reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Jutro rano lecę na badania krwi i moczu chyba już ostatnie takze wponiedz. zobacze jakie są wyniki, zawsze były dobre,w poniedz. też wizyta to moze też podpytam o te witaminy,ale jem naprawde dużo owoców, codziennie jeszcze truskawki, bo sa przepyszne na jednym stoisku, jakiś późny gatunek ...no i inne owoce tonami........dziękuje Mamuski.:-)

Polanno to krzesełeczko jest jak najbardziej dla Twojej córci, bo to już dla takich dzieci co to sobie siedzą same, a są śliczne, bo oczywiście musiałam pomacać w Biedronie:)))):eek:

Na forum powstał wątek pt. "Siema łojce" piszą do siebie "dwa tatuśki" poczytałam he he jeden z nich to "Qlfon":-D:-D

A ja słucham ViVy na full i taki mam humorek

reklama
Jeju, dziewczyny, macie produkcję:D
I tyle się dzieje, a ja ciągle gdzieś biegam;/
Jutro idę do szpitala, jeszcze nie wiadomo, co postanowią - patologia z podejrzeniem gestozy <trochę to naciągane, bo puchnę w normie i ciśnienie idealne, ale lekarz uznał, że juz za późno sprawdzać> czy może jednak będziemy rodzić w ten lub inny sposób. No nic, jest szansa, że po weekendzie będziemy w domu:)

Ciamajdko, ja juz mam dosc tego brzusia i tego wszystkiego :dry: eh :-( zaraz zwariuje, mam ochote wszystko co związane z ciążą i dzieckiem przez okno wypieprzyć

Ehtele dlatego ja dziekuje mojej lekarce , ze mi takich rzeczy nie gada bo i tak sama se je wkręcam :)
Ciamajdko tutaj nie chodzi o to, ze ja się smiałam, ze ona ma tak dużo :no: bo dzidziołki są róznych wielkosci itd, ale z tego własnie, ze ona tak to powiedziała, jakbym ja była jeszcze w takiej wczesnej ciąży i z takim tekstem "patrz jak bedziesz w 8,5 miesiacu tez bedziesz tak wyglądała" o to chodzi :-)

a mi sie nie spieszy lubie swoj brzus i bedzie mi go bardzo brakowac ;-) tego wypychania pupy mojego synka itd a wiem, ze chyba raczej na drugie dziecko nie mamy szans no chyba, ze moj mąż zmieni zdanie w co wątpię.

jade na zakupki:)

Oł noł dopiero co Puchatka pisała do nas, a już ma synka!!!!!!!!!!!! ZAZDRASZCZAM takiego szybkiego porodu!!!!!!
Do wszystkich Mamuś, które mają małe brzuchy!!!!!!!!
Puchatka własnie sie użalała, ze ma mały brzuch, a dzidziuś 3,5 kg więc luzik !!!!!!!

hej hej....

Martuśka85-wszystkiego naj naj w dniu imienin :))))

żanetka905-gratuluje masz juz swojego skarba obok siebie :)))))))))

Bombusia- no b. ładny kuferek bardzo zgrabny :))))))))) a co do witaminek to nadal biore bo mi moj gin kaze procz tego ascofer, asmag, i na dodatek folik troszke tego jest co? tak czasem sie zastanawiam byc moze od tego wymiotuje choc wczesniej gin. mowilam ze tak przypuszczam a on na to ze to nie to tak wiec juz niewiem co myslec?????????????:confused:

a ja troszke pospalam , porzadki porobilam , no i bardzo ciekawy program ogladalam tvp 2 jak wychowywac maluszki .... a teraz jak widac spogladam co tu sie dzieje heheh

hej hej....

Martuśka85-wszystkiego naj naj w dniu imienin :))))

żanetka905-gratuluje masz juz swojego skarba obok siebie :)))))))))

Bombusia- no b. ładny kuferek bardzo zgrabny :))))))))) a co do witaminek to nadal biore bo mi moj gin kaze procz tego ascofer, asmag, i na dodatek folik troszke tego jest co? tak czasem sie zastanawiam byc moze od tego wymiotuje choc wczesniej gin. mowilam ze tak przypuszczam a on na to ze to nie to tak wiec juz niewiem co myslec?????????????:confused:

a ja troszke pospalam , porzadki porobilam , no i bardzo ciekawy program ogladalam tvp 2 jak wychowywac maluszki .... a teraz jak widac spogladam co tu sie dzieje heheh

Bogusiu jeszcze bierzesz folik???????? no cos Ty mnie kazał odstawić już dawno lekarz.
Ja na Twoim miejscu bym odstawiła na 3,4 dni wszystkie leki i zobaczyła czy wymioty przeszły, bo własnie może miec to wpływ na Twoje samopoczucie!!!!!!

Dziewczynki,

postaram się poczekać spokojnie (w miarę moich marnych możliwości:-p) do poniedziałku, czyli do terminu z OM - 2 sierpnia - jeśli do tego dnia nie ruszy zapisuję się na terapię dla sfrustrowanych mam, może Martuśka mi jakąś sesyjkę zafunduje:-D

Lea28 on chyba taki twardziel, że nic go nie ruszy...no ale czekam do poniedziałku jw.

marulka dokładnie tak powinnyśmy do tego podejść - wyglądamy cudownie - oni próbują nam to powiedzieć i jakos tak pokracznie im wychodzi:-p

rozalka Haniu to posłuchaj cioci z forum - mozesz już wychodzić:-p (próbuję swój błąd naprawić hehhe) przekaż córeczce

martuśka85 co tak szalejesz z awatarami??????????

Bogusiu007 asmag spowalnia akcję skurczową!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bierz kochana tyle tego...

Ostatnia edycja:
reklama
Jeny dziewczyny wrocilam od dr mojej i 1,5 cm rozwarcia i wszystko do porodu przygotowane . wracam do domu a tu krew na majtach jak bym dostala okres i dwa skrzepiki dzwonilam do niej i powiedziala ze mam sie polozyc i zadzwonic za 15 min. ale rece mi sie trzesa jak cholera . moja mama miala tak przed urodzeniem mojej siory

Do góry