Taki wicher u nas dziś, że mnie ciagle z neta wywala
Anecia1111 wiesz w poniedz. ide do szpitala do nowego ginek. na wizyte i KTG i mam nadzieje, ze sie wszystko dowiem co do szewka, ale wygląda to tak, ze już w przyszłym tyg. winnam byc w szpitalu
....no zobaczymy, ale najgorsze jest to,ze mój syn wyjeżdzaw przyszła sobote na obóz i nie chciałabym wtedy być w szpitalu
, bo chce go na autokar odprowadzić
Ciamajdko jak mogłaś napisać o tych placakch ziemniacz.??? trzeba było skłamać a tego nie pisać!!!!!!
.........mój M to ciagle każe mi leżeć ja mam już tego dość, przychodzi z pracy zjada obiad i ja mówię poleż sobie,a on mówi nie ty leż i mnie zmusza
weroniczko nie zmieniaj, ładny avatar;-)
ewelinka no to powoli sie rozpakowujesz kochana
Monisia koniecznie popchnij M do remontu, bo to już nie przelewki.........zero obiadów
Kasiau2506 witaj w klubie jesli chodzi o poród, wierze Ci kochana, ze przeszłas koszmar
((
Dziewczyny absolutnie nie wolno pokazywać facetowi, ze same umiemy dużo!!!!!!! Lata doświadczeń też unosiłam sie honorem, rżnęłam damę, a teraz jestem mądra, czyli z lekka ciapowata i robi wszystko, ja go chwalę,a jemu piórą rosną i o to chodzi!!!!
Wysypałam całe opakowanie makaronu w kuchni spaghetti
jak siegałam mąkę więc palcami zbieraliśmy z adim patyczek po patyczku, no bo tego to nie zamieciesz
i jak sie podnosiłam to sie zajeb...m w głowe o otwartą szafkę
.
Witam w klubie niezdarnych cięzarnych, któraś chętna
???
Mój Adi pyta "mamo czy jak mały sie urodzi to też tak będziesz na BB siedzieć"??? no to ja mu na głupie pytanie, odpowiedziałam "tak , alanek sie rano obudzi, powie mamo poklikaj na BB, a ja zjem później, pieluchą sie też nie przejmuj jeszcze daje rade"
:-)