Bombusiu - świetna odpowiedź do małego , a co do eMków mówiących żeby się nie martwić i że wszystko będzie dobrze to masz rację - łatwo im mówić skąd do diabła mam wiedzieć że będzie dobrze???
fiuu - skurczowym tempem
kasia2506 - oj to się namęczyłaś biedna właśnie takich akcji się boję... :-( ech...
A ja kończę czytać książeczkę, w między czasie umyłam łazienkę, niedawno zjadłam późne 2 śniadanie bo z obiadem czekam na M a wieczorkiem idziemy do znajomych na ploty - póki jeszcze mogę
No i miałam dzisiaj przygotować tą torbę ... to jest jakaś magia dla mnie, że nie mogę się za to zabrać. Moja Mama zaczyna mi o to codziennie ciosać kołki na głowie przez tel albo na skypie :-)
Dziś rano dzwonię do niej i słyszę pytanie:
- "gdzie jesteś?"
- zdziwiona mówię " w domu, a gdzie mam być?" ,
- "no na porodówce!"
- na co ja: " w taką pogodę???"
fiuu - skurczowym tempem
kasia2506 - oj to się namęczyłaś biedna właśnie takich akcji się boję... :-( ech...
A ja kończę czytać książeczkę, w między czasie umyłam łazienkę, niedawno zjadłam późne 2 śniadanie bo z obiadem czekam na M a wieczorkiem idziemy do znajomych na ploty - póki jeszcze mogę
No i miałam dzisiaj przygotować tą torbę ... to jest jakaś magia dla mnie, że nie mogę się za to zabrać. Moja Mama zaczyna mi o to codziennie ciosać kołki na głowie przez tel albo na skypie :-)
Dziś rano dzwonię do niej i słyszę pytanie:
- "gdzie jesteś?"
- zdziwiona mówię " w domu, a gdzie mam być?" ,
- "no na porodówce!"
- na co ja: " w taką pogodę???"