roznie działają…
super, ze wizyta się udala
J

AgaS fajnie, ze milo spędziłaś czasJ taki relaks bardzo się przydaJ

Weroneczko nie opierdzielaj nas (za przeproszeniem), ze czasem sobie narzekamy, bo kazda z nas ma czasem gorszy dzien, a forum jest wlasnie po to, aby napisac jak się czujemy i po to, aby pomóc innym, by im ten zepsuty humor poprawić….;)

Ehtele…. Mam nadzije, ze skurcze już regularne i ze już na porodowce jestes. 3mam kciuki kochana!

Ciamajdko no faktycznie koffany ten twój TobiJ co do jego pracy… hmm no właśnie w życiu tak bywa, że daje nam takie różne wybory i potrafi być bardzo przewrotne…. Nic na to nie poradzimy…
PS. Wcale się nie dziwie, ze obalilas litr maślanki, bo ja tylko ta z radomska lubie… jakos teraz mi przeszlo ale we wcześniejszym etapie ciazy pilam ja… chyba litrami..

Starlet super, ze jesteście już w domku no i pozazdrościć tego expressowego porodu….:) nie przejmuj się drobnymi problemami z mala, szybka się „zgracie”

ALaa wspołczuje problemów z karmieniem, ale nie poddawaj się jeszcze, być może maly jeszcze się nauczy i będziesz karmila naturalnieJ Glowa do gory i probuj dalej!

Ewelinka2106 ehh te sny ciążowe;) co do zgagi to współczuję… ale nie pomogę bo nie znam żadnych na nią sposobów.. może jakiś jogurt naturalny albo maślanka ???

Bombusia dobrze, ze już jesteście w domku i ze wszystko w porzadku; fakt z rozwarciem 2cm możesz pochodzic, ale i może się cos rozkręcić… ale hej hej… poczekaj na mnie!!:)

Będę mamą witaj…J

Bogusia86 oj wspolczuje tych zapalen piersi… mam nadzieje ze przejdzie ci szybko, dobrze ze malutka tak ladnie radzi sobie w gipsie!

Pajkaa ehh fajny ten twój mążJ co chwile jakiś obiadek w restauracji.. fiu fiuJ)

reklama
Pozdrowienia od Black Opal-pytała kto tam jeszcze urodził:-)

wzieło mnie na sprzątanie... wymyłam frytkownicę (nienawidze tego zlewania oleju, mycia fuuuj), ekspres do kawy, mikrofalówkę... a teraz idę doooo loooodówki.... bójcie się "żyjątka"!!!!!!!!!!!!!
I'm coming!!!

ja już po wizycie u okulisty, nie ma przeciwwskazań do porodu SN jupiii co prawda pytała mnie czy chce rodzić naturalnie, bo jak bym chciała cc to świstek mi da. Ja jednak wolę naturę :-)
przyjechałam umordowana do domu, zrobiłam obiadek i usnęłam, ale dalej senna jestem....

zmykam wpadnę wieczorem zobaczyć co sie dzieje.

Bombusiu Witaj !!!
a i grauluję nowym mamusiom !!!

Ciekawe jak Ehtele po KTG?

u mnie to juz słońce wali po oknach...ale jest chłodno,. przyjemnie...

Zadzwoniła sąsiadka do mnie i powiedziała że mam okno w aucie otwarte, szkoda że tego nie powiedziała przed tą olbrzymią ulewąmiałam zejść zobaczyć jak bardzo mi samochód zalało.. ale nie mam siły na takie widoki, T. powiedział że sprawdzi jak przyjedzie.. k@#$%%a mać!!! no

biorę się za jakąs robotę... wywietrzę pościel, oblekę w świeże, pozamiatam...

męczy mnie ta wizja zalanego samochodu.

może nie będzie tak źle! mój M ostatnio też zostawił uchylone okno i pojechał na delegację a że ja autem nie jeżdżę to nie zwracałam na to uwagi, a wtedy lało parę dni pod rząd:( miał tylko siedzenie mokre i woda na wycieraczce stała!

ja już po wizycie u okulisty, nie ma przeciwwskazań do porodu SN jupiii co prawda pytała mnie czy chce rodzić naturalnie, bo jak bym chciała cc to świstek mi da. Ja jednak wolę naturę :-)
przyjechałam umordowana do domu, zrobiłam obiadek i usnęłam, ale dalej senna jestem....

zmykam wpadnę wieczorem zobaczyć co sie dzieje.

Bombusiu Witaj !!!
a i grauluję nowym mamusiom !!!

Ciekawe jak Ehtele po KTG?

SARKO no to gratuluje udanej wizyty i podjętej decyzji!!!!

Też myślę jak Ehtele i Milusia??????
naprawde po tym oxy dziewczyny rodziły, przydało mi sie to "sanatorium" 3 dniowe he he to troszku liznęłam wiedzy!!!!

Dziewczynki ja zjadłam pół kilo bobu i ide do wyrka :) moja męza zaraz mi przywiezie łóżko polowe a ja chyba przed snem wymocze se stópki w zimnej wodzie bo mam troszku opuchniete.
Jutro bede na wizycie odezwe sie jak wróce jakby cos sie zadziało dam Wam znac smsem:)

Monisia dzięki...
T. zaraz sprawdzi...

moi rodzice dzisiaj wyjeżdżają z Holandii, po drodze zawiną na 3 dni do rodziców mamy, a później do mnie:-)

a własnie: SARKO to świetnie że możesz rodzić SN:)))

Pajko miłego jutrzejszego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Pajkaa he he fajnie Cię mąż zaprosił na obiad jutro - zazdroszczę :-) mój wisi mi kino ale cisza w eterze:crazy: czekamy jutro na wieści po wizycie - kciuki zaciśnieęte

S_A_R_K_A no to super, ze jednak sn :-)

Ciamajdka z autem napewno nie jest źle, ale dziś już tego nie sprawdzaj tylko jutro - wyparuję trochę :-p

luizka nie no sikam ze śmiechu :-D "chłopcy mają jajka w innych kolorach"

Wogóle dziewczyny tak mnie napier**** po prawej stronie między pośladkiem a krzyżem, kłucie okropne coś kojarze, że któraś też na to narzekała co to?starość czy jakiś inny objaw przeciążenia ciążą?

Ostatnia edycja:
reklama
Niuunia no dzięki:))))

wiesz co? to chyba biodra...
bo tak normalnie ja mam... (tzn. bez ciąży)

a poza tym liczę skurcze...:sorry: głupia jestem bo mam nadzieję... ale nic z tego... tylko kilka co 10 minut było od 19.

na dzisiaj spadam, bo ta lodówka, wiecie.. postraszyłam żyjątka i mam sie nie wywiązać z umowy?? o nie!!!!:eek::-D

Do góry