Cayra czyli Ty musisz juz przytulaski robić z M co wieczór,aby w końcu u Ciebie ruszyła maszyna pt. Stalowa macica
zielona mnie tez ta pogoda pasuje jak najbardziej, poprostu żyję do paru dni, taka pogoda wymarzona jest na poród
Cosya hmmm bóle kostek to rzeczywiscie na rematyzm, ale nie w Twoim wieku Mamuśka he he musisz być sprawna do obracania maluszkiem,:-) co do pogody mnie pasi
Pati o tym samym pomyślałam, ciekawe jak od września dam rade ogladac "moje" seriale jak maluszek będzie grasował he he
luizka no widzisz wszyscy w koło rodzą , a u nas gdyby nie cesarki to postój sie zrobił!!!
:-)
andzia zaciskaj dziś nogi baaardzo, co by te teście nie wparowali po porodzie do Ciebie....rozumię Cię jak najbardziej
Nektarynko hmmm to widzisz moze mają dobre podejście , ze czekają na bóle do CC...kurcze nie wiadomo do końća jak to jest
.....no cóż pozostało nam czekać.....pozyjemy, zobaczymy
Martuska czyli u Ciebie przytulaski nie działają na maluszka
)))
OJJJJJ
Riba już ma synka sssssuper i duuuży dzidzia 4 gk ho ho
)))
Wrócił mój pierworodny
:-), opalony, ale bez przesady, siostra nie pozwalała non stop im siedzieć na słońcu i dobrze, on blondyn z jasną karnacją to mógłby sie poparzyć, nadrobi na obozie w Bułgarii
....obejrzałam zdjęcia, które porobił, najbardziej podobało mi sie z... Hitlerem
, bo byli w Muzeum Figur Woskowych.
No i z okazji, iż już wrócił to poprawił mi suwaczek na termin wg OM, choć ja nie bardzo w tą datę wierze