Witajcie kochane z rana
Ja dziś w lepszym humorze mimo, że ciągle w dwupaku hehhehe
Dlaczego?
Otóż rano odszedł mi czop - i przyznam jestem w szoku, że tego jest tak dużo, że rzeczywiście to wygląda jak mega korek no i strużki krwi.. To jakoś tak poprawiło mi humor
Więc coś idzie do przodu
Druga sprawa dziś o 15.00 idę pazury robić
no i trzecie najważniejsza sprawa o 17.30 mam dziś KTG i liczę, że mnie po prostu zostawią...
Tak więc zbudowałam swój dobry humor na piasku, bo jeśli okaże się, że KTG nic nie wykazuje dół dopadnie silniej...
Skurcze były w nocy, potem zasnęłam więc chyba minęły, nad ranem znowu złapały, potem znowu zasnęłam i teraz jak na razie cisza...
A teraz mam dużo siły na sprzątanie mieszkania
Doprowadzę go do błysku i może wtedy akcja skurczowa się rozwinie
polianna o której masz wizytę? Czekam na informacje!!!!!!!!!!! Powodzenia
S_A_R_K_A postaram się dziś wylądować na tej nieszczęsnej porodówce
fiuufiuu jejciu kochana nie wyprzedź nas tylko hihihiih Poczekaj na przeterminowane...a jak się dziś kochana czujesz?
nimue świetne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, że z Twoim dzieciątkiem już wszystko w porządku, a waga jest i tak malutka...na pewno dasz radę urodzić SN tylko nastaw się do tego pozytywnie
Mój Olek pewnie dobija do 4 kg i cały czas nastawiam się, że dam radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cosya dobrze kochana, że traktujesz słowa lekarza z takim dystansem...bo mnie to samo lekarz mówił i jak widać przeterminowana jestem...a takie nastawienie się na szybszy poród to najgorsze co można robić bo pozbierać się z dołka trudna...niecierpliwość zżera i generalnie końcówka ciąży spieprzona...
AgaS-78 no to będzie 42
więc boję się, że to już za późno, że łożysko stare...a jak tam czop? Schodzi czy już zszedł?
milusia83 słońce tak mi przykro..... już sama nie wiem co napisać, żeby pocieszyć skoro dzień świsataka to trwa u Ciebie od dwóch tygodni...
Twardzielko nasza kochana może jednak zgodzisz się na oxy...W nocy myślałam o Tobie - gdzie w końcu rodzisz? Na IP jeździłaś do Sosnowca czy do Tych??
rozalka czekam co dzień na wieści od Ciebie..a powiedz mi czop Ci odszedł? Bo nie zarejestrowałam...
bogusia007 powodzenie na wizycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na same dobre wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marulka a kiedy ostatnia paczka przyjdzie?
Dobrze, że sprawdziłaś ten rachunek...szkoda gadać...
Ciamajdka cały czas masz skurczybyki??? Jestem w SZOKU. Żebyś się tak jak Milusia nie męczyła...Kochana dziś jesteś w lepszym humorze???
andzia1987 podajmy sobie ręce
Ja się dziś czopa pozbyłam: