reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pati świetnie, ze już macie chatkę na wyciągnięcie ręki:):tak:
Niuunia nie no za torbe do wózka nie dam tyle kasy, a ten kuferek jest naprawde pojemny, ma 2 kieszonki na expresy, są rózne kolory no i prawie darmo, dobrze wykonany. I ja sobie wymysliłam, ze do wózka czy do szpitala ja znalazł.:-D
Black gratuluje wizyty i dużego dzidziolka:happy2:

Wiecie co są w Biedronie jeszcze takie fajne foteli-krzesełeczka dla dzieci do siedzenia, ale nie takie słynne plastikowe tylko zupełnie coś innego z ładnymi rysunkami no miooodziooo i po 25 zł fajne, ale nie kupiłam, bo gdzie to wszystko trzymać, ale jak ,któraś sie wybiera to mozecie pooglądać.!!!!!!!!!Aaaaaaa i sa wanienki sliczne z korkiem i termometrem wrrrr dopiero teraz jak juz kupiłam!!!!!!! po 27 zł gdzies tak.

ZANETKA jejku GRATULACJE wieeelkie!!!!!! ale sie ukrywałas no!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dobraczarownica to super, że się obróciła:-) Nasza też cały czas na dupci siedziała, byłam przygotowana na cc, zwłaszcza, że moja mama całą naszą trójkę przez cesarkę urodziła, a tu na ostatniej wizycie niespodzianka - obróciła się:-)
Chociaż teraz mnie tak kopie w lewy bok, że się zastanawiam w jakiej ona jest pozycji.. dziś zobaczę na usg:-)

Ciamajdka staram się jak mogę niczego już nie kupować, ale ciężko się oprzeć, zwłaszcza tym ciuszkom pięknym.. Póki co właśnie pierwsze pranie się kończy prać, bo wkońcu słoneczko wyszło:-)

zanetka905 serdecznie gratulacje! Dużo zdrówka dla Ciebie i synka!

Fryzjer zaliczony, czyli można pokazać się już na porodówce;-):-D Mieszkanko ogarnięte, wypadałoby jeszcze dwa okna umyć, ale nie wiem czy mi się chce:-p
Czekam teraz na M i jedziemy na wizytę:tak:
Pajkaa-super, że już jesteś z powrotem z nami:tak: Widzę, że chyba nie dotrzymasz terminu;-)
Black-gratuluję wizyty:tak: Niestety z tymi skurczami tak to już jest, ze nie zawsze dają jakieś rezultaty:eek:
Ola-u nas też dzisiaj ładnie-słoneczko świeci, ale nie jest za gorąco:-)
Ewelinka-wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:happy2:
Martuśka-a Tobie najlepszego z okazji imienin:tak:
Ciamajdka-tak to jest-człowiek idzie w bojowym nastroju, a tu miły pan Ci przytakuje-skandal;-):-D Super wszystko załatwiłaś:tak:
Ehtele-w końcu nie kupiliśmy żadnego wózka-już mieliśmy kupować Bexę, ale brat M daje nam ich wózek, więc zaoszczędziliśmy:tak: Mam nadzieję, że to mycie podłóg coś pomoże:cool2:
Niuunia-rzeczywiście ta Twoja wizyta jakas biedna:no:
Milusia-super, że czop odszedł:tak: Tylko nie płacz już...
Bombusiu-super kuferek:tak:
Lea-i Twoja wizyta niezaciekawa:sorry2: Mam nadzieję, że przynajmniej ja się czegoś dowiem:blink:
Dobraczarownica-super, że mała się obróciła:-)
Zanetka-gratulacje:happy2::happy2::happy2:

Byłam na zakupach.Odwiedziła C&A i Smyk,a teraz mam dosc bolesne skurcze.Pewnie znów fałszywy alarm.

zanetka905 gratulację :-)

Bombusia właśnie widziałam w ofercie te foteliki - kurde tylko właśnie gdzie to pochować wrr

Black_Opal Ciebie też męczą ćwiczenia macicy? :sorry: a maleństwo już ma super wagę :-)

nie no dziewczyny siedze i rycze , przyszla poczta i rozliczenie za rok 2009 smieci, swiatelo na klatce, na parkingu, ogrodnik itd i 500 euro do zaplacenia to dla nas katastrofa:wściekła/y::no::no::no::no: lepiej poczytam co tam u was bo zaraz mnie szlak trafi albo jeszcze gorsza cholera no dzisiejszy dzien to jakas pomylka doslownie!!!!!!!

Witam Dziewczynki :tak:
Chce tylko powiedziec, ze Dnia 27.07.2010r o godzinie 00.50 przyszedł na swiat moj Synek z Wagą 3300 i 56 cm ;-)
jest cudowny :-)
spróbuje Was pozniej nadrobic jak czas pozwoli :tak:
Buziaki ode mnie i Błażejka :-)

Hejka :happy2:

Ja po wizycie i wymęczona strasznie jakbym pieliła grządki :dry:
Skurcze męczą, ale to po prostu macica ćwiczy.. Szyjka się trochę tylko skróciła od zeszłego tygodnia i rozwarcie zaledwie na opuszek palca... Tylko czemu takie bolesne skurcze nic nie przyspieszają?? :wściekła/y: Co to będzie za ból przy tych 6-10cm??

No, ale z pozytywnych wieści to dzidziolek waży ok. 3300g i jakby się urodził w terminie czyli za dwa tygodnie to ok 3500g będzie miał - oczywiście to tylko takie przewidywania z dużym marginesem ;-) A ja dzięki temu, że trochę odpuściła opuchlizna straciłam 1,5kg :tak:
Swoją drogą to się cieszyłam, że już moje stopy w miarę normalnie wyglądają, a dziś buty tylko do połowy mi weszły i musiałam w deszcz śmigać w sandałkach :eek:

Pajka dobrze, że sytuacja opanowana i już jesteś w domku a nie musisz leżeć do rozwiązania ;-)

Wybaczcie mi, ale nie dam rady Wam wszystkim poodpisywać i mój post taki tylko o mnie :zawstydzona/y: Ale buziakuję każdą z osobna ;-)

tez jestem ciekawa bo mam dość silne skurcze - w poniedziałek miałam rozwarcie na 1 palec a zobaczymy co w sobote powe lekarka;-)

Fryzjer zaliczony, czyli można pokazać się już na porodówce;-):-D Mieszkanko ogarnięte, wypadałoby jeszcze dwa okna umyć, ale nie wiem czy mi się chce:-p
Czekam teraz na M i jedziemy na wizytę:tak:
Pajkaa-super, że już jesteś z powrotem z nami:tak: Widzę, że chyba nie dotrzymasz terminu;-)

no czas pokaze :) dziecko sobie termin pewnie wybrało
ale od wczoraj strasznie mnie przeczyszcza do tego mam te skurcze i jest mi niedobrze:(

reklama
Hej Brzuchatki!

Tak jak wczoraj pisałam... pospaliśmy dzisiaj z M trochę... no ale do 12 nie bo mnie łóżko gryzło :-D Teraz już jesteśmy po spacerku, za chwilę obiadek... dzisiaj pierogi bo szwagierka już u nas "wylądowała" (i zażyczyła sobie nasze pierożki z mięskiem) no i jeszcze babcie zaprosiliśmy żeby sama nie siedziała :-) Później jakaś kawka i znowu na spacerek żeby nie zgnić w domu ;-)

No a tak ogólnie to widzę że mamy 2 kolejnych chłopaczków :-)

M-f22 i Żanetko gratuluję!!!!

Milusiu Ty nasza twardzielko ;-) Ale płacz, to pomaga :tak:

A co do reszty kobietek to widzę że trochę znowu się rozkręca... może dzisiaj też nam się "wyklują" jakieś nowe maleństwa :-D

Ale z drugiej strony ogromna tragedia... żal serce ściska jak się czyta o takich młodych osobach które giną w bezsensowny sposób... i jeszcze ta maleńka istota :-( :-( :-( Pati26 światełko dla Was [*]

Uciekam na obiad.

Do góry