reklama
Cosya
Fanka BB :)
Straszna tragedia... człowiek nie zna dnia ani godziny... sam może uważać a i tak się coś stanie... Strasznie to przykre... A ten mąż.. Nie wyobrażam sobie co on czuje...
[*]
[*]
Milusia dobrze, że się odzywasz. Już się o Ciebie martwiłyśmy. Może rzeczywiście wyluzuj, napij się herbatki, weź ciepłą kąpiel...(wiem, wiem, łatwo mówić). W końcu samo przyjdzie...
[*]
[*]
Milusia dobrze, że się odzywasz. Już się o Ciebie martwiłyśmy. Może rzeczywiście wyluzuj, napij się herbatki, weź ciepłą kąpiel...(wiem, wiem, łatwo mówić). W końcu samo przyjdzie...
Cosya
Kobietki zmykam spać, a Wam życzę spokojnej nocy, a tym, które już by chciały, nocy OWOCNEJ :-)
witam wieczorkiem,
naskrobałam posta i mi zwiał bo nie zauważyłam że net sie rozłączył
napisze szybko co u mnie i lecę Was poczytac bo od wczoraj nie miałąm kiedy tu zajrzeć
dzisiaj na wizycie okazało sie że wszystko przystopowało u Mnie, czyli mega dawka no-spy i ponad tygodniowe lezenie pomogło, z dzisiejszego USG termin wyszedł mi na 8 sierpnia, dzidziuś ważyl już 3337g 36tc4d . no-spę mam odstawić bo synek zalicza sie do donoszonych. Pytałam czy to czop mi odszedł tydzień temu i faktycznie to było to, także do dwóch tygodni synek mpowinien byc z nami.
m-f ogromne gratulacje!!!
przykra historia z tą wrzesniówką, ale ja nie bede czytała bo nie mam na to siły za bardzo emocjonalna jestem :-(
pozdrawiam Was i lecę poczytac !!!
naskrobałam posta i mi zwiał bo nie zauważyłam że net sie rozłączył
napisze szybko co u mnie i lecę Was poczytac bo od wczoraj nie miałąm kiedy tu zajrzeć
dzisiaj na wizycie okazało sie że wszystko przystopowało u Mnie, czyli mega dawka no-spy i ponad tygodniowe lezenie pomogło, z dzisiejszego USG termin wyszedł mi na 8 sierpnia, dzidziuś ważyl już 3337g 36tc4d . no-spę mam odstawić bo synek zalicza sie do donoszonych. Pytałam czy to czop mi odszedł tydzień temu i faktycznie to było to, także do dwóch tygodni synek mpowinien byc z nami.
m-f ogromne gratulacje!!!
przykra historia z tą wrzesniówką, ale ja nie bede czytała bo nie mam na to siły za bardzo emocjonalna jestem :-(
pozdrawiam Was i lecę poczytac !!!
luizka4don
Jaka cisza na forum chyba mamuski spia
Ramka to mamy podobnie ja do terminu 7 dni w sumie za pare minut juz 6
Ramka to mamy podobnie ja do terminu 7 dni w sumie za pare minut juz 6
reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
dobranoc Mamuśki, mimo wszystko.. do jutra :-)
a film świetny
o, wg ostatniego usg powinnam jutro (czyli w piątek) rodzic, bo dzis to raczej juz nic z tego
a film świetny
o, wg ostatniego usg powinnam jutro (czyli w piątek) rodzic, bo dzis to raczej juz nic z tego
Ostatnia edycja: