reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziękuję za życzenia !! :) Oby ten 4 rok po ślubie okazał się dla nas szczęśliwszy niż trzeci... :)

Ehtele- biedactwo,ale dasz radę,dasz!! Ja dałam ,choć wcześniej mdlałam przy pobieraniu krwi to i ty dasz! :)Jakoś tak inaczej się ten ból odczuwa,gdy ma się świadomośc,że on jest po COŚ. A Twój Oluś uparciuch,bo takie już są te Ole i Olki -przekorne ;) Trzeba mu było dać inaczej na imię :p

reklama
Ehtele no fajnie miała ta Twoja koleżanka, też bym tak baaaardzo chciała, ale nie nakręcam sie, bo u mnie jeszcze czas, choc miłoby było nie powiem, jakby co będe pisać smsy........ponadto nie te wody Ci lunęły kochana:-D
Polianno jeszcze MamaAneta i Neftis dziś miała mieć CC tak pisała!!!!!!!
Niuunia nie denerwuj sie, pamiętaj, ze takie badania to sprawdza sie na miejscu nie w domu, bo oni są zakręceni jak baranie rogi!! i robią wsio po łebkach:wściekła/y:
Pati pakuj sie kochana;-)
navijka to Ty nosa nie wychylaj, niech teściowa pucuje:-D.....podziwiam za odwagę z tą kosmetyczką, ja nie umiałbym jej pokazać psiochy:no:
MLS I Starlet gratulacje MamuskI ZAZDRASZCZAM:happy:
Ciamajdko co to jest "kugiel ziemniaczany"?????? :szok::szok:rany boskie nie wiem:eek::confused2:

Nie denerwujcie mnie dziewczyny:wściekła/y::wściekła/y:jaki deszcz??? jaka burza i jakie 20 st???? pytam!!!!!!! u mnie jest 30 duszno, kleję sie po rynku,a musze jeszcze dziś:
1. zrobić gar leczo
2. spakować drugą Alankową torbę
3. ogolic sie na dole:eek:

Ale mój syn właśnie robi w mixerze zimny koktajl z jagód jejkuś jaką mam ochotę:-)

Dziękuję za życzenia !! :) Oby ten 4 rok po ślubie okazał się dla nas szczęśliwszy niż trzeci... :)

Ehtele- biedactwo,ale dasz radę,dasz!! Ja dałam ,choć wcześniej mdlałam przy pobieraniu krwi to i ty dasz! :)Jakoś tak inaczej się ten ból odczuwa,gdy ma się świadomośc,że on jest po COŚ. A Twój Oluś uparciuch,bo takie już są te Ole i Olki -przekorne ;) Trzeba mu było dać inaczej na imię :p

ojjj trzeba było - dzięki kobitko:)

Ciamjadko - ja w takim humorze, że mam gdzieś sprzątanie, gotowanie...przyjdzie Szymonto gdzieś go na obiad wyciągnę...a teraz idę do łożka bo sił na cokolwiek innego brak...

przeczytajcie sobie nową opowieść z porodówki - lipcówki...

Kurde... musiałam to przeczytać.. wyłam jak zbity pies przy tej opowieści... nie wiem co napisać? że wczułam sie w to co ona czuła? że ten mąż? że ból? że sie boje? że jestem ciekawa? brak słów..

Bombusia kugiel to takie ciasto jak na placki, tylko robi sie tego dużo, wylewa z olejem na blache i piecze w piekarniku jak ciasto, pyycha...

UUUU ALE SIE POSYPAŁO! no i w końcu się dziewczynki pojawiają ;p bo u nas chłopów już ciut za dużo było :)

Polianno - spokoju i cierpliwości życzę Ci w tym 4 roku waszego małżeństwa:)

Witam. Melduje sie dalej w dwupaku...i jak narazie nic sie nie zapowiada. dzien jak dzien mija jak kazdy od 2 tygodni;(

Ciamajdka-No wlasnie w tym problem ze w domu jeszcze 2 akwaria i sa karmione tym samym
pokarmem a tylko u mnie dechly:(

Ethel- To mamy podobnie mnie klada 11 ale ty chocia jakies skurcze a u mnie zero
proc rozwarcia 2 cm....

Mona_8
2- heh BEZENDU he dobre dobre

Ciamajdka może Ty dostaniesz lepsze wieści. Czekamy na relacje po wizycie :-)

Bombusia no wysłałam Ci deszcz - nie dotarł?:shocked2: dobra przyznać się która po drodze go zabrała? :-p

Musze iść wygotować dydusia ale pierw poczytam opowieść licpówki. A właśnie dziewczyny gdzie przechowujecie smoczek? bo ja nie mam pudełka i nie wiem co z tym fantem zrobić :eek:

Witam dziewczynki :-)
U nas leje od rana ale duszno jest dalej :-(
Humorek mi dzisiaj dopisuje bo byłam u lekarza i padły te słowa "robimy cc" ! Ze względu ze utrzymują sie mroczki przed oczami i zawroty głowy, 11.08 mam ostatnią wizyte i jak będzie duze rozwarcie to 12.08 bede juz tuliła naszą Juleczkę, a jak nie to ostatecznie 16.08 w poniedziałek :-) chcielismy 15.08 bo wtedy mamy rocznice slubu ale teraz wypada to w niedziele a w weekendy nie umawiają na cc. Lekarz proponawał jeszcze piątek 13.08 ale nie zgodziłam sie :zawstydzona/y: wole przeczekac weekend ( wiecie, moje zabobony) takze nie moge w to uwierzyc że juz w przyszłym tygodniu bedziemy mieli nasza upragnioną niunię przy sobie :-) jednoczesnie zaczynam sie bac, moze to bardziej trema ale wierze ze bedzie wszystko dobrze :tak:

Super że wkoncu ruszyło sie z porodami i teraz juz bedzie coraz wiecej dzidziusiów nam przybywac :-) ciekawe która następna.

Polianno wszystkiego najlepsiego dla was, abyście przez nastepne lata byli mega szczęsliwi, i moze klejnego dzidziusia w przyszlosci :-) wszystkiego naj naj naj !!!!!

Niuunia ja mam takie zatyczki na samą tą czesc silikonowa, takze narazie wyparzylam i lezy sobie bezpiecznie w torbie, a dzisiaj przyszedl mi pojemniczek z Nuka, superowy, polecam zwłaszcza do wózka

Ostatnia edycja:
reklama
Izunia ja mam termin na 13 w piatwek i sie załamałam jak mały sie zdecyduje przyjsc w terminie bo stwierdziłam, ze 13 juz wykorzystałam bo broniłam prace magisterską 13 w piątek o godzinie 13:13 w sali nr 13
I byłam jedyna, która się zdecydowała na ten termin :-D

U mnie co chwile leje / słoneczko - leje/słoneczko a do sklepu musze isc głowe umys wyglancować sie bo ide do tesciów:p

Do góry