reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
bombusiu a ty nowy suwaczek masz? bo wydawało mi się że jesteś w podobnym czasie co ja, a tu nagle 37.tc?

buszuję po allegro w poszukiwaniu koszulki do karmienia - czas powoli kompletować torbę szpitalną ;)

Marulko, bo teraz mam ustawiony w/g OM czyli na 19.08 takiej daty sie trzymają lekarze, mnie wychodzi później, ale jak to będzie to czas pokaze, ale jeśli miałabym miec CC (chyba że mały fiknie) to w/g OM.

Ewelinko no to 100 lat w szczęsciu Wam życzę!!!!!

Witam!
U nas znowu pochmurno i deszcz, zaczyna się robić deprecha. Ja już po śniadanku, popijam herbatkę bo mam straszną zgage po porannej kawie i jak zwykle muszę Was ponadrabiać, bo wczoraj popołudniu się wzięłam za szykowanie prezentu "panieńskiego" i już nie zdażyłam poczytać wczoraj.

a tu macie parę fotek mojej własnoręcznej pracy. Kartka dla przyszłej Panny Młodej Zobacz załącznik 269308
No i ten Wór ze sposobami na męża Zobacz załącznik 269309 Zobacz załącznik 269311Zobacz załącznik 269312 Zobacz załącznik 269310

Na żywo troche lepiej to wyglada.
A teraz zabieram się za czytanie i odpisywanie! buziam

bombusiu, martuśko- serdecznie dziekujemy oboje! Całuski;-)
weroniczko- jestem w szoku :szok: GENIALNE!! masz talent! Mało ze pomysł swietny to jeszcze super wykonanie:tak: Baw sie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Pajka napisała, ze wychodzi dziś do domu (oczywiście w dwupaku) i będzie na BB.

Weroniczko ale masz zdolności, pięknie to poszykowałaś, no Ty to jesteś prawdziwa przyjaciółka, czekam na relacje z tego panieńskiego kochana:)))

Witajcie dziewczyny

Ciamajdko- wspolczuje takich przezyc.....:szok:

Fiufiuu- no to teraz zostalo ci czekanie tak wiec gratuluje udanej wizyty:-)

Polionna- super , ze wszystko oki;-)

Lahinka- kochana kazdej z nas sie dluzy, choc zauwazylam ze coraz wiecej ma juz swoje dzidziolki:-)

Niunia- trzymam kciukaski za wizyte

Jejku jak przeczytalam o tej wrzesniowce Pati26 to normalnie lezki mi polecialy tak wspolczuje tej rodzinie straszna tragedia glownie dla meza i jej dzieci.... brak mi slow poprostu wielki smutek. :-(
a u mnie jak widac nadal w dwupaku noc kiepska niestety od 3 w nocy niemoglam spac , az poszlam do drugiego pokoju sie polozyc aby nie obudzic M brzuch byl twardy a mala szalala jak by byla na dyskotece.... boli mnie pod brzuchem i ciagnie mnie cos w pochwie taki bol no iestey poranek tez zaczol sie kiepsko zjadalm sniedanie i tylko chlebek z maslem i znow wszytko zwrocilam juz niemam sily niewiem jak mam brac wiztaminy jak w sumie wszytko co zjem to zwracam ???
Mam nadzieje ze lepiej sie za pare godz poczuje bo chcialam co porobic a nie leniuchowac tak jak wczoraj.

oki - zycze wam udanego dnia o u mnie ciagle pada i jest smutaskowo;-)

Straszny ten wypadek na wrześniówkach.Nic nie słyszałam w TV,pewnie przegapiłam.Ale ładna dziewczyna była i ślicznych synków miała.

reklama
Cześć!
A ja dzisiaj podobnie jak Polianna mam wolne od starszego dziecka:-) Dziadkowie zabrali Basię do siebie, a ja na 11 wybieram się do fryzjera, później trochę posprzątam, a na 16.30 wizyta:tak:
Noc taka sobie-budziłam się co chwilę na siku i nie mogłam spać przez to co przeczytałam o tej wrześniówce:-( Tym razem brzuch nie bolał ani trochę:cool2:
Bogusia-nie zazdroszczę tych mdłości i wymiotów:sorry2: Mówiłaś o tym ginowi?:confused:
Weroneczko-super-ale się napracowałaś:tak:
Ewelinka-na pewno teraz bliżej niż dalej do porodu-wytrzymasz jeszcze te kilka dni:tak:
Cayra-daj znać co u Ciebie:blink:
Andzia-i co są jakieś skurcze?:confused:
Marulka-to punkt dla Ciebie za dzisiejszą noc:tak:
Ciamajdko-Ty tez się męczysz... Życzę powodzenia dzisiaj w spółdzielni:tak:
SARKA-super, że na razie mały nie chce się wydostać z Twojego brzuszka;-)

Do góry