reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Kurde niby na dworzu leje 19* a w domu taka duchota ze szok:szok: Chyba zaraz bede musiala przytargac wentylator do pokoju...
Najedzona znowu odpoczywam hmmm..W sumie to ja caly czas odpoczywam ale ciii;p Jakos nie mam weny do robienia dzis czegokolwiek dobrze mi w wyrku z laptopem piciu tez obok no jedyne co to musze wstawac do wc (chyba ze załoze sobie pampersa hahah.gif

reklama
Luizka - heh też czasami o tym myślałam :-D
Bombusiu - a ja myślę że będziesz jutro dzielna mamuśka :tak:
a co do placków to bym zjadła :laugh2: ale zrobić nie ma komu
Navijko - uśmiałam się z opisu zwłaszcza o patroszeniu i oddychaniu przez usta :-D, no i jednak była taka kolejność: książka a potem drzemka (nadmienię że książka nie jest nudna ale jakoś tak wyszło ;-))
No i się właśnie przebudziłam i lecę te ziemniaki obierać i obiad szykować bo M niedługo głodny wróci a ja tu gniję na tym sako, też bym mogła nie wstawać takie mam centrum dowodzenia, wszystko koło siebie :-)
aaa u nas też leje - tylko burzy nie było.

:-)

widzę że humorki dopisuja..tak trzymac laseczki:-)

Milusiu apeluje w ten sposób..daj se ulzyc..meczysz sie i Ty i dzidzia..daj se ta oksy podłaczyc...zobaczysz będzie dobrze:-)

Bombusia szewek poszedł se w cholere mówisz:-)zobaczymy teraz jak Alanek poczuje tę wolnośc ;-)

placki...mniaaaaaaaaam..
choc teraz mam chec typowo zdrowo pizza i cola;-)

hmm wzięłam prawie godzinną kąpiel :szok: ale sie wymoczyłam a jak odpoczęłam korzystam jeszcze z uroków bycia z brzusiem potem takie kąpiele to rarytas będą:-D

Moj mąz mi mowi tak
- wyciągnęłaś mięso na jutrzejszy obiad??
- a ja no jeszcze nie a co??
- a tak sobie mysle, ze zaproszę moją żonę jutro na obiad co Ty na to??
- to ja się kwalifikuje?? przyznajesz się do takiego słonia
- no ba zawsze Kochanie :)

Także jutro idziemy na obiadek po lekarzu no chyba, ze Sebus nam plany pokrzyżuje no a w niedziele idziemy na obiad z teściami :-Dmam weekend wolny od gotowania ;-) zmykam dziewczynki bo męża razaz mi Bób przywiezie :-p:-p ide juz na niego wode stawiać :-p

madziujka ja też pizze zawasze, ale mi ochoty narobiłaś mmmniam z podwójnym serem mmmmmmm już mi slinka cieknie!!!!
Pati jak sie też tak rozleniwiłam po tym szpitalu, ze leżę na kanapie i mi cudownie:)
Pajko no widzisz jak miło od razu jak M wyskoczy z takim tekstem :))))))) korzystajcie, bo później nie będzie tyle czasu, a teraz mamy jeszcze Mamuśki szanse nacieszyć sie sobą we dwoje

Przeszła u nas MEGA burza i lało jak z cebra, a teraz............znów jest duszno, poracha jakaś:(((((((

Ciamajdko fajną zabawę wymyśliłaś jesteś debeściara, ze hej!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Bombusia u nas tez burza byla i co z tego..ale nie jest źle..choc cieplo i duszno

ja chce pizzzzzzzzzzzzzze z mozarelkaaa duzo i feta i miesem i oliwkami i papryka a druga jeszcze z salami haha

u mnie to juz słońce wali po oknach...ale jest chłodno,. przyjemnie...

Zadzwoniła sąsiadka do mnie i powiedziała że mam okno w aucie otwarte, szkoda że tego nie powiedziała przed tą olbrzymią ulewąmiałam zejść zobaczyć jak bardzo mi samochód zalało.. ale nie mam siły na takie widoki, T. powiedział że sprawdzi jak przyjedzie.. k@#$%%a mać!!! no

biorę się za jakąs robotę... wywietrzę pościel, oblekę w świeże, pozamiatam...

męczy mnie ta wizja zalanego samochodu.

A my właśnie z M przez tel ustaliliśmy że jeśli do jutra młody się nie wykluje to jedziemy na jakieś niezdrowe żarełko jutro, np. jakiś kebab czy cuś :-) mniam już nie pamiętam kiedy jadłam coś takiego, albo taki hamburger ale nie macdonaldowy tylko z tych budek z dużą ilością sałatek i dodatków i sosów... No kurcze i sama sobie smaka narobiłam :-p a tu w domku zdrowy obiad będzie :-D
Luizka - dooobreee :D

Ostatnia edycja:
reklama
A my właśnie z M przez tel ustaliliśmy że jeśli do jutra młody się nie wykluje to jedziemy na jakieś niezdrowe żarełko jutro, np. jakiś kebab czy cuś :-) mniam już nie pamiętam kiedy jadłam coś takiego, albo taki hamburger ale nie macdonaldowy tylko z tych budek z dużą ilością sałatek i dodatków i sosów... No kurcze i sama sobie smaka narobiłam :-p a tu w domku zdrowy obiad będzie :-D
Luizka - dooobreee :D

Pati Ojjj tak .......chamburger, ale nieeee z Donalda tam byc niedobre, tylko taki straszliwie niezdrowy z budki taki wieeeelki, łoj jak mnie ssie:))))

Ciamajdko nie zagladaj do auta, po co masz sobie humor psuć!!!!! Lepiej zmień tą posciel:)))) i rąbnij sobie Karmii, bo Ty tak lubisz:)))........a i dzięki za info o Poliannie:)))

Do góry