reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Straszne...:( ['] ....

Czy wiadomo co z Milusią??

Mnie cały czas boli krzyż. Nie umiem stwierdzić czy w jakichś konkretnych odstępach,ale boli. Czyżbym znów miala przeżywać poród z bólami krzyżowymi? Hmm...

Jejku jak ciężko w to uwierzyć. Ta wrześniówka ma już dwóch synów i miała mieć córeczkę - wogóle śliczna kobieta. Ale mi się łezki zakręciły :-( że nikt tej jeb**** plamy nie usunął a ta naczepa też akurat musiała tam stać wrrr :wściekła/y: współczuje najbliższym aj
[*]

Niunia, a skąd wiesz, że ładna?? Gdzieś jest jej zdjęcie?? :-(

Bosz ale tragedia... Pati26
[*]
[*]
[*]
Nie wiem jak jej mąż da radę w takiej sytuacji., stracił i żonę i dziecko, a jemu nic się nie stało.. Mi aż łzy poleciały:-(
Jechali prawidłowo, a stała się taka tragedia:-( życie nie jest sprawiedliwe:-(

Jakie te zycie jest okrutne:( No nie moge tego pojac...czlowiek jedzie uwaza a i tak moze sie cos stac....Tak samo jak my z mezem 2 miechy temu stalismy przed torami a w nas wjechal w moj bok jakis pajac bo nie wychamowal naszczescie nic sie nie stalo tylko samochod do robienia byl i mna troche wstrzasnelo bo o szybe glowe mialam oparta....A takie rzeczy jak plamy powinni zaraz usuwać;/ Biedna ta rodzina a wogole ten maz ja na jego miejscu to bym zwariowala jedyne co to dla dzieci musi jakos miec sile:(

Cześć dziewczynki, obiecuję, ze z rana was nadrobię, na razie nie mam sił:( nie wiedziałam, że te skurcze mogą tak człowieka dobić:( wchodzę na chwilkę bo dostałam smska od Mf-22 i chciała się z wami podzielić wiadomością

Wiem, ze się nad sobą użalam, ale dzisiaj całą noc nie spałam, biegunka mnie męczy, a lekarz mi powiedział, ze jak się nie zgodzę to czekają mnie być może jeszcze 2 tygodnie bo rozwarcie się nie zmienia, położna mi powiedziała, że mam tak ze stresu, że to blokada psychiczna, że ona ma 27 lat praktyki i widzi po mnie, że jestem zablokowana:( a ja chcę urodzić:( lekarz zaczął mi grzebać dzisiaj, masować i mu podziękowałam:( położna powiedziała, że mam totalnie wyluzować napić się gorącej herbaty, wziąć kąpiel i samo się rozkręci.....

Całuski,
dzięki za wszystko:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry