reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Martuska85 z jakim spokojem napisane:-D
Ewelinka nooo cóż.. nie chce przesądzać ale mi to wygląda na poczatek akcji:-)
Kasia2506 no jaki opis! oby mi się wszystko porozwierało i poszło jak po bandzie, bo wykończę na porodówce siebie i wszystkich naokoło:) nieźle Cie umęczyło... jejku.

idę po raz 3 na tron... oczywiście za każdym razem z sukcesem:-D

dziewczyny gdzie sie podziałyście co?
każda obiad je, ksiażki czyta, rodzi?

no wlasnie kurcze mi sie nudzi, a tu tak wolno te posty idą ;-)
ano ze spokojem, bo założe sie, ze Ewelinka urodzi szybko i łatwo. jakies takie przeczucie. co do Bogusi sie nie pomylilam :-)
tez niedawno z tronu zeszłam :-p i dzieki temu zmieściłam sałateczke ze świezych warzywek, mniam :-)

ja tez chce juz rodzic !!! mam dzis jakis dobry dzien na rodzenie, mnostwo energii - powiesilam firany, zaslony poprasowalam i zaraz ide wieszac, wypralam wierzch fotelika dla Małej (w rękach!), pomyłam podłogi i najchetniej bym zaraz na impreze poszła no i mam i dobry humorek, tazke byloby suuuper :-D :happy:

Taki wicher u nas dziś, że mnie ciagle z neta wywala:wściekła/y::wściekła/y::no:

Anecia1111 wiesz w poniedz. ide do szpitala do nowego ginek. na wizyte i KTG i mam nadzieje, ze sie wszystko dowiem co do szewka, ale wygląda to tak, ze już w przyszłym tyg. winnam byc w szpitalu:szok::szok:....no zobaczymy, ale najgorsze jest to,ze mój syn wyjeżdzaw przyszła sobote na obóz i nie chciałabym wtedy być w szpitalu:no:, bo chce go na autokar odprowadzić:tak:
Ciamajdko jak mogłaś napisać o tych placakch ziemniacz.??? trzeba było skłamać a tego nie pisać!!!!!!:-D:-D.........mój M to ciagle każe mi leżeć ja mam już tego dość, przychodzi z pracy zjada obiad i ja mówię poleż sobie,a on mówi nie ty leż i mnie zmusza:eek::crazy:
weroniczko nie zmieniaj, ładny avatar;-)
ewelinka no to powoli sie rozpakowujesz kochana:tak:
Monisia koniecznie popchnij M do remontu, bo to już nie przelewki.........zero obiadów :-D
Kasiau2506 witaj w klubie jesli chodzi o poród, wierze Ci kochana, ze przeszłas koszmar:(((

Dziewczyny absolutnie nie wolno pokazywać facetowi, ze same umiemy dużo!!!!!!! Lata doświadczeń też unosiłam sie honorem, rżnęłam damę, a teraz jestem mądra, czyli z lekka ciapowata i robi wszystko, ja go chwalę,a jemu piórą rosną i o to chodzi!!!!

Wysypałam całe opakowanie makaronu w kuchni spaghetti :wściekła/y::wściekła/y:jak siegałam mąkę więc palcami zbieraliśmy z adim patyczek po patyczku, no bo tego to nie zamieciesz:wściekła/y: i jak sie podnosiłam to sie zajeb...m w głowe o otwartą szafkę:wściekła/y:.
Witam w klubie niezdarnych cięzarnych, któraś chętna:eek::laugh2:???

Mój Adi pyta "mamo czy jak mały sie urodzi to też tak będziesz na BB siedzieć"??? no to ja mu na głupie pytanie, odpowiedziałam "tak , alanek sie rano obudzi, powie mamo poklikaj na BB, a ja zjem później, pieluchą sie też nie przejmuj jeszcze daje rade":-D:-):-p:-p

Ostatnia edycja:
Ewelinko- życzę powodzenia, bo czekanie dobija. U mnie twardy jak kamlot brzuch, obiadek zjedzony i uwaga, uwaga- dzisiejszą noc spędzam sama jak ten palec i kołek w moście :)
Ja i 120m2 przestrzeni- zacznie się jakaś akcja i będzie wesoło- w ostateczności karetkę sobie wezwę, a co!:-D
U mnie leje cały dzień, remont idzie do przodu, Jasio wraca jutro wieczorem, mama wyjeżdża, babcia w szpitalu.
Kasiu- Twój opis porodu nie napawa optymizmem ale bywa i tak i trzeba się na to psychicznie przygotować, że nie wszystko w życiu idzie jak z płatka, a poród to szczególnie dziwna sytuacja i nic nie można zaplanować.

Martuśka- optymistycznie brzmi ten Twój seksopis :)

i zgadzam się, że nieroby mają dobrze...

Bombusia:-D Ty sierotko:) ale otwarte szafki maja "magiczna moc przyciagania"...
Fiuufiuu zadzwonisz na pogotowie i powiesz "TAXI? prosze podjechać bo rodze":-D Idzie Idzi;-)

Ehtele znowu straszy na LINII

dziewczyny, ale nie można powiedzieć.. ruszyły sierpniówki z kopyta co?:-)

Bombusiu, świetna odpowiedź, ale sie usmiałam :-D ja wlasnie musialam myc podlogi, bo mi sie mydlo całe wylało w łazience, tzn. spadło samo popchnięte przez uprane rzeczy w zlewie i gdzies te 3 wiadra wody z mydłem trzeba było zużyć, takze moge do niezdar dołączyć :-p
Fiu, no oby, oby, bo te bóle @ i skurcze już tak dluego trwają.. może gdyby nie one, nie nakrecalabym sie tak (no i gdyby nie ten ginek w szpitalu :wściekła/y: 2 tygodnie temu :crazy:

e tam straszy Ciamajdko, wieści nie są złe :-) ano ruszyły. ja tez chce!!! (wiem wiem, nudze :-p)

patrzcie jaki super poród :-) obyśmy wszystkie takie miały :tak: http://www.youtube.com/watch?v=gUOsy4bS2ZE

Ostatnia edycja:
no trochę ruszyły ciamajdko... nie da się ukryć.
Taksówek w 5 tys, miejscowości nie ma więc zadzwonię po karetkę albo pieszo pójdę- myślę, że skurczowym tempem w 30 min się wyrobię!

No Pajka to już na pewno wyjdzie z maluszkiem do domu, zresztą Kassia też pytanie tylko kiedy??? he he, ciekawe jak Czekoladką???
MarTUŚKA no to świetnie kochana witam u gapciów he he

Ja tez sie boje wizyty w poniedz.
po 1. dla mnie nowy lekarz,
po 2. czy już mnie skierują do szpitala na zdjęcie tego szewka???
po 3 . spytam co z CC tzn. czy w moim przypadku wyznaczą datę czy będą czekac bóg wie na co???????
tysiąc pytań do???.........a mój M mówi tylko "a le ty sie nie martw na pewno wszystko będzie dobrze" łatwo mówić facetom , oni nie mają zielonego pojecia ile my mamy obaw i wątpliwości!!!!!

reklama
jeju dziewczyny nie nakrecajcie mnie tak;-)
jeszcze dzis musze zaliczyc ksiedza:-) doniesc potrzebne dokumenty i zaplacic za zapowiedzi :no:
matko jaki tu spokój :szok: jak nigdy:no:

Ostatnia edycja:
Do góry