WITAM!!!!
U nas od wczoraj leje ŚCIANA deszczu, poprostu nie do uwierzenia jak leje dziewczyny
!!!! Lało calusieńką noc bez przerwy i nadal leje , podobno najwięcej wody ma spaść właśnie w Centrum Polski,a a Wa-wa jest dziś najchłodniejszą stolicą Europy
, choć mnie to nie przeszkadza zbytnio, ale na zakupki też bym jakieś poszła z Adim,a takto nie wyjde nie mam mowy
Pati przykro mi, ze masz robala-paciorka, ale nie martw sie połowa cięzarnych go posiada, lekarze już będą wiedzieli co robić
weroniczka jak Ty dobra kobietka jesteś, ze idziesz na te imprezy podziwiam, ale widać,ze to Ty jesteś prawdziwą przyjaciółką, a pomysł na prezent dla mnie Bombowy!!!!;-)
Fiuu mamę masz dobrą "nawalona jak autobus" he he
......miłego i szybkiego remontu
dobraczarownica kciuki mocno zaciśnięte za CC ,będzie dobrze
Ciamajdko no koszmar masz z tym zalewaniem mieszkania
, nie popuść tego Mamuśka, bo padać to może często więc niech oni wezmą podniosą dooopy i zrobią porzadnie,a odszkodowanie dostaniesz???
Bogusia86 masz rację teraz walcz już o swoje, niech wszyscy sprzątają, bo Wiki jest najważniejsza, buziaki:-)
Starlet zobacz już tyle tachamy te brzuszki to jeszcze troszę sie pomęczymy, potem sie zacznie dopiero "wesoło", głowa do góry
Polianno ja nie mam słów ne tego Twojego M, jak moze wypominać Ci spotkania z mamą???
niewiarygodne dla mnie, jak można zjeść i po sobie nie posprzątac? w mojej pale sie to nie mieści!!!!!! i w moich chłopaków też!!!!
jak ta teściowa go wychowała??? tulam Cię b. mocno.......a do lekarza próbuj sie dostać, powiedz, ze sie źle czujesz od 2 dni itd.
Monika no tak myślałaś, ze M nie wróci, nie smutaj sie kochana no taką ma prace, nie zawsze jest różowo, aby był na miejscu jak sie zacznie akcja porodowa, choć nie mieszkasz sama więc nie będzie źle, zawsze ktoś pomoże;-)
Napisałam Wam o
Pajce w smsach!!!!!
A ja dziś też sie budziłam, ale przez ten deszcz w nocy i mimo, ze mamy wielką lodżę z dużym balkonem i tego deszczu nigdy nie słychać to dziś był taki hałas, ze sie budziłam, o 5.00 Alanek tak kopał, ze tatuś dostał wpierdy w kręgosłup, aż nie mógł uwierzyć,ze on tak wojuje.
Aaaaa pamiętacie jak nie miałam prądu???? no to zadzwonili w zeszłym tyg. z administracji, ze dzis na 10.00 przyjdzie pan z elektrowni zaplombowac licznik, no git, bardzo proszę, sęk w tym, ze zapomniałam o tym zupełnie, spałam długo, a o 9.50 domofon, pan z elektrowni
a ja na głowie "król lew", koszulka nocna dobrze przed kolana
w jakieś Misiaczki
i z głupim uśmiechem wpuściłam gościa co by zrobił swoją robotę
Adi oczywiście też w piżamie
.
Czekoladka rodzi!!!!!! no to dobrze
Miłego dnia Mamuśki!!!!