reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja miałam tylko jedną noc - szaloną, myslałam, że się zatrułam, ale to chyba wina tych wszystkich zawirowań hormonalnych.... Musi być lepiej dziewczynki, a na razie przynajmniej się oczyścicie ze wszystkiego, tylko dużo pijcie, lepiej chyba tak niż z bobkami tydzień biegać i zatruwać organizm

Trzymaj się Kasia i do następnego pogadania:)
Ja też muszę się za pracę wziąć, co prawda wyrobiłam się wcześniej dzisiaj, bo to, co zajmuje mi cały dzień zrobiłam szybciej.

Ostatnia edycja:
reklama
daje znać że żyje i wracam do świata elektronicznego bo mam dostęp do netu no i byłam dzisiaj na wizycie i wychodzi że według USG mój groszek jakieś 2-2,5 tygodnia młodszy w stosunku do daty ostatniej miesiączki ale ulżyło mi dzisiaj choć bo usłyszałam że ciążą żywa że wszystko w porządku stresik do następnej wizyty jest co by ta moja kruszynka dobrze rosła oj to będzie długi miesiąc ale dam radę skupię się na innych rzeczach dokładnie jak teraz :tak:narazie jeszcze nie dałam rady Was nadrobić:sorry2::sorry2::sorry2: ale postaram się choć tak pobieżnie popatrzeć jak Wam zaczął się ten Nowy Rok chyba że jakaś dobra duszyczka pokusi się o streszczenie

a ja dzisiaj zrobilam babke ziemniaczana i juz prawie nie ma.
Dzisiaj czuje sie super jakbym wogole w ciazy nie byla.

Qwas- bardzo mi przykro, mysle, podobnie jak dziewczyny, ze po 3 miesiacach mozesz sie starac.

daje znać że żyje i wracam do świata elektronicznego bo mam dostęp do netu no i byłam dzisiaj na wizycie i wychodzi że według USG mój groszek jakieś 2-2,5 tygodnia młodszy w stosunku do daty ostatniej miesiączki ale ulżyło mi dzisiaj choć bo usłyszałam że ciążą żywa że wszystko w porządku stresik do następnej wizyty jest co by ta moja kruszynka dobrze rosła oj to będzie długi miesiąc ale dam radę skupię się na innych rzeczach dokładnie jak teraz :tak:narazie jeszcze nie dałam rady Was nadrobić:sorry2::sorry2::sorry2: ale postaram się choć tak pobieżnie popatrzeć jak Wam zaczął się ten Nowy Rok chyba że jakaś dobra duszyczka pokusi się o streszczenie

Puchatko bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, wrzuć zdjęcie swojego kurczątka:)
buziaki

i jeszcze tylko dodam, ze nie wszystkie plamienia na poczatku ciazy sa grozne. Ja mialam takie bezowe w dniu spodziewanej miesiaczki i nie byly zadnym zagrozeniem.
W pierwszej ciazy wogole tego nie bylo ale jak widac, kazda ciaza inna.

doczytałam smutne wieści Qwas ogromnie mi przykro:-(
zmieniłam sobie narazie suwaczek żeby samej łatwiej było mi liczyć to szaleństwo:tak: staram się o tym nie myśleć ale kurcze ponad dwa tygodnie to dużo:dry:
próbowałam Was kobiety troszkę nadrobić ale jesteście tak płodne literacko że nie daje rady

milusia postaram sie wstawić fotke wieczorem chociaż niezbyt cokolwiek widać bo mój groszek to jeszcze kruszynka :sorry2:

Dzisiaj czuje sie super jakbym wogole w ciazy nie byla.

wow. wiele bym dała za chocby 1 taki dzien. choc z drugiej strony nie wiem, czy nie zaczeloby mnie to martwic.

i jeszcze tylko dodam, ze nie wszystkie plamienia na poczatku ciazy sa grozne. Ja mialam takie bezowe w dniu spodziewanej miesiaczki i nie byly zadnym zagrozeniem.
W pierwszej ciazy wogole tego nie bylo ale jak widac, kazda ciaza inna.

pewnie ze tak, ale lepiej dmuchac na zimne, zwlaszcza jak sie mialo wczensiej jakies problemy z ciążą lub zajściem w nią.

reklama
witam was troche mnie nie bylo ale ostatnio okropnie sie czuje :no:mdłości wymioty i wogule słaba jestem:-( na początku bvylo tylko rano i wieczorem a teraz caly dzień.
We wtorek bylam na usg moja kruszynka ma 16 mm i wszystko jest ok ma dokladnie prawie 9 tyg :-) ale jak tak czytam to wasze maleństwa wieksze są .

Do góry