Luizka Witaj wśród przyszłych Sierpniowych mamusiek :-)
Kolumnea gratuluję udanej wizyty :-)
Wuzetek Wracaj do Nas szybciutko i opowiadaj jak to było :-)
A tak w ogóle Ja myślałam, że ktoś inny posypie się pierwszy Ciebie na liście nie było
Ale super, że synek zdrowy-Ja też chce na porodówkę...
polianna Tak jak pisała Monika czop to odszedł mi i od tamtej pory cisza, a dzisiaj oglądałam prognozę pogody i mój Wrocław będzie najgorętszym miastem w Polsce w sobotę ma być 37stopni
A dzisiaj była burza- trwała całe 15min
Kiniusia Wracaj do Nas jak najszybciej :-) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko się unormowało i pewien "jeleń" już Cie nie wkurza bo dotrzymał słowa:-) czekamy na Ciebie :-):-):-)
Navijka Właśnie dzisiaj 13lipca są też urodziny brata mojego Marcina :-) teściowa w zeszłym tygodniu już mówiła, że Wiki mogła by mieć urodziny z Kubą było by fajnie :-)
Ciamajdo Ku*** aż mnie zatrzęsło jak przeczytałam co Ci się stało
i przeczytałam Marcinowi, a On od razu że by gościa zaje*** Co za prostak?? Tulam Cię mocno bo wiem, że gdy nie nasze chormony to pewnie sama byś go tam rozszarpała, a przez tą ciąże byłaś potulna jak baranek.... Bosz same ??####?? cisną mi się na usta....
Sierpień Ty też?? Kochana dasz radę przecież synek będzie w dobrych rękach, a to będą tylko 3 dni rozłąki, a później wielka radość:-)
Natka Powodzenia jutro kochana:-) Trzymam kciuki i czekamy na wieści :-) Masz komórkę do kogoś z forum, żeby napisać sms-ka co i jak???
A Ja dzisiaj umieram przez ten upał:-( Co prawda padało, zapowiadało się na wielką burze grzmiało z 30min zrobiło się ciemniej i popadało 15min cała jedna kałurza na podwórku :-( Ech szkoda słów....
Ale byliśmy z Marcinem u teściowej dać Kubusiowi (bratu M.) prezent na urodzinki, a teraz siedzę i znowu się duszę pomimo, że wiatrak chodzi...