reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Bombusia ja nic kompletnie nie brałam przez całą ciążę, żadnych witamin, niczego. Wyniki miałam zawsze dobre, więc gin mi nie pozwolił nic brać. Więc lepiej może zjedz jabłuszko, zamiast kupować znowu witaminki:-)

Bombusiu ja biore nadal Prenatal +DHA bo zalecają brać kwas DHA do 2 miesięcy po porodzie
Polianna kurde to jak Ty to masz tego suwaka?? :-D kule ja tu mysle, ze Ty jeszcze kupe czasu a Ty mi mowisz, ze jeden dzionek :-D no, ale widziałam, ze na sierpniówkach liście masz na 30 lipca - to co tutaj ciocie Pajke w błąd wprowadzasz :-p

bombusia możesz kupić kolejne opakowanie, lub jesli masz niedługo wizytę to zapytaj doktorka czy jeszcze jeść te dla ciężarnych czy już kupić sobie coś "na potem" bo przy karmieniu witaminki jednak też się przydają...

Pajkaa NO WŁAŚNIE:no::no: To wina lekarzy - po co takie bzdury kobitom opowiadają a potem te wpadają w histerie jak ja:sorry:

Ciamajdka tak, tak jedna i ta sama mnie tak obżera - przyjaciółka, której załatwiłam pracę u nas w banku, a że praca dwuzmianowa to ona wpada o 8.00 jemy śniadanko, plotkujemy za wsze czasy i ona wraca na 12.00 do pracy:-):-)

Black_Opal ojjj to podobno przed porodem waga spada...:-) Gratuluje kochana dobrych wieści...

zanetka905 JESZCZE RAZ GRATULACJE

martuśka85 EJJJ dawaj tego awatarka z gołym brzuszkiem - chciałam napisać, ze fajny a na końcu już zmiana:happy2:

kasia2506 tylko podcięcie było czy jakaś zmiana?:-) No to super z tym wózeczkiem wyszło...a co do podłóg to na razie wysprzątałąm wszystko i podłogi na jutro zostawiam - w końcu muszę mieć co robić:-p - ale to chyba nic nie da - nadziei u mnie brak;-)

rozalka o nnnnieeee poczekaj jeszcze na mnie:-D A tak serio życzę oczywiście żeby się rozwinęło:tak:

Lea28 przykro mi...może to rzeczywiście pomyłka???:-(

marulka ciotka ty się nie martw - większość z nas to słonice w tym okresie:-p miss polonią nie będę...dupa, uda, wszystko duuuże...mnie za to Pani w biedronie zaczępiła - kasjerka "Jezzzuuu jak Pani brzuch urósł - chyba że Pani dawno u nas nie była:sorry: - a jestem prawie codziennie:dry:"

polianna no u mnie po porządkach tyż cisza:sorry::sorry: Trafiły nam się dwa uparciuchy:-p

Bombusiu ja przez całą ciążę witaminki brałam, ale odkąd usłyszałam że ciąża donoszona, badania idealne więc już nie biorę...

idę pomidorową zrobić...

Ostatnia edycja:
Pajko tak jest!!:-D sie siły wyrównają to pogadamy, ale widzę że Puchatka sie nie posłuchała:-D Nieźle speszyłaś dziewczynę:-D a co powiesz na moje 127 cm? hmm:-p

Puchatko wielkie gratulacje!!!!:-):-):-)

Polianno po1. nie zasłuzył na gwałt, a po 2. ostatnio nic to nie dało:)))
Marulka wyzywam Cie na pojedynek...z wielkości brzucha oczywiście:-D
Bombusia od ok 30 tyg nie biorę żadnych tabletek oprócz aspargaminu... bo słonia urodzę jak będę tak dokarmiać.. kiedys tabletek sie nie brało, wyniki mam dobre, niech se ssie ze mnie:sorry: wybrałam niedawno jedynie jedno opakowanie DHA...
martuska no gdzie tu girki wstawiasz, dawaj brzusia-ja sie przyzwyczaiłam!!!:tak:
ehtele ale masz fajną koleżankę:) i na bieżąco jesteś z info co tam w pracy słychać:-)

Ostatnia edycja:
Oh Ehtele no nie to pomylka nie jest:no: takie sa koszta tylko teraz akurat jak masa wydatkow do tego my przechodzimy maly kryzys finansowy a 500 euro naprawde to jest kuuuupa kasy. ale nic moze uda sie na raty a jak nie to pod most:eek:
A moze gotowanie pomodorwki ruszy Olka:-D????

Matko kochana to gdzie ja do was z moim brzuchem 94 cm:sorry2: siakis taki maly mam ........

ehtele no to też niezła... ja się tam nie łamię, tylko zastanawiam się bo to nie pierwsza osoba która mi to mówi czy brzuch aż takie wrażenie robi na ludziach, czy po prostu faktycznie jest nad wyraz duży... a może chcą być mili i nie wiedza jak powiedzieć komplement :p hehehe

jeszcze co do witamin - w tamtej ciąży też miałam wzorcowe wyniki i jadłam witaminy, natomiast odpuściłam sobie po porodzie i karmienie piersią mocno mnie "wypluło" miałam gorsze włosy (sporo mi wypadło) baaardzo wychudłam, dlatego ja się jednak zdecyduję na bardziej regularne branie witamin - dla samej siebie po prostu...

ciamajdka wyzwanie przyjęte! ;D;D

reklama
Do góry