reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Eh ludzie ja juz nie mam co robic z tych nudów.. juz czały dom posprzątany- ciuszki malego w szafeczkach poukładane. Nie mam zajęcia zeby zabic czas. I co ja mam ze soba zdobic?? Jedynie obiad musze zrobic ale to kwestia godziny. I co dalej? No zwariuje.. Zostaje tylko czekanie..
Jeszcze mnie zgaga męczy a miałam kilka tygodniu spokoju.
Przepraszam za narzekanie
Jeszcze mnie zgaga męczy a miałam kilka tygodniu spokoju.
Przepraszam za narzekanie
7
73318
Gość
pati1982 my rok temu urzadzaliśmy kuchnię tak że na dzień dzisiejszy jestem zadowlona ze wszystkich sprzętów:
lodówka wolnostojąca LG, płyta indukcyjna Candy kupiona z piekarnikiem Gorenje w promocji w media martk (warto czekać na takie promocje, drugi produkt za pól ceny), i okap Beko, także u mnie nie dominuje jedna firma, bardziej chodziło o ceny i nie zawiodłam się. Bardzo dobra marka to Zelmer ale to już drobne AGD.
bogusiu007 ja wymiotowalam zółcia ale to bylo przez pierwsze 3 miesiace ciąży, bardzo to jest nieprzyjemne i współczuje, ale że teraz jeszcze cię to męczy
lodówka wolnostojąca LG, płyta indukcyjna Candy kupiona z piekarnikiem Gorenje w promocji w media martk (warto czekać na takie promocje, drugi produkt za pól ceny), i okap Beko, także u mnie nie dominuje jedna firma, bardziej chodziło o ceny i nie zawiodłam się. Bardzo dobra marka to Zelmer ale to już drobne AGD.
bogusiu007 ja wymiotowalam zółcia ale to bylo przez pierwsze 3 miesiace ciąży, bardzo to jest nieprzyjemne i współczuje, ale że teraz jeszcze cię to męczy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ethele - współczuję takiego stresu, najważniejsze, że okazało się, że wszystko dobrze
Black Opal - trzymamy kciuki!!!
Polianna dała czadu, nie ma co Gratulacje!!!
Dzięki za Wasze rady odnośnie pierścionka - niestety zimna woda, oliwka, płyn do mycia, mydło, owijanie palca nitką, ani inne sposoby nie działają, więc pozostaje mi albo wybrać się do jubilera na cięcie albo poczekać i ewentualnie przeciąć na porodówce... :-( Zdjęłabym go z chęcią znacznie wcześniej, ale jak Wam pisałam - pewnego dnia spuchły mi łapki i od tamtej pory pierścionka nie da się ruszyć...:---(
No nic... Lecę obskoczyć inne wątki...
Black Opal - trzymamy kciuki!!!
Polianna dała czadu, nie ma co Gratulacje!!!
Dzięki za Wasze rady odnośnie pierścionka - niestety zimna woda, oliwka, płyn do mycia, mydło, owijanie palca nitką, ani inne sposoby nie działają, więc pozostaje mi albo wybrać się do jubilera na cięcie albo poczekać i ewentualnie przeciąć na porodówce... :-( Zdjęłabym go z chęcią znacznie wcześniej, ale jak Wam pisałam - pewnego dnia spuchły mi łapki i od tamtej pory pierścionka nie da się ruszyć...:---(
No nic... Lecę obskoczyć inne wątki...
koralowa
Mama swego synka
Ejo
U mnie noc tez dzis srednia. Zasnelam po 3, bo raz ze nie moglam zasnac a dwa jak juz zasypialam to maz sie do mnie dobieral. Pobudka o 6 (pies) i zasnelam dopiero po 8 i tak juz do 10 sie przekimalam. Jestem nie do zycia. :/
Jutro przyjezdza koles w sprawie auta, takze znow moze troche kasy "wyrwiemy" na naprawe. No i skorzystam moze z okazji, ze to maz bedzie zalatwial i pojedziemy obejzec wozek i nosidelko.
U mnie noc tez dzis srednia. Zasnelam po 3, bo raz ze nie moglam zasnac a dwa jak juz zasypialam to maz sie do mnie dobieral. Pobudka o 6 (pies) i zasnelam dopiero po 8 i tak juz do 10 sie przekimalam. Jestem nie do zycia. :/
Jutro przyjezdza koles w sprawie auta, takze znow moze troche kasy "wyrwiemy" na naprawe. No i skorzystam moze z okazji, ze to maz bedzie zalatwial i pojedziemy obejzec wozek i nosidelko.
Black_Opal
Dziękuję Wam Kochane I proszę o dalsze trzymanie kciuków, bo akcja trochę zwalnia i rozkręca się i tak w kółko
Dzwoniłam do gina i jeśli się wcześniej nie rozkręci mocniej to mam jechać na IP ok 15-16.
Buziam Was :*
Dzwoniłam do gina i jeśli się wcześniej nie rozkręci mocniej to mam jechać na IP ok 15-16.
Buziam Was :*
martitka-26
Witam po krotkiej przerwie, musialam nacieszyc sie przyjazdem rodziny z Polski, udalo nam sie rowniez wyjechac na 2 dni nad jezioro
Moj szkrabek rosnie jak na drozdzch wazy juz 3200kg i ciagnie cycusia jak szalony
Staje sie coraz bardziej aktywny i zaczyna obserwowac otaczajacy go swiat
Ehtele- Jak Cie dzisiaj zobaczylam aktywna na forum to zal mi sie Ciebie zrobilo trzymaj sie kochana!
Black Opal- JAk sie czujesz???
Polianna -GRATULACJE no i tylko jeden szefpozazdroscic
Izunia23- te niteczki to przed odejsciem czopa sie pojawaiaja;-)
Ewelinka- ciesz sie, ze dom posprzatany bo pozniej juz tak eni bedzie
Moj szkrabek rosnie jak na drozdzch wazy juz 3200kg i ciagnie cycusia jak szalony
Staje sie coraz bardziej aktywny i zaczyna obserwowac otaczajacy go swiat
Ehtele- Jak Cie dzisiaj zobaczylam aktywna na forum to zal mi sie Ciebie zrobilo trzymaj sie kochana!
Black Opal- JAk sie czujesz???
Polianna -GRATULACJE no i tylko jeden szefpozazdroscic
Izunia23- te niteczki to przed odejsciem czopa sie pojawaiaja;-)
Ewelinka- ciesz sie, ze dom posprzatany bo pozniej juz tak eni bedzie
reklama