Witam
DZIŚ ZACZYNAM 40 TYDZIEŃ Jejku, jak ten czas leci...
A z porodami znowu zastój?... Szkodaaaa....
Wczorajsza pełnia jak widzę nie zadziałała na sierpnióweczki...
Ciekawe, jak tam
Duralex i
Riba - czy tulą juz swoje Kruszynki
AAA!!! Doczytałam!! Duralex już rozpakowana!!
Hurra!!! Gratulacje!!
Weroneczka - hostyjki do wieńców??
No to miałaś ciekawą pobudkę...
Black_Opal - współczuje skurczybyków... ale przynajmniej CZUJESZ, że poród się zbliża, bo ja to bezobjawowo, gdyby nie wielki brzuch, to bym w ogóle nie czuła, że jestem w ciąży
Polianna, współczuję przeżyć z piesiem... no i kosztów... A jakie to piosenki o porodzie śpiewasz Liliance??
Bombusiu, to super, że tamta druga lekarka dała Ci nadzieję na poród SN. No widzisz, co lekarz - to inna diagnoza
Więc może jednak Twój sen się nie spełni i obie urodzimy SN
Ewelinko2106, jak dziś samopoczucie?
Anecia, szkoda że gin nie zrobił Ci usg... ale najważniejsze, że wszystko OK...
Monika373, no to faktycznie, steru się najadłaś... ale najważniejsze, że telefon się znalazł..
Nektarynko, dobrze, że na wizycie ok wszystko, a Mały może się jeszcze odwróci??
Bogusia007 - super, że wyniki posiewu OK :-)
Ciamajdko, Dziadzio czuwa nad Tobą i Twoim dobrem, a przyszedł Ci o tym powiedzieć, nie smuć się...
Pajka - ciekawy sen z Mamą w ciąży w roli głównej :-) A co do pobytu w szpitalu - mam nadzieję, że u Ciebie juz lepiej...
Bogusiu86, super, ze jesteście już w domku :-) Buziaczki dla Wiktorii :-)
Olu, Ty to masz zdrowie do imprez
POPRAWINY POPRAWIN?? Podziwiam
Luizka4don, może Synek zrobi Wam niespodziankę i "wykluje" się do piątku :-) Czego Wam życzę :-)
Kassiu181, no kpina normalnie z tym szpitalem!!! I jeszcze tam pracujesz i tak Cie potraktowali???!!! Szok po prostu... Daj znać, jak dzisiaj, trzymamy kciuki
Ehtele, Ty to chyba najbardziej z nas wszystkich chcesz już urodzić... Już niedługo...
Milusiu, jak tam skurczyki??
Mojemu M. zebrało się wczoraj na przytulanko
Myślałam, że w nocy będę miała przez to jakieś skurczyki czy cuś... a tu dalej nic
Małego chyba nic nie ruszy, ma być sierpniowy i koniec