Hej kobitki!!!
Nie uwierzycie - od rana u mnie grzmialo i chmury i spadl miniaturowy deszcz
Kompletna anomalia jak na te pore roku....ja wierze ze to wy poslalyscie
Nocka w miare przespana - jak mnie jeden taki skur....@ zlapal to wszystkie gwiazdy zobaczylam...zaczelam juz myslec za paczka od mamy to nie dojdzie....az M sie pytal co ja tak dmucham glosno
Samopoczucie lepsze....2 godzinna rozmowa z M....wszystko na swoim miejscu
w zwiazku z tym synfrom gniazda powrocil i jechalam juz dzisiaj na miotle i mopie heheh
Izunia - ojoj nieciekawie....no ale wiesc o cc przyjelas na spokojnie
nasze zdrowko tez sie liczy - trzeba dbac o siebie
Pati - tak jak dziewczyny pisza - paciorek nie koniec swiata - bedzie antybiotyk i wszystko pojdzie jak z platka
Weroneczko - pomyslowa z Ciebie kobitka, ale ja jednak bym nie szla na to panieniskie. Kolezanki moze sie beda burzyly, ale jak same beda w ciazy to pewno dotrze do nich co i jak. Fajny avatarek
)) Dobre o tych "ksiezniczkach" - smutne ze one tych "dobrych" facetow zlapaly. Wiadomo wszystko z umiarem ale jakbym tak mojemu taki strajk walnela to chyba by mnie na Ksiezyc poslal heheh
Bogusia86 - widze ze swietnie dajesz sobie rade - nie tylko z mala ale i z mama - tak trzymac!!!Dzieki za opowiesc z porodowki
dobraczarownico - trzymam kciuki za jutro!!!
Poliannonikt nie jest idealem...no i ludzie sie zmieniaja (szkoda ze na gorsze w przypadku Twego M) tulam mocno! Do tego lekarza to rzeczywiscie warto by bylo (rozumiem ze ten Twoj juz wrocil) - powedz wtedy o tym tetnie malej i dziwnym usg
Ciamajdko - nie dosc ze woda po scianie to jeszcze na kase szulaja
Pokaz im wszystkim kto tu rzadzi!!!
Co do szyjki....ostatnim razem mialam problem zeby tam siegnac.....ciekawe jak Ci sie udaje
A to co piszesz o T - sposobem
)) u mnie tez zawsze zdawalo egzamin
Ja moge robic naprawde niewiele - ale moj M musi widziec ze cos jest zrobione;-)wiesz o co chodzi
Bombusiu - dawaj dawaj tego deszczu do mnie
Krol lew na glowie powaidasz
musialabys mnie zobaczyc z rana
polozne na porodowce to pewno z krzykiem beda uciekaly
Nervita - witamy w rozdziale pt. Syndrom wicia gniazda (niech go szlag
)!!!
Zielona - zmeczenie materialu.....jutro bedzie lepszy dzien!!!!
Anecia1111 - no to pokaz na odp. watku a my ci powiemy czy opadl hihihihi
Nektarynko - a moj M jest....mlodszy o 5 lat ode mnie!!!! Ma swoje jazdy ale nigdy nie powiedzialabym ze jest dziecinny (w niektorych kwestiach jest dojrzalszy niz ja
) - wiek nie ma nic do rzeczy - osobowosc i charakter owszem
Ewelinka - trzymam kciuki za rozwoj akcji!
Kasia2506 - dzieki za opowiesc - tego sie wlasnie najbardziej obawiam ze sie umorduje z 15h i i tak mnie potna:-(.....ale co ma byc to bedzie
Martuska - no wlasnie dzisiaj sroda
Hehe dziewczyny - ten filmik z porodu to mi sie jakis taki nierzeczywisty wydawal...dziewczyna poprosila epidural...caly porod lezala plackiem i kimala...przy partych nie jeknela nawet i tyle
KasikZ - juz niedlugo
Trzymam kciuki!!!
Nadrobilam i w tym czasie chmury przeszly - jest slonko i goooraaaco
Lece zaraz na goraca linie obadac co sie dzieje bo ja nie w temacie - wiem tylo ze wypakowywanie ruszylo...Ja juz dzis energii brak a tu jeszcze paznokcie i depilacjqa czekaja
zamiast sie doprowadzic do stanu uzywalnosci to na miotle jechalam.....
Tez latam na kibelek - jak nigdy jelita daja do wiwatu!!Ale to pewno nic nie znaczy...
Buziam wszystkie!!!
Trzynmam kciuki za wizytujace i rodzace i te co w szpitalach :*