reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewuszki :-) w nocy wstałam tylko raz do wc - wow:szok: tylko, że potem usnąć nie mogłam :crazy: ale udało się po 7. Nic nie bolało teraz coś w krzyżu łupie ehh.

Black_Opal chyba akcja się rozkręca :-) czekamy na wieści :tak:

rozalka Hanka ciocie proszą wyjdź już :-p

Też coś czuję, że milusia ma swojego szkraba ze sobą :-)

reklama
Hej laseczki
Widzę że humorków brak. U mnie nocka spokojna, dopiero nad ranem wstałam na siku, ale nogi dalej jak balony :-( Jakieś sprawdzone sposoby na brak kostek i śródstopia? :-p Po południu lub wieczorkiem mam zadzwonić do mojego gina bo to już prawie termin a kazał że jeśli się nic nie rozkręci do terminu to się umówimy na kolejne ktg.
Black_Opal - trzymam kciuki żeby wszystko szybko poszło :-)
Rozalko - nie łam się, ja tylko kilka dni za tobą i też nic :tak: faktycznie chyba tak jak andzia pisała nasze małe lewki pokazują pazurki już na dzień dobry :-D hmm to co będzie później:eek:
marulka - pranie dywanów :szok: wow ambitnie :-D ja bym po czymś takim pewnie przez tydzień się nie wyprostowała ;-)
A ja mam pytanie z innej beczki, żebyśmy popisały sobie o czymś innym niż frustracja braku porodu;-) Wybieramy sprzęty agd do kuchni i chciałam spytać jakie firmy macie i cenicie, z których jesteście zadowolone a za które byście podziękowały? Miłego dzionka laseczki :-)

Witajcie...

Ale tu dziewczyny expresowo rodza ciekawe jak bedzie u mnie ??? a dzis noc kiepska jak zwykle tylko doszly bole pod brzuchem normalnie jak ostra miesiaczka a pozatym od wczoraj wieczora chodze jak kaczka rozkraczona bo tak mnie krocze uwiera.... no i standarcik z rana wymioty zolcia mi lekarz mowil ze to juz norma i zbliza sie porod ? ciekawe czy chcial mnie pocieszyc ... tez tak macie ze wymiotujecie zolcia??????????? bo to jest strasznie meczace...

Ehtele- wspolczuje przezyc na ktg ale wszystko jest dobrze glowa do gory kochana

witam !

ehtele współczuje wczorajszych przeżyć! dobrze że wszystko wyszło ok:)

rozalko każdą z nas dopada już taki nastrój, głowa do góry!

polianno ale miałas ekspres:) też tak chcę! jeszcze raz serdecznie gratuluję.

marulka skąd ty bierzesz te siły? ja od wczoraj zabieram sie żeby umyć panele w pokoju, i weny brak.

blac-opal to trzymamy kciuki oby się rozkręciło:)

ja juz od rana zaliczyłam targ, teść przytachał mi 10 kg.ogórków na dzis plan zaprawiania ale na razie ani mi to w głowie! za godzine mam byc w szpitaluy na tych badaniach , jak wrócę może się wezmę za to.

życze kolejnych rozpakowań, która chętna? trzymajcie się.

Witajcie dnia kolejnego- pewnie znów nic sie u mnie nie wydarzy:-(
U mnie noc jak zawsze- siku co 2 godziny, lekki ból brzucha i głupie sny. Dzisiaj sen miała o porodzie- a konkretnie o tym ze miałam CC i strasznie sie bałam i takie tam. Durny sen!:wściekła/y:

Wow POLIANNO! Serdecznie gratuluje tak ekspresowego porodu! Duza Lilianka! Całusiki dla was!:-)
Blac_opal- zycze rozkręcenia sie akcji!:tak:
madziujka- trzymaj sie! Jestesmy blizej niz dalej!;-)
AgaS-78- skąd Ty masz tyle siły?:eek:
rozalka- jeszcze troszke :tak: i Hania bedzie z Toba! A narazie korzystaj jeszcze z uroku ciazy! I jedz:-D
ehtele- dobrze ze spałaś dobrze! odpoczynek napewno duzo pomaga w tych naszych nastrojach. Trzymaj sie dzielnie!:tak:
andzia1987- wspólczuje snu! To pewnie tez taki urok ciazy ze snia sie nam takie głupoty. I Ty jestes kolejnym przykładem zeby nie ufac lekarzowi!:no: Nagadają nam i my czekamy jak głupie! Tyle tylko ze tobie sie jeszcze moze udac urodzic przed terminem :tak: u mnie to juz nie ma na to nadziei :no::no:
marulka- tylko sie nie przemeczaj z tymi dywanami! Zagladaj do nas!;-)
Niuunia- zazdroszcze tylko jednej wizyty w nocy w toalecie. Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio przespałam całą noc.
monika8112- trzymam kciukasy za badania!:-)

ETHELEtak mi przykro że cię wczoraj tak zestresowali , ale najważniejsze że wszystko jest dobrze , trzymaj sie dzielnie dziewczyno i staraj się troszkę wyluzować , przyjdzie i na was czas już napewno bliżej niż dalej ;-), będzie dobrze !!!!!

A wam dziękuje za tyle miłych słów odnośnie Gabysia na galerii , łezka mi się w oku kręci jak czytam tak mile słowa, zresztą jak na niego patrze to też z radości co chwile ślimtam :),
miłego dnia i expresowych porodów jakby co ;-)

Ostatnia edycja:
Witamy się:-)
U mnie dzień jak codzień, pobudka o 5, sniadanie, bb, o 7 zasnełam i tak do 10. Teraz pierwsze w kolejności tabletki a za godz dopiero coś na ząb. W międzyczasie śniło mi się że koleżanka urodziła bliźniaki a miało być jedno, codziennie jakieś sny porodowe mnie męczą.
Wczoraj przeżyłam swój pierwszy skurcz, nie był najmocniejszy ale łzy w oczach staneły, jestem pełna podziwu dla tych co je mają od dłuższego czasu.
Pochwalę się że wreszcie zamówiliśmy łóżeczko, pościel też już wybrałam ale czekam na przypływ gotówki, no i ostatni zakup jaki nas czeka to wózek.
Wielkie gratulacje dla POLIANNY-szybka akcja, test brodawkowy zadzialał;-)

Witam!
A ja mam dziś lepszy humor niż wczoraj :) Od dziś nasz Oleś jest donoszony i już zapowiedziałam Mkowi, że teraz będą go wykorzystywać seksualnie ile wlezie. Chyba libido mi nagle wzrosło, bo przez całą ciążę na przytulanki wcale ale to wcale nie miałam ochoty. No to teraz nadrobię :)
Zaraz jadę na spotkanie z koleżanką ze studiów a wieczorkiem wpadają moje dwie psiapsióły, więc dziś dzień towarzyski :)
Poczytam Was wieczorkiem!
Trzymam kciuki za wizyty i Wasze dobre samopoczucie :)

pati1982
płytę gazową BOSH
moz-screenshot-5.png
- ze szkła hartowanego super sprawa - cały czas fajnie wygląda mimo, że kupiona dwa lata temu...
piekarnik AEG - to jest electrolux... też jestem w 100%
a lodówka standard do zabudowy z electroluxa...

swego czasu na studiach sprzedawałam sprzęt AGD no i najlepsze firmy to Bosh, Siemens i Electrolux...jeszcze nie które rzeczy są ok Samsunga...
42537_competence-b-5745-5-m.jpg1_b47668eeba95.jpg

bogusia007 przez całą ciążę nie wymiotywałam więc nie wiem czy to dobrze świadczy, ale skoro lekarz mówi, że wszystko ok to chyba trzeba mu zaufać...

mallaika no to kochana jak ciąża donoszona możesz szaleć:)

reklama
Witam dziewczynki :-)
ehtele trzymaj sie kochana, będzie dobrze :tak:
polianno jeszcze raz wielkie gratulacje, ja tez juz chce moją dzidzię :-)
rozalka jeszcze chwilka i będziesz miała Hanie w ramionach, zobaczysz ;-)

U mnie noc okropna, jak zwykle, siku i okropny boł miednicy, no i powiem wam, ze od wczoraj boli mnie brzusio ale silniej niz zwykle i tak jakos inaczej, nie umiem tego opisac, wiem że dzieje sie tak tez przez sen, bo niby śpie ale czuje ze boli. Wiem, wiem, jakby sie zaczynało, to napewno bym nie spała :-)
Kochane juz tyle o tych czopach tu pisałyście a ja powiem szczerze ze nie przywiazywałam do tego wiekszej wagi, bo myslałam ze jeszcze nie czas, az tu przed chwilka zobaczyłam na wkładce własnie takie niteczki krwi, no to chyba na dniach moze odejsc, co ? Te niteczki to chyba takie pierwsze podrygi czopa, czy efekt rozwierajacej sie szyjki ? Bo juz sie zagubiłam :-D Jade zaraz do Rossmana bo z tych nudów to nie wiem co mam ze sobą robic, tak juz chciałabym tą naszą Julę miec w domciu :tak:
Życze miłego dzionka i czekam na następną szczesliwą, rozpakowaną mamusię :-)

Ostatnia edycja:
Do góry