Witam popoludniowo!!!
Straszne to co przydarzylo sie naszej forumowej wrzesniowce...nie ma zadnej sprawiedliwosci na tym swiecie....Wspolczuje jej bliskim, a zwlaszcza dzieciaczkom.
Napisze krociutko co u mnie i ide nadrabiac produkcje;-)
Wizyta w porzadku. Usg niespodzianka
byla inna mloda lekarka, ktora strasznie lubi dzieciaczki podgladac hihihi. Matylda siedzi glowa do wyjscia
i ma juz 3kg!!!Wody ok - zmniejszyly sie, po wielowodziu ani sladu.Przeplywy w porzadku.Lozysko wydoli do konca.Serducho malej jak dzwon. Na ktg skurczow BRAK
.Moje cisnienie jak nie moje - niskie (pomimo starcia z M z samego rana znooowuuu
).Ciaza donoszona - jak nie urodze do dnia terminu (20.08) to beda od razu wywolywac
tak przynajmniej zrozumialam - ze nie dadza mi z nadcisnieniem zbyt dlugo chodzic po terminie. Szkoda ze szyjki nie badaja...ale co tam.Aaa wyniki badan super. Zyc nie umierac
AgaS - ja mam 100km w te i spowrotem czyli 50 w jedna i z porannym korkiem zajezdzam w pol godziny max
A moj M to pirat drogowy - nawet nie chce myslec w ile mnie do porodu zawiezie - pewno w 15-20 min
Ciamajdko - teraz takich nocek coraz wiecej bedzie
Jak sie klade to tylko czekam kiedy chwyci - czasem to wszystkie gwiazdy czlowiek zobaczy
co to bedzie jak sie naprawde zacznie??Jazda bez trzymanki
Mam nadzieje ze akcja w spoldzielini poskutkuje
bo ilez mozna!!!
Martuska - ile masz tych avatarkow
kazdy jeden fajniejszy
Widze ze ze spaniem prawie wszystkie dzis na bakier - ja usnelam o 2:00 a 6:30 pobudka
Ewelinka - serdeczne zyczenia z okazji rocznicy!!!!Ps.Przutulajcie sie ile wlezie bo potem post
Weroneczka - prezent swietny - zdolna dziewczynka z Ciebie
Hahahah dzien kupy - dniem swietym, bo czasami ciezko
a potem to idzie potrojna porcja hihihihi
Bogusia007 - bidulku....skonsultuj z lekarzem moze sie znajdzie jakas rada bo to nie jset chyba normalne jak nic sie zoladka nie trzyma.
Bombusiu - no nie moge heheheh Klasimodo mnie rozwalil
!!!A kuferek sliczny!!! Ja lykam witaminy - tyle ze tu to inaczej jest bo duzo mikroelementow i wit. wypacamy i wysikujemy w takie upaly - lekarka kazala, przy karmieniu tyz.
Hej
Pajeczko - dobrze ze sytuacja juz opanowana
Hehehe na dodatek bezczopowa juz jestes - teraz o juz z gorki
!!!!
Marulka poklony!!!!DD Oklaskow nie znalazlam
Niuunia - jak to wizyta tylko z polazna??A z tym badaniem
rzeczywiscie wkyurzyc sie mozna ze taki burdel maja.
Milusia - nastepna bezczopowa
trzymaj sie cieplutko nasz forumow twardzielku!!!!!!
Oo i
Ehtele sie melduje - jak tam samopoczucie??Mam nadzieje ze lepiej
Wkroczylam w ten sam etap - wszystko ladnie, pieknie i czekamy az dzidzia wylezie
Bedziesz pierwsza zobaczysz;-)
Lea - widze ze tez wkroczylas w faze "czekanie". Co wy dziewczyny takie malo wygadane jestescie - ja to bym powiedziala ze chce zeby zobaczyl do srodka
Hmmm to niezle sobie cenia ogrodnika i wywoz smieci jak po 500 euro od kazdego sciagaja - mam nadzieje ze to jakas pomylka, albo ze da sie rozlozyc zeby co miesiac splacic bo kwota faktycznie ogromna
.Nie plakusiaj - tulam!
Nektarynka - a mnie szyjka to ciagnie - jakby ja kto kombinerkami zlapal...i tez se mysle ze to nie od pecherza
ma tak toras jeszcze???
Black Opal - fanie ze wizyta udana
!!!
Ja cie - nastepne cichaczem rozpakowane
Gratulacje
Zanetko i Puchatko!
Polianno - nie zapomnij o malej chwilce dal siebie w tym szale porzadkow
Nalezy Ci sie mamuska!!!
Malagonia - ojojoj trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszlo!
Luizka - spokojnie.....moze tak byc po badaniu...ale i zycze rozwoju akcji bo tez mega niecierpliwa jestes!!
Uff nadrobilam. Ide gary ogarnac
a potem dentysta - sadysta mnie czeka.
Pa!