reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Straszne...:( ['] ....

Czy wiadomo co z Milusią??

Mnie cały czas boli krzyż. Nie umiem stwierdzić czy w jakichś konkretnych odstępach,ale boli. Czyżbym znów miala przeżywać poród z bólami krzyżowymi? Hmm...

Jejku jak ciężko w to uwierzyć. Ta wrześniówka ma już dwóch synów i miała mieć córeczkę - wogóle śliczna kobieta. Ale mi się łezki zakręciły :-( że nikt tej jeb**** plamy nie usunął a ta naczepa też akurat musiała tam stać wrrr :wściekła/y: współczuje najbliższym aj
[*]

Niunia, a skąd wiesz, że ładna?? Gdzieś jest jej zdjęcie?? :-(

Bosz ale tragedia... Pati26
[*]
[*]
[*]
Nie wiem jak jej mąż da radę w takiej sytuacji., stracił i żonę i dziecko, a jemu nic się nie stało.. Mi aż łzy poleciały:-(
Jechali prawidłowo, a stała się taka tragedia:-( życie nie jest sprawiedliwe:-(

Jakie te zycie jest okrutne:( No nie moge tego pojac...czlowiek jedzie uwaza a i tak moze sie cos stac....Tak samo jak my z mezem 2 miechy temu stalismy przed torami a w nas wjechal w moj bok jakis pajac bo nie wychamowal naszczescie nic sie nie stalo tylko samochod do robienia byl i mna troche wstrzasnelo bo o szybe glowe mialam oparta....A takie rzeczy jak plamy powinni zaraz usuwać;/ Biedna ta rodzina a wogole ten maz ja na jego miejscu to bym zwariowala jedyne co to dla dzieci musi jakos miec sile:(

Cześć dziewczynki, obiecuję, ze z rana was nadrobię, na razie nie mam sił:( nie wiedziałam, że te skurcze mogą tak człowieka dobić:( wchodzę na chwilkę bo dostałam smska od Mf-22 i chciała się z wami podzielić wiadomością

Wiem, ze się nad sobą użalam, ale dzisiaj całą noc nie spałam, biegunka mnie męczy, a lekarz mi powiedział, ze jak się nie zgodzę to czekają mnie być może jeszcze 2 tygodnie bo rozwarcie się nie zmienia, położna mi powiedziała, że mam tak ze stresu, że to blokada psychiczna, że ona ma 27 lat praktyki i widzi po mnie, że jestem zablokowana:( a ja chcę urodzić:( lekarz zaczął mi grzebać dzisiaj, masować i mu podziękowałam:( położna powiedziała, że mam totalnie wyluzować napić się gorącej herbaty, wziąć kąpiel i samo się rozkręci.....

Całuski,
dzięki za wszystko:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry