Bombusia
Fanka BB :)
Kasiau2506 no ja mam taką nadzieję, że zdejmą mi szewek i wypuszczą, ale wiesz, ze u nas w Polsce trzeba leżeć 3 dni, aby NFZ zwrócił kasę???? paranoja,.......podobnież obserwuja po zdjeciu szwu czy nie zaczyna sie akcja porodowa, (co mnie na bank nie grozi, bo ja z tych metalowo-żelaznych szyjek i macic) potem do domu, ale wiesz ciekawe co powiedzą odnoście braku fikołka u małego czy każą czekać na termin, czy coś zaplanują, no jedna wielka niewiadoma mam nadzieje,ze w poniedz. sie dowiem konkretów.
Twój poród też koszmar kochana, właściwie przeszłaś 2 porody, to już lepiej tego uniknąć i mieć 2 CC planowane chociaż bez dobowych bóli!!!!!!!!!
Bogusia86 pisz duuużo my sie cieszymy, każdy Twój laborat to dla nas przyjemność kochana, Marcin cudowny,ze śpi na podłodze, mała je cyca więc gratulacje!!!!!!!!!
Twój poród też koszmar kochana, właściwie przeszłaś 2 porody, to już lepiej tego uniknąć i mieć 2 CC planowane chociaż bez dobowych bóli!!!!!!!!!
Bogusia86 pisz duuużo my sie cieszymy, każdy Twój laborat to dla nas przyjemność kochana, Marcin cudowny,ze śpi na podłodze, mała je cyca więc gratulacje!!!!!!!!!