reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

kasia2506- mowilam mu ale mowil ze to normalne i mam jesc w malyych ilosciach wczesniej ta metoda pomagala ale teraz tak jak by to sie nasilalo moze sie oczyszaczam niewiem juz sama co o tym mam myslec.????????

Niunia- ciesze sie ze wizyta udana :)))))))))))))

a tak odwiedzial mnie babcia przyniosla mi czarna porzeczke z dzialki myslalam ze troszke a tu cale wiadro tak wiec czesc zamroze a czesc zmiksuje z jogurtem i bedzie znow pyszny koktail ;)))))))))))))))0

reklama
marulka nio to oby kurier dotarł na czas:-)
Ja też jeszcze czekam na paczki, ale z ubrankami. Co przeglądam to co mam, to wydaje mi się, że czegoś mi brakuje i tak dokupuje... Jeszcze trochę i M da mi szlaban na zakupy:-D

ehtele to trzymam kciuki, żeby się coś zaczęło, żebyś się już nie martwiła

Niuunia na siusiu to niestety trzeba wstawać, w moim przypadku z 5-6 razy w ciągu nocy..
A co do przepowiedni, to mi też nikt nie wierzy, że córeczka będzie, bo bardzo ładnie (podobno:-)) wyglądam, więc musi być chłop:-)

milusia83 trzymaj się dzielnie, na pewno już niedługo przytulisz dzidzię!

Ostatnia edycja:
GSC narazie nic nie odpisała
Niuunia mnie też w tą niedziele znajoma powiedziała że usta mi spuchły hahaha a mam jeszcze miesiąc do terminu wg OM.
Oj milusiu to już bardzo blisko...
Ehtele skąd ty masz tyle sił na sprzątanie, mnie zwykły spacer męczy.
Ciamajdko dobrze że umiesz walczyć o swoje, ja to jestem słaba, nie umiem sie kłócić.
Ewelinko kolejnych wspólnych rocznic i samych radosnych dni.
Ja już przystopowałam z przygotowaniami choć jeszcze parę rzeczy brakuje a zwłaszcza wózka i łóżeczka.

no tak to juz jest Milusiu z ludzmi, choc to przykre :-(
choc do mnie przed chwila zadzwoniła qmpela z zyczeniami imieninowymi, o ktorych sama nie pamietalam :-p
Kochana, mozesz opisac krotko jak ten czop wygladał?

Milusiu kochana, nie płakaj! Niedługo będziesz miala swoją kruszynkę przy sobie, to kwestia godzin,dni... nie więcej :) Widzisz,tak się martwiłaś,że pochodzisz do terminu z usg a tu niespodzianka- coś się konkretnie rozkręca!! Wszystko za chwilę minie i będziesz liczyła się tylko ty i Wiktorek.

Olu ja też mam takie spinanie sie brzucha i pobolewnia jakby skurcze,ale nie sądze, aby to cosik przepowiadało na razie, teraz jak szłam z Biedry to mnie b. coś pokłuwało, ale jakoś doszłam
Pajko, a czy zamiast specjalnej herbatki nie wystarczy herbata z mlekiem???? no chyba, ze sie nie lubi tego pić:eek:
Ciamajdko no pięknie im tam nagadałaś, a Twój tekst......"po tym wszystkim Pan grzecznie siedział juz prawie pod stołem.. " powalający ..........ale ja myślałam,ze Cię zobaczę w UWADZE u Cebuli:)))) buuuuuu
lahimka oj to pospałaś dziś mamuśka, ale korzystaj, bo później to skonczą sie nam luxusy:tak:
Ehtele witam naszego niespokojnego dwupaka, czy Ty kochana idziesz jeszcze na jakąś wizyte do gienia czy juz koniec spotkań??????;-)
marulko brawo, ze sie spakowałaś, ja już niedługo też to zrobie hmmm moze najpierw liste napisze??:eek:
Niuunia gratuluje wizyty, ale skąd połozna wie, ze dziecko ma odpowiednią wagę i jest długie??????:szok: jak Cię badała, rekami???..........a Czekoladka nie odpisała na razie na smsa Urszulce
Milusiu no kto Cię tak zrozumie jak my tutaj na BB???? trzymaj sie kochana, Ty jesteś b. dzielna dziewczynka;-)
Martuśka obchodzisz czy nie 100 lat w zdrowiu i na porodówke paszoł won!!!!!!

A ja sobie zakupiłam w Biedronie kuferek-torbę do wózka, bo ja mam tylko duży koszyk na dole, a kuferek sie przyda nawet do szpitala o taki:)

Zdjęcie-0195.jpg

reklama
Witam ja dopiero wstatalam bo noc prawie nieprzespana do 4 rano tak zle sie czulam na lewej stronie rwa kulszowa mnie bolala na prawej zgaga wiec siedzialam potem jakos zasnelam i obudzilam sie ok6 i bylo mi tak niedobrze do tego bol brzucha jak na@ trwalo to do 7 i jakos zasnelam i sie teraz obudzilam. Zjem sniadanie i musze jechac do mojej gin bo dzwonilam do niej ze jeszcze nie urodzilam ona zdziwiona i kazala mi przyjechac dzis ze mnie bez kolejki wpusci.Wiec zobaczymy co tam powie....Pozniej was nadrobie teraz ide amu i sie szykuje:)

Do góry