reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ciamajdko no własnie ja mam w historii z 2.08 a z 3.08 nie mam nic :( własnie od wczoraj wiec nie wiem co jest grane
Niuunia to my ja jednym wózku jedziemy :)
Ehtele bądź dobrej mysli :) Ty dopiero 2 dni po terminie a niektóre lipcowo-sierpniowe mamy jeszcze chodzą z brzusiem :)

reklama
aaa właśnie Pajeczko...myślałam o Twoich butach i jeszcze ten sprzedający mam fajny wybór w fajnej cenie:p

KUALA H2715F (237) BALERINKI NA KOTURNIE BLACK 40 (1158819870) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki bardzo :) własnie szukam jakis fajnych bucików juz jedne znalazłam, ale sie nad nuimi zastanawiam

FIOLETOWE!CUDNE! CZÓŁENKA 37 (FD855) (1170055725) - Aukcje internetowe Allegro

ale te to tak do noszenia bo na wesele jak sie po ciązy wbije w moją sukienke to pójde w kremowo-czarnej a jak nie to w fioletowo-niebieskiej

witajcie :-)
troszkę was podczytuję, ale nie mam czasu odpisywać...
jutro idę na usg, mam nadzieję że dowiem się co tam w brzuszku słychać :-) a wizyta 11, tylko szkoda że nie u mojej lekarki, no ale już się z tym pogodziłam, musiałam :tak:

ehtele to życzę rozwinięcia akcji... niech już Olek będzie na świecie :-)

Miłego dnia, udanych wizyt i akcji porodowych dla Tych co chcą... :-)

Pajkaa no tak na jednym wózku - ciekawe kiedy będziemy już wozić w wózku :-p U CIebie czop się ulotnił czy dalej jesteś posiadaczką jak ja? buciki fajne. Chociaż ja osobiście na koturnach nie lubię. Wogóle w ciąży już kupiłam buty i ciekawe czy po się w nie wbije :baffled:

ehtele no to gratuluję czopa jupi. Może dziś już z KTG nie wrócisz, oby.. kciuki zaciśnięte

Witam się i ja!

Ciamajdko - cieszę się, że jesteś w lepszym nastroju:-) a zabójcza rzodkiewka mnie po prostu powaliła:-D
Ethele - w końcu coś się zaczęło dziać:tak: teraz spokojnie, na nic się nie nastawiaj tylko czekaj i obserwuj. Trzymam kciuki, żeby to było już
andzia - u Ciebie też już pierwsze koty za płoty. Oj! szykują się następne sierpniowe mamuśki. Zazdroszczę!
milusia - może faktycznie trzeba by się zgodzić na wywołanie? Podziwiam Cię za wytrwałość i determinację!

Tak sobie Was czytam i zazdroszczę tych ćwiczeń macicy. Mi gin powiedziała, że mały gotowy do wyjścia a u mnie wszystko zamknięte na 4 spusty, więc pewnie się przeterminuję. Jakieś 2 tyg. temu miałam twardnienie brzucha ale teraz ni widu ni słychu. Tyle, że pachwiny czasem ciągną. Ech..
Nocka była do zniesienia, ale humor mam jakiś podły - wkurza mnie wszystko po prostu a do tego panowie za oknem chyba na całym osiedlu koszą trawę i nie ma jak okna otworzyć:baffled:
może jak wezmę prysznic i pójdę na spacer to mi się polepszy?
trzymajcie się dziewczynki!

Dziendoberek!

Neftis - gratuluje!!! No i oczywiscie zazdroszcze ze juz po wszystkim....:zawstydzona/y:
Bombusiu - nie zdazylam sie wczoraj pozegnac. Trzymam kciuki i....cos mi mowi ze wrocisz z Alankiem:-D
AgaS - trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo a jak nie to trzymam w poniedzialek!Fajnie ze was tak szpital "wyposazy", a tak narzekaja na ten amerykanski system ubezpieczen....My to idziemy z pelna walizka a wracamy z pusta (tudziez pelna brudow..)
Milusia - jejku kobitko....A jak dzidzia???Rusza sie tak jak trzeba???Ponoc takie skurcze strasznie mecza dzieciaczka....Moze faktycznie lepiej jechac na IP i nawet cos nasciemniac, ale niech Ci pomoga:tak:Tuuuulammmmm!!!
Ehtele - ooo widze malymi kroczkami do przodu - dobrze ze humorek lepsiejszy. W koncu dzisiaj pierwsze ktg - nie nakrecaj sie tylko prosze zebys potem nie plakusiala bo i nam i przedewszystkim Olowi bedzie smutno:tak:Trzymam kciuki!!!
Pati - zazdraszczam wyboru mebelkow - u nas buduja buduja i konca nie widac, a meble kuchenne i lazienkowe wybieralismy z katalogow firmy....jeszcze duzo wody uplynie do naszej przeprowadzki...
Andzia - ja przez 4 dni bardzo puchlam a teraz wszystko wrocilo do normy:szok:Moze zjadlas cos czego nie powinnas (z duza iloscia sodu i soli) Generalnie to opadl mi brzuch i puchniecia sie skonczyly....dziwne ciekawe czy ma to cos wspolnego?? Ooo i widze ze czopik sie pokazal :p
Nimue - usg czasem klamie w jedna albo w druga strone - co do wymiaru glowki czy kosci udowej to raczej nie (tylko lekarz musi dokladnie pomierzyc), ale np. dzidzius opity wodami ma juz inny obwod brzuszka.
Ciamajdko - widze ze tez juz w lepszym humorku;-)gryz dokladnie kobitko - zaoszczedzisz sprzatania:-D Moj M to zawsze mowi "oddychaj, oddychaj", bo ja jak cos dorwe i wcinam to na bezdechu jade prawie:-D:-p
U mnie nocka ok. Spalam jak ta lala - nie obudzilam sie na siku i rano ledwo czlapalam. Chyba se nocnik kupie i pod lozko postawie - bedzie blizej:-D A wogole zycie z opdanietym brzuchem jest super - zero zgagi, lzej jakos, tyle ze do kibelka co 15 minut na siku:szok::szok::szok:(no i oczywiscie lookanie na papier czy tam co nie odchodzi:-D)
Dzieki za pochwaly przybornika - uszyty jest z przescieradelka z lozeczka mojego M hehehe jeszcze mi kawal materialu zostal - bedzie jak znalazl na falbanke maskujaca. Lubie robic takie rzeczy ale na dluzsza mete idzie sie pochlastac....
A dzis dzien kulinarny - na lancz salatka z tunczyka i fasolki z oczkiem;-)a na kolacje nadziewane papryki. Ide wiec do garow juz co nie co poszykowac - bedzie potem czas zeby do Was zajrzec jeszcze:tak:

Powodzenia na wizytach!!!

Buzka!!! :*

ps. Martuska to sie rzeczywiscie obrazila na BB.......no chyba ze sie cichaczem rozpakowala :p Ma ktos kontakt??

Niunia u mnie czop odchodzi juz od tygodnia ciekawe kiedy odejdzie cały
Ehtele no gratki z okazji odejscia czopa. Co do bucików ja własnie szukam na niskim obcasie i te znalazłam z 8 cm . Moja siostra uwielbia obcasy pow 12 cm :szok: ja w takich bym sie zabiła :)

jutro ide na badania kontrolne w kwestii cholestazy aż sie boje a w sobote ostatnia wizyta a potem moja ginka na urlop idzie:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć brzuchaciątka,
u mnie nic jak zwykle się uspokoiło nad ranem.....jadę na nospie forte i mam w nosie wszystko, zabieram się wasze nadrabianie, bo czuję się jak totalna hipochondryczko, lamentyczko - egoistka....

Do góry