reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja tylko na chwile nadrobic zaleglosci a siedzialam ponad godzine! Zmienilam sobie w ustawieniach, zeby postow pojawialo mi sie 30 na stronie a i tak mialam prawie 10 stron do nadrobieia od wczoraj... Dziewczyny, jestescie niemozliwe. ;P

Zaneta, Puchatka, SGC gratuluje dzieciaczkow! :)

Nooo, a u mnie kuchnia juz prawie lsni. ;) Z zewnatrz wszystko pomyste. Zostalo tylko powyciagac wszystko z szafek i w nich pomyc. Ale to co wg mnie najgorsze mam juz za soba. Oczywiscie wczoraj i dzis tak sie czepialam po taboretach, ze malo sie z nich nie spierdzielilam. :/ Mam mowi, zebym kuchnie zostawila, maz to samo. No ale kto to za mnie zrobi? Mama daleko, maz do pozna pracuje. :/

reklama
navijka gratuluje udanej wizyty,:-) no same achy i ochy po badaniu sssuper......powodzenia u ząbisty brrrr:eek:....teściu kochany człek
zielona czyżbyś też już powoli sie szykowała do rozpakowania????:cool2:
Czekoladka urodziła córcię GRATULACJE, ale jaka kruszynka!!!! :szok: i jak sie bidulka wymęczyła, mało, ze te bóle miała , była poddenerwowana to skończyło sie CC, po którym sie licho czuje,:-( miejmy nadzieje, ze będzie wyszystko dobrze:happy2:
luizka witaj z powrotem na BB w dwupaku, dobrze, ze pojechałas jesteś spokojniejsza:tak:
mallaika no współczuję tej niemiłej wizyty, nie dała Ci L-4 bo nie byłas ostatnia???????? a co to ma do rzeczy????:eek::confused:

A ja nie uwierzycie wzięłam i iiiiiiiii wyjęłam żelazko,aby wyprasować posciel Alanka, po czym przyszedł M z pracy, zjadł i mówi "połóż sie, odpoczywaj, ja poprasuję":szok::szok: i pojechał z żelazkiem nawet te przescieradła z frotty , których nie kazałam.:szok:
Obyło sie bez piwka,:-D bo nawet nie ma w domku hmmmmmmmm tylko od czego on mi karze odpoczywać??? :confused:a może na zapas, bo jak mały sie urodzi to sie skończy laba??:eek::-)

Lea, staram sie ostroznie po nich skakac, ale podloga nierowna w kuchni i taborki sie chybocza. :(

Bombusia, no taki chlop to skarb. :) Moj niestety do takich robot ma dwie lewe rece. Pare lat temu jak jechalismy na wesele to przyjechal do nas jego brat z prosba by i jemu uprasowac koszule, wiec mialam dwie do prasowania plus obojgu zawiazac krawat, bo nie potrafia. :/ Co ciekawe ja tez nie potrafie. Po swojemu wiaze a i tak wychodzi dobrze. :p

malaika współczuję wizyty co za lekarka nie rozumiem dlaczego nie wystawiła Ci dzisiaj L4
Bombusiu moj to samo nic ie chce mi dawac do zrobienia a teraz na dodatek zabrania mi jesc dobre rzeczy bo to szkodzi wątrobie, bo tamto bo siamto JA CHCE URODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bombusiu - nie dała l4, żeby - jak twierdzi - nie mieć problemów z ZUS-em. A moja gin prowadząca kazała mi przyjść 28 lub 29, bo zwolnienie mam do 30 lipca. Podejrzewam, że po prostu o kasę chodzi :/
ja łykam elevit raz dziennie, 3 razy dziennie magnezin a teraz mam brać jeszcze kwas foliowy i wit. B6, bo mi płytki krwi cosik spadają :-( dwa tygodnie mam łykać i zrobić kontrolną morfologię. Zobaczymy co to da.

milusia - dzielna jesteś bardzo, rozumiem, że chciałabyś już być "po"; wytrzymaj jeszcze troszkę i zobaczysz, że jak weźmiesz synka w objęcia to zapomnisz o tym co było niefajnego. Tulam mocno!

niuunia - niektórzy ludzie to zachowują się tak jakby mieli w oczach USG bo z dziwną pewnością mówią co będzie. Mnie ostatnio panie w punkcie pobrań powiedziały, że już na twarzy się zmieniam i widać, że poród tuż, tuż... Ja tam nic nie widzę :szok:

bogusia007 black opal - bo Asmag jest rozkurczowy - :tak::tak: Więc czem prędzej odkładać!!!!!!!!!!!!!

polianna jesteś pewna kochana, że chcesz sama? :-( Kurczę przemysl sprawę...dobrze mieć tam jakieś wsparcie...tak czy innaczej życzę Ci tej właściwej decyzji...jak tam córeczka stęskniła się za mamusią?;)

martuśka85 stanowczo forum nakręca, ale odmówić sobie tego nie potrafię:-p

navijka proszę jak szczęśliwa mamusia - tyle dobrych więści na raz:tak: Tak więc wznieśmy toasty i stuknijmy się karmi:-D Cieszę się, ze wszystko tak cacy...Teraz czeka Cię czekanie:-p

zielona26 haaaallloooo poczekaj na mnie - nie ródź sama:-p:-p Oczywiście trzymam kciuki za rozkręcenie - w razie czego POWODZENIA:-D

mallaika ojj no to spotkałaś lekarza imbecylkę...:no: współczuję

Bombusia ja już to wiele razy powtarzałam ale powiem jeszcze raz boski ten Twój angelo:tak::tak:

pajeczko jak wysypka? Ciągle jest?

mallaika mogła Ci spokojnie wystawić l4 moja lekarka zawsze mi wystawia i l4 mi się pokrywają ale nie ma z tego powodu problemów wiec pewnie chodziło o kaske.

wcięłam 16 pierogów ze śmietaną i jagodami i pół arbuza i wracam do żywych :p

Ehtele wysypkę jeszcze mam i ona długo będzie schodziła, ale juz tak nie swędzi
poklon.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry