bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
a ja mam lenia do robienia obiadu czyzby po tym sprzataniu ?????????????? uff odkurzone ale mosialam robic przerwy bo brzuch bolal i plecy ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do Łubinowej to ja bym osobiście tam nie rodzila bo oni tam mają kiepską opiekę i słyszałam, ze jest przereklamowany troszeczke ten szpital ;-) dlatego ja nawet go nie brałm pod uwagę.
kurde sąsiad remontuje łasienke i wszystkie kafelki wrzuca wyobraźie sobie w pion tam gdzie lecą rury - kawały kafelek mi lecą za ścianą jak mi debil rozwali kibel ja mu pysk rozwale!
Witam,
Wpadlam tylko was poinformowac,ze 3 godziny temu odeszly mi wody,bylam w szpitalu narazie wszystko jest ok odeslali mnie do domu bo tu takie sa zwyczaje mam wrocic jak zacznie sie cos dziac albo skurcze jak beda co 5 min.Skurcze mam nie regularne ale bol narazie spokojnie do zniesienia.A nawiasem mowiac nie sadzilam,ze tyle wod tam moze sie zmiescic cieplitkie leca po nogach hihi.No to sie trzymajcie!!!
Czop mi odszedl jak strzelily wody rano podczas siusiu i to byl zoltawy glut gestej wydzieliny!!!
spakowałam się, wyparzyłam smoczek i osłonki...i butle, ale to na wszelki wypadek...
a tak mnie wczoraj sutki bolały!!!
siedzę, wymieniam wkładki, chyba końcówka, już nie czerwone a brązowe...
ja jade i tak dzisiaj jeszcze raz do szpitala dzisiaj, bo rozdanie certyfikatów-będzie położna taka fajna to zaraz ją wezme na bok i zapytam co robić. juz się dzisiaj z nia zreszta widziałam.
i idziemy oglądać porodówke chyba..
albo ja tylko obejrzę albo zostanę..
a T. chyba zajety bo ma w nosie mojego smsa...
ehtele plany sie zmieniły, ma być edytka.. ale to w praniu wyjdzie..
z jednej strony bardzo bym chciała żeby to już, ale z drugiej strony nie wierzę że to już, i to jest jakis kosmos dla mnie... za godzinke jadę ...
ale stresik jest dziewczyny, oj jeeest...
witam dziewczyny wpadam tylko powiedziec ze u mnie w porzasiu, na wczorajszym ktg- jeden skurcz - hurrrrrra- jednak nie mam czasu Was nadrobic- troche czytam ale nazbieralo mi sie pracy i jeszcze zaraz z mala wychodze do lekarza.
Zycze Wszystkim milego popoludnia- i mam nadzieje ze jak wroce za kilka godz. to ktoras sie rozpakuje))
Trzymajcie sie brzuchatki.
no a ja mam własnie 4 dzien i dlatego sie troszke dziwieMiałam was nadrobić, ale wrąbał mi się Darek bo od kilku dni czuwa w domu - nie wiem po co, w komputer i nie dałam rady, zaczynam od nowa
czytam na bieżąco, ale z pisaniem gorzej:
kiedyś Martuśka i teraz Pajeczka pytają o czop:
U mnie było tak, że w nocy już czułam dziwne mokro, rano się obudziłam i na wkładce baaardzo dużo gęstego śluzu (różowego) z dużą ilością krwi, ale nie żywoczerwonej, później jeszcze przez cały dzień glutki z krwią, pod koniec dnia glutki brunatne (było tego bardzo dużo) wkładki zmieniałam co pół godziny. No dobrze poodpisuję wam kochane...
zestresowałam się...
poszłam siku i wyleciało ze mnie kilka skrzepków krwi..
a jak wytarłam się papierem to zywa krew..
dzwonię do T. bo mnie brzuch napieprza.. ja dziewczyny chyba naprawdę mam "niewiele" czasu..
pocieszcie proszę...
Monika masuj , masuj, może urodzisz hehe. Już sobie doczytałam w razie czego co wywołuje poród,hihi.
Ehtele,dzięki za linki do ubrań. Miało być seksownie a kupilam to: MODNA ZIELONA BLUZECZKA Z DZIEWCZYNKĄ NOWA M/38 (1159919758) - Aukcje internetowe Allegro
No dobra... Dziecinnieje,mój pierwszy t=shirt z nadrukiem,hehe.
Ciamajdko - dobry pomysl,rozmawiaj z położną i nas informuj kochana!!