reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Navijka dzieki za podrzucenie tytułu.. moze mi sie spodoba..

Kasiu Trzym sie ciepło.. Twoja mała to wcale nie taka mała..

Bombusia koniecznie daj znac.. mi lekarka tłumaczyła ze czekają na akcje porodową aby lej macicy się rozwarł i aby zrobić jak najmniejszą blizne i jak najnizej.. czy cos takiego.. dlatego czeka sie na 2 cm rozwarcia:-)

Niuunia pamietaj niektore dzieci rodzą sie po 3kg takze nie przejmuj sie ta masą.. po prostu masz szczuplutką laseczke w brzuszku:-)

Mama Aneta ja takze jak i Martuska mam w mbanku konto jak i moj M.. klopot tylko w tym iz nie mam wpłatomatu w mojej miejscowosci.. wiec zazwyczaj przelewam sobie z mamy konta odpowiednia kwote a jej daje w papierku mówiąc zartem "nacisnelam na monitor i wypłyneły :-)"

Milusia moze troszke posprataj w domku.. moze cos sie przyspieszy..

Bombusiu uśmiałam się z tych liścików.. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ola byc moze masz racje jeszcze w sumie 4 tygodnie do terminu zostaly.. a moj M juz mowi do malego "hej wylaź" a ja na to ze ma jeszcze czas i niech lepiej jeszcze sobie posiedzi.. a co u Ciebie?

Cayra najlepsze jest to ze od 20tc był głową w dol przez ponad miesiąc, potem mu sie odwidziało..

Duralex, gratulacje.. masz słodziutkiego synka..

Riba gratulacje...

Cayra, mi sie zwiekszają slurcze po sexie, ale nic poza tym tez sie nie dzieje :-D
Duralex, syna masz cudownego, rzeczywiscie nie wygląda jakby dopiero co wypełzł :-) gratulacje i zdrówka dla Was !!!
Riba - GRRRRAAAAATYYYY !!!!!

Ostatnia edycja:
Cayra czyli Ty musisz juz przytulaski robić z M co wieczór,aby w końcu u Ciebie ruszyła maszyna pt. Stalowa macica:-D:-D
zielona mnie tez ta pogoda pasuje jak najbardziej, poprostu żyję do paru dni, taka pogoda wymarzona jest na poród:tak:
Cosya hmmm bóle kostek to rzeczywiscie na rematyzm, ale nie w Twoim wieku Mamuśka he he musisz być sprawna do obracania maluszkiem,:-) co do pogody mnie pasi
Pati o tym samym pomyślałam, ciekawe jak od września dam rade ogladac "moje" seriale jak maluszek będzie grasował he he:happy2:
luizka no widzisz wszyscy w koło rodzą , a u nas gdyby nie cesarki to postój sie zrobił!!!:angry::-)
andzia zaciskaj dziś nogi baaardzo, co by te teście nie wparowali po porodzie do Ciebie....rozumię Cię jak najbardziej:tak:
Nektarynko hmmm to widzisz moze mają dobre podejście , ze czekają na bóle do CC...kurcze nie wiadomo do końća jak to jest:baffled:.....no cóż pozostało nam czekać.....pozyjemy, zobaczymy
Martuska czyli u Ciebie przytulaski nie działają na maluszka:))))

OJJJJJ Riba już ma synka sssssuper i duuuży dzidzia 4 gk ho ho:))))

Wrócił mój pierworodny:-D:-), opalony, ale bez przesady, siostra nie pozwalała non stop im siedzieć na słońcu i dobrze, on blondyn z jasną karnacją to mógłby sie poparzyć, nadrobi na obozie w Bułgarii:tak:....obejrzałam zdjęcia, które porobił, najbardziej podobało mi sie z... Hitlerem:-D:-D, bo byli w Muzeum Figur Woskowych.
No i z okazji, iż już wrócił to poprawił mi suwaczek na termin wg OM, choć ja nie bardzo w tą datę wierze:baffled:

Bombusiu, chyba tak, chociaż wolałabym, żeby Szymuś jednak poczekał do sierpnia :-D
Super, że Adrian zadowolony z pobytu nad morzem :-)

Martuśka85, to jednak to nie na każdą macicę działa ;-)

no ja już po obiadku, dziś dietetycznie, kilka fasolek szparagowych i różyczka kalafiora na parze + dwa jajeczka na twardo:)) wiem wiem dziwny obiad :/ ale i tak pyszne

duralex.... wow śliczny maluszek,......:))

andzia heh no to życzę ci, abyś jeszcze parę dni wytrzymała, ja chyba tez bym nie chciała wycieczek w szpitalu właśnie ze względu na połóg...

wiecie co, jak byłam na tym weselu i jak tańcowałam (bez przesady oczywiście) to bardzo czułam "kłucia" małej tak jakby chciała wyjsc, dokładnie tak na dole:/ wcześniej też coś takiego czułam, ale parę razy, na weselu non stop i do tego ze dwa czy trzy razy tak mnie kujnęła tam, że aż mnie w pół zgięło:/
co to może oznaczać??????????????????????????????

duralex Jakubek boski....... zakochałam się :D:D:D:D idę rodzić swojego!

martuśka
duralex wiedziała że będzie chłopczyk - wczoraj dzieliła się wątpliwościami jak da radę bo wychowała jedną dziewczynkę, a chłopiec to dla niej nowość :)

andzia nooo to koniecznie zaciskaj nóżki - niech teściucha jedzie w siną dal, a ty sobie cichaczem urodzisz ;);)

Ola_ to oznacza że istnieje prawo grawitacji :D heheh żartuję.. przy wysiłku wiele z nas narzeka na to że brzuch chce spaść na podłogę - nie martw się to normalka..

Olu, tez to mam coraz czesciej. podobno to efekt coraz wiekszego nacisku głowki na cewke moczową i przechodzi dopiero po porodzie niestety

GSC rodzi !!! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No proszę gorąca linia rozgrzana:-D:-D
Tyle dobrych wieści...

milusia83 jejciu kochana Ty to się chyba najbardziej z nas męczysz:-(...informuj nas na bierząco:tak:

marulka no to grono zdesperowanych się powiększa hihiihih:-p:-p:-p

cayra ciebie i ehtele chwyci znienacka w najmniej oczekiwanym momencie - tak wam wróżę :D

no to ja się pisze dziś na odejście wód w realu ihihihihihihiih:-D:-D:-D

zielona26 nie będzie tak źle... urodzi się w terminie zobaczysz...

duralex - pięknego syn masz!!!!!!!!!!! Cudowny...:-):-)

andzia1987 gratuluje udanej wizyty:-)

Bombusia super, że pomocnik wrócił;-)

cayra1984 gratuluję 40 tygodnia i nic się nie mart lada dzień wylądujemy na tej nieszczęsnej porodówce:-D:-D

Do góry