reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Bombusia ja mam feminatal 400 +dha ale można go brać podczas karmienia ciążą, więc nie przestaje go łykać:-p

Malagonia o kurcze nie fajnie :dry: daj znać co i jak. Trzymamy kciuki :-)

martuśka85 zaszlejesz z tymi avatarami. podobnie jak ehtele chciałam pochwalić, że dajny z brzusiem a tu doooopa nie zdąrzyłam :sorry2:

luizka4don może faktycznie po badaniu krwawienie, ale lepiej jechać sprawdzić. poza tym już czas, więc może niebawem utulisz maleństwo :-)

reklama
bombusiu- w sumie to mi troche pomogłas bo podsunełas mi pomysł zamównienia pizzy ;p Nie ma to jak isc na łatwizne:-D rozwaze opcje zamówienia pizzy jesli nie "wpadne" na jakis własny pomysł (no ewentualnie Wasz:-D)

bombusiu- w sumie to mi troche pomogłas bo podsunełas mi pomysł zamównienia pizzy ;p Nie ma to jak isc na łatwizne:-D rozwaze opcje zamówienia pizzy jesli nie "wpadne" na jakis własny pomysł (no ewentualnie Wasz:-D)

No wiesz, aby cos przyogotować to musiałabyś zapewne gnac po jakieś konkretne produkty do sklepu,a to już późnawo jak sama piszesz, więc może być łatwizna, ale jaka doooobra:))))

oki dziewczyny ja dzis juz mykam ide powoli robic obiadek dla mego misiaka , no a pozniej z nim spedzic milusio wieczorek tak wiec do jutra buzka

rany, Polianno, brak słów.. :-(
Bogusiu, to udanego wieczorku :-)

a ja postanowilam zapomniec na jakis czas ze jestem w ciazy, wiec poki co avatarów z nią związanych nie bedzie, o!
od forum tez robie sobie przerwe, bo czuje ze mnie to nakreca. odezwe sie jak mi sie poprawi, choc nie wiem jak dlugo wytrzymam ;-)
powodzonka rodzącym i wizytującym.

Ostatnia edycja:
Bombusiu - dzięki ale to jeszcze nie tak na wyciągnięcie ręki, ostateczny odbiór pod koniec sierpnia a potem czeka nas remont...:eek: no i się wtedy zacznie ;-)
Niuunia - usta pamelci cycelci :rofl2: niezłe :-D, możemy przygarnąć ale to nieduże mieszkanko będzie ;-) ale najważniejsze że własne (no w zasadzie to banku :dry:)
Black
- współczuję i tych skurczów i śmigania w sandałkach w deszcz
zanetka905 - gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasia2506
- odpuść sobie te okna i odpoczywaj, powodzenia na wizycie:tak:
lea28 - tulam mocno, posiedź z nami i zapomnij o tym paskudnym dniu
marulka - eee tam faceci to się wcale na rozmiarach brzucha nie znają więc nie ma co się przejmować, swoją drogą to on się zachował jak słoń w składzie porcelany, ale ogólnie mnie też wkurzają takie teksty. Jakoś w czerwcu była rodzinka w odwiedziny, ja brzuszek raczej mam mały a ciotka zarzuciła tekstem "jaki duży brzuch, ja to z mniejszym szłam rodzić":wściekła/y: no to gratuluję :dry: wrrr
polianna - wow jaki ambitny dzień, znajdź sobie chwilkę na odpoczynek, a M masz rację nie zasłużył
malagonia - to trzymam kciuki żebyś po weekendzie była w domku z dzieciątkiem
puchatka - gratuluję kolejnej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luzika - trzymam kciuki
A ja się zdrzemnęłam a teraz idę obiadek robić a właściwie odgrzać. I słońce wyszło :shocked2:

Witam popoludniowo!!!

Straszne to co przydarzylo sie naszej forumowej wrzesniowce...nie ma zadnej sprawiedliwosci na tym swiecie....Wspolczuje jej bliskim, a zwlaszcza dzieciaczkom.

Napisze krociutko co u mnie i ide nadrabiac produkcje;-)
Wizyta w porzadku. Usg niespodzianka:happy2:byla inna mloda lekarka, ktora strasznie lubi dzieciaczki podgladac hihihi. Matylda siedzi glowa do wyjscia:-D i ma juz 3kg!!!Wody ok - zmniejszyly sie, po wielowodziu ani sladu.Przeplywy w porzadku.Lozysko wydoli do konca.Serducho malej jak dzwon. Na ktg skurczow BRAK:eek:.Moje cisnienie jak nie moje - niskie (pomimo starcia z M z samego rana znooowuuu:wściekła/y:).Ciaza donoszona - jak nie urodze do dnia terminu (20.08) to beda od razu wywolywac:eek:tak przynajmniej zrozumialam - ze nie dadza mi z nadcisnieniem zbyt dlugo chodzic po terminie. Szkoda ze szyjki nie badaja...ale co tam.Aaa wyniki badan super. Zyc nie umierac:-D

AgaS - ja mam 100km w te i spowrotem czyli 50 w jedna i z porannym korkiem zajezdzam w pol godziny max:tak:A moj M to pirat drogowy - nawet nie chce myslec w ile mnie do porodu zawiezie - pewno w 15-20 min:szok:
Ciamajdko - teraz takich nocek coraz wiecej bedzie:tak:Jak sie klade to tylko czekam kiedy chwyci - czasem to wszystkie gwiazdy czlowiek zobaczy:eek:co to bedzie jak sie naprawde zacznie??Jazda bez trzymanki:-D Mam nadzieje ze akcja w spoldzielini poskutkuje:tak:bo ilez mozna!!!
Martuska - ile masz tych avatarkow:-Dkazdy jeden fajniejszy:) Widze ze ze spaniem prawie wszystkie dzis na bakier - ja usnelam o 2:00 a 6:30 pobudka:cool:
Ewelinka - serdeczne zyczenia z okazji rocznicy!!!!Ps.Przutulajcie sie ile wlezie bo potem post:-D
Weroneczka - prezent swietny - zdolna dziewczynka z Ciebie:tak:Hahahah dzien kupy - dniem swietym, bo czasami ciezko:-pa potem to idzie potrojna porcja hihihihi
Bogusia007 - bidulku....skonsultuj z lekarzem moze sie znajdzie jakas rada bo to nie jset chyba normalne jak nic sie zoladka nie trzyma.
Bombusiu - no nie moge heheheh Klasimodo mnie rozwalil:-D:-D:-D!!!A kuferek sliczny!!! Ja lykam witaminy - tyle ze tu to inaczej jest bo duzo mikroelementow i wit. wypacamy i wysikujemy w takie upaly - lekarka kazala, przy karmieniu tyz.
Hej Pajeczko - dobrze ze sytuacja juz opanowana:tak:Hehehe na dodatek bezczopowa juz jestes - teraz o juz z gorki:-D!!!!

Marulka poklony!!!!:DDD Oklaskow nie znalazlam:-D
Niuunia - jak to wizyta tylko z polazna??A z tym badaniem :wściekła/y:rzeczywiscie wkyurzyc sie mozna ze taki burdel maja.
Milusia - nastepna bezczopowa:-Dtrzymaj sie cieplutko nasz forumow twardzielku!!!!!!

Oo i Ehtele sie melduje - jak tam samopoczucie??Mam nadzieje ze lepiej:tak::tak::tak:Wkroczylam w ten sam etap - wszystko ladnie, pieknie i czekamy az dzidzia wylezie:-DBedziesz pierwsza zobaczysz;-)
Lea - widze ze tez wkroczylas w faze "czekanie". Co wy dziewczyny takie malo wygadane jestescie - ja to bym powiedziala ze chce zeby zobaczyl do srodka:tak::-pHmmm to niezle sobie cenia ogrodnika i wywoz smieci jak po 500 euro od kazdego sciagaja - mam nadzieje ze to jakas pomylka, albo ze da sie rozlozyc zeby co miesiac splacic bo kwota faktycznie ogromna:szok:.Nie plakusiaj - tulam!
Nektarynka - a mnie szyjka to ciagnie - jakby ja kto kombinerkami zlapal...i tez se mysle ze to nie od pecherza:eek:ma tak toras jeszcze???
Black Opal - fanie ze wizyta udana:tak:!!!
Ja cie - nastepne cichaczem rozpakowane:-D Gratulacje Zanetko i Puchatko!
Polianno -
nie zapomnij o malej chwilce dal siebie w tym szale porzadkow:tak:Nalezy Ci sie mamuska!!!
Malagonia - ojojoj trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszlo!
Luizka - spokojnie.....moze tak byc po badaniu...ale i zycze rozwoju akcji bo tez mega niecierpliwa jestes!!

Uff nadrobilam. Ide gary ogarnac:eek: a potem dentysta - sadysta mnie czeka.
Pa!

Była u mnie koleżanka:-) sie posiedziało, pogadało, postękało..

Marulka no i jak my sie teraz zmierzymy:-D ahhaha..
Malagonia naciągane czy nie, wazne by zdrowe dziecie się urodziło.. termin masz na dniach także powodzenia!
Martuska wierzę Ci... ja tez juz "BYLE DO KOŃCA":dry:
Pajko ależ ja doskonale rozumiem o co Ci chodziło:tak::-)
Bogusia007 Bombusia ma rację z tymi lekami..może nie wszystkie ale na pewno folik:tak: chyba że lekarz kazał Ci brać...
Luizka łaaaaaał... no to kochana się teraz zaczęło! mam nadzieję że juz sie tak bardzo nie boisz.. trzymamy kciuki tu wszystkie za Ciebie! wszystkie za jedną, jedna za wszystkie:-)
Ewelinko nie zastanawiałam się nad tym, ale na pewno jakiś czas popiorę w proszku dla dzieci.. kiedys tam przejdę na "nasz"...:tak: też nie pomoge co do kolacji, bo my rocznic nie obchodzimy:sorry: zamów-nie przemęczaj się:cool2:
Polianno czy Ty wlałaś kiedyś facetowi??? nie!!?? a powinnaś.. jak nie to weź no mi go podeślij, już ja mu kręgosłup nastawię:cool2:
navijka gratulować takich świetnych wieści.. urodziłaś sie by być w ciąży chyba:-D ale serio, naprawdę fajna wizyta.. taka optymistyczna...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry