reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Izunia myślę, że tak - parę dni przed odejściem czopa miałam ciemniejszy śluz...no i właśnie wczoraj odszedł:p Myślałam, że to wsio, a dziś rano, znowu dużo tego wyszło...kto by przypuszczał, że tyle tego jest:)

reklama
Eh ludzie ja juz nie mam co robic:wściekła/y: z tych nudów.. juz czały dom posprzątany- ciuszki malego w szafeczkach poukładane. Nie mam zajęcia zeby zabic czas. I co ja mam ze soba zdobic?? Jedynie obiad musze zrobic ale to kwestia godziny. I co dalej? No zwariuje.. Zostaje tylko czekanie..

Jeszcze mnie zgaga męczy:wściekła/y::wściekła/y: a miałam kilka tygodniu spokoju.

Przepraszam za narzekanie:no:

Witam się Dziewczęta czwartkowo, w wyjątkowo dobrym humorze. Po śniadanku, mąż wyprawiony do pracy, więc zasiadam na forum, że przeczytać dzisiejsze niusy :)

pati1982 my rok temu urzadzaliśmy kuchnię tak że na dzień dzisiejszy jestem zadowlona ze wszystkich sprzętów:
lodówka wolnostojąca LG, płyta indukcyjna Candy kupiona z piekarnikiem Gorenje w promocji w media martk (warto czekać na takie promocje, drugi produkt za pól ceny), i okap Beko, także u mnie nie dominuje jedna firma, bardziej chodziło o ceny i nie zawiodłam się. Bardzo dobra marka to Zelmer ale to już drobne AGD.
bogusiu007 ja wymiotowalam zółcia ale to bylo przez pierwsze 3 miesiace ciąży, bardzo to jest nieprzyjemne i współczuje, ale że teraz jeszcze cię to męczy:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ethele - współczuję takiego stresu, najważniejsze, że okazało się, że wszystko dobrze

Black Opal - trzymamy kciuki!!!

Polianna dała czadu, nie ma co :) Gratulacje!!!

Dzięki za Wasze rady odnośnie pierścionka - niestety zimna woda, oliwka, płyn do mycia, mydło, owijanie palca nitką, ani inne sposoby nie działają, więc pozostaje mi albo wybrać się do jubilera na cięcie albo poczekać i ewentualnie przeciąć na porodówce... :-( Zdjęłabym go z chęcią znacznie wcześniej, ale jak Wam pisałam - pewnego dnia spuchły mi łapki i od tamtej pory pierścionka nie da się ruszyć...:-:)-:)-(

No nic... Lecę obskoczyć inne wątki...

inkaaa4 to faktycznie masz problem z puchnięciem. Mi puchnie po nocy ale potem odpuszcza

ewelinka2106 witam w klubie - ja też narzekam na nudę. Lukam na allegro i pozamawiałabym cosik sobie ale hugo wie jak te kg zejdą:baffled:

Ejo :)

U mnie noc tez dzis srednia. Zasnelam po 3, bo raz ze nie moglam zasnac a dwa jak juz zasypialam to maz sie do mnie dobieral. :p Pobudka o 6 (pies) i zasnelam dopiero po 8 i tak juz do 10 sie przekimalam. Jestem nie do zycia. :/
Jutro przyjezdza koles w sprawie auta, takze znow moze troche kasy "wyrwiemy" na naprawe. No i skorzystam moze z okazji, ze to maz bedzie zalatwial i pojedziemy obejzec wozek i nosidelko. :p

Dziękuję Wam Kochane :happy: I proszę o dalsze trzymanie kciuków, bo akcja trochę zwalnia i rozkręca się i tak w kółko :baffled:

Dzwoniłam do gina i jeśli się wcześniej nie rozkręci mocniej to mam jechać na IP ok 15-16.

Buziam Was :*

Witam po krotkiej przerwie, musialam nacieszyc sie przyjazdem rodziny z Polski, udalo nam sie rowniez wyjechac na 2 dni nad jezioro:szok:

Moj szkrabek rosnie jak na drozdzch wazy juz 3200kg i ciagnie cycusia jak szalony:-D
Staje sie coraz bardziej aktywny i zaczyna obserwowac otaczajacy go swiat:-D:-D

Ehtele- Jak Cie dzisiaj zobaczylam aktywna na forum to zal mi sie Ciebie zrobilo:( trzymaj sie kochana!

Black Opal- JAk sie czujesz???

Polianna -GRATULACJE no i tylko jeden szef:szok:pozazdroscic

Izunia23- te niteczki to przed odejsciem czopa sie pojawaiaja;-)

Ewelinka- ciesz sie, ze dom posprzatany bo pozniej juz tak eni bedzie:-p:-p:-p:-p

reklama
Martinko mi również siebie samej żal - i z samą sobą nie potrafię wytrzymać i już widzę, że mój mąż ma to samo...i mam dość siedzenia przy kompie, ale na nic innego nie mam ani pomysłu ani sił...

Do góry