reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusiu - świetna odpowiedź do małego :-D, a co do eMków mówiących żeby się nie martwić i że wszystko będzie dobrze to masz rację - łatwo im mówić :eek: skąd do diabła mam wiedzieć że będzie dobrze???
fiuu - skurczowym tempem :rofl2:
kasia2506 - oj to się namęczyłaś biedna :shocked2: właśnie takich akcji się boję... :-( ech...
A ja kończę czytać książeczkę, w między czasie umyłam łazienkę, niedawno zjadłam późne 2 śniadanie bo z obiadem czekam na M a wieczorkiem idziemy do znajomych na ploty - póki jeszcze mogę :tak:
No i miałam dzisiaj przygotować tą torbę ... to jest jakaś magia dla mnie, że nie mogę się za to zabrać. Moja Mama zaczyna mi o to codziennie ciosać kołki na głowie przez tel albo na skypie :-)
Dziś rano dzwonię do niej i słyszę pytanie:
- "gdzie jesteś?"
- zdziwiona mówię " w domu, a gdzie mam być?" ,
- "no na porodówce!" :rofl2:
- na co ja: " w taką pogodę???:-D"

reklama
Hej babeczki ....

Troszke sobie pospałam z dobre 5 godzin , ale mosze sie przyznac ze bylo mi to potrzebne znacznie lepiej sie czuje i dostalam pawera :)))))))))))))) bylam w sklepie troszke mnie deszczyk zmoczyl ale suer powietrze. Kupiłam koszyczek malin mniam i zrobilam koktail dla mnie i dla pawcia:))))))) a po przebudzeniu naszlo mnie na placki ziemniaczane tak wiec dzis beda placki hahahahale zachcianki a co tam ...

Paliona - wspolczuje ci takich przezyc , ale trzymaj sie dzielnie na pewno dasz rade - czasami zastanawiam sie jak tacy moga byc faceci ;/

Ciamajdko- Boże jaki agresywny kotek tu strzela hahah ty to masz fajne obrazki ;))))))))))))))) normalie mnie rozbawiaja

Marulka- hehe dzis mnie rowniez naszly placki ziemniaczane ale beda tradycyjne bo lubie rowniez je z lososiem i kawiorem i smietana mowie wam pychaaaaa!!!!!!!!!! ale tym razem beda tradycyjne z siemielniane wtedy niema sie wzdecia :))))))))))))))

Ewelinko- hm rowniez uwazam ze zaczynasz rodzic .... !!!

Fiufiuu
- czyzbys ty rowiez rodzila ?????????????????????????????????????

ale sierpniowki sie rozkrecily w polowie sierpnia cos czuje ze wszystkie beda rozpakowane

ja nie mogę oglądać takich filmów z porodów... słabo mi..
a do tego jak one krzyczą to ja płacze od razu...

własnie obejrzałam jeden.. wole tego nie widzieć.

Pati, rewelacyjnie powiedziałaś mamie he he
Ja torbę zacznę pakować po poniedz. wizycie u ginek. jak bone done, ze zaczne:))))
Bogusia007 placki z siemieniem lnianym?????? kurcze to mnie ździwko teraz chapło, ..........jak chce placki!!!!!!!!!!
Fiuu no to zaraz nam zdaj relacje po wizycie!!!!!powodzenia:)

Mam gary do pozmywania, ale leżę i klikam.

ja nie mogę oglądać takich filmów z porodów... słabo mi..
a do tego jak one krzyczą to ja płacze od razu...

własnie obejrzałam jeden.. wole tego nie widzieć.

a ja prawie codziennie ogladam z rana no i tez becze jak sie dzidziolki rodza .... to takie wzruszajace jak ja urodze to bede beczec jak bobr

Bombusia- no mowie ci placuszki az palce lizac tak wiec zapraszam juz nie raz robilam z siemielniaym ale z lososiem to juz wogole rewelacja warto wyprobowac

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane
Boziu widze że rozpakowujemy sie w coraz wiekszym tępie:)
Ja po wizycie u lekarza. Szyjki już nie mam. Rozwarcie na 1,5-2 palce czyli 3-4 cm. Czopa nie a ma:) Teraz czekamy aż Pola sie zdecyduje wyjść na świat i zaczną sie skurcze. Narazie tylko napina sie brzuszek
Buziaki dla was wszystkich

Witajcie kochane
Boziu widze że rozpakowujemy sie w coraz wiekszym tępie:)
Ja po wizycie u lekarza. Szyjki już nie mam. Rozwarcie na 1,5-2 palce czyli 3-4 cm. Czopa nie a ma:) Teraz czekamy aż Pola sie zdecyduje wyjść na świat i zaczną sie skurcze. Narazie tylko napina sie brzuszek
Buziaki dla was wszystkich

tak wiec trzymam kciuki :)))))))))))))))))))))))

reklama
monika8112 u mnie terminy z usg podobnie się klarują między 14 a 20 sierpnia, ale jak będzie to się okaże

rozalka aj te paskudne ciśnienie :crazy: czyli na dniach będziesz mamusią - jupi :-) informuj nas stale

Cosya no z tymi schodami tzn wróć kotami to się udałaś u lekarza :-D

polianna ej ej ja też słuchałam Staśka takie to romantic było a teraz mnie nie rusza :-p

Ciamajdka ja tam paluchów sobie nie wkładam, więc nie wiem nawet jak to ma wyglądać. Jutro mam wizytę to pogrzebie mi doktor :-D wogóle 3 raz na tron? :szok: o mamusiu u mnie raz wytworzyć jakąś figurkę to makabra - spina mi się brzuch :eek:

ewelinka2106 my też nie chcemy Cię nakręcać ale chyba niebawem będziesz tulić maleństwo :-)

Bombusia odpowiedziałaś synkowi rewelacyjnie :-D

kasikz no ładnie kolejna do rozsypki :-p

a filmiki mogę oglądać, bo coś mi głośniki nie działają to nie słyszę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry