reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

przepraszam, że nic nie odpisuję... nadrobię to popołudniu albo rano....

usnełam o 11, i teraz sie obudziłam... nie boli mnie juz brzuch:tak: a w śnie robiłam zapasy jedzeniowe, byłam w ulubionej budce z warzywami i wydałam 163 zł (taki rachunek był), i widziałam najpiekniejszą fasolke szparagowa na świecie...

oczywiście idę dalej leżeć... juz mnie nie mdli...

reklama
kolumnea-Mi tez tak mowia ze zgubie ale kto wie heh bedzie trzeba ostro sie zabrac za siebie;p Ale damy rade;)Ja w czwartek zaczne 38 tydzien :) płec chlopak;))Piotruś:) Ja juz nie mam ochoty patrzec w lustro bo kit tam z brzuchem ze duzy ale przytylam wszedzie twarz to jak pączek mam pierscionkow i obrączki to nawet załozyc nie moge. Brzuch i boczki w rostepach nogi celulit takze duzo bede miala do roboty po porodzie:)
no to widze ze podobne terminy mamy ja mam na 4 sierpnia z usg wychodzi oczywiscie wczesniej na lipiec ale bedzie kiedy bedzie. Oj to masz jak ja ja juz w lustrze nie widze siebie tylko jakies monstrum drugi podbrudek nogi jak kołki obrzekniete napuchniete no jedno dorze ze nei mam rozstepów ale olejek z migdałów słodkich jednak dziala. Brzuch mam mocno do przodu wiec boczków nie widac tak bardzo no nawet mowia mi ze z tyłu jak sie na mnie popatrzy to nie jest tak zle. Ja oczywiscie uwazam inaczej. Nawet wstydze sie wychodzic fatalnie wygladam ale juz bliziutko.
bombiusia ja nie wiem o co chodzi z tymi zelami jak sie zapytalam mojej gin to parskneła zele w ciazy nie tylko nogi w gore nie solic mniej pic nie przyprawiac i wytrzymac do porodu, opuchlizna moze utrzymac sie nawet 3 tyg po porodzie. takie jej zalecenia. Objadam sie objadam wlasnie wsunelam pol kg bobu.

A u mnie buuuurza. Od razu inne powietrze. ;) Tylko wiatr straszny i pada. A w taka pogode musze jechac na miasto.

Bombusiu, no fakt, ciekawy koles. Co najlepsze ja go znam od dziecinstwa, bo on wczesniej tez tutaj mieszkal. Pozniej sie przeprowadzil i ponownie wprowazil pod koniec zeszlego roku. No i cyrki zaczal odstawiac. Do tego jego granda tak poniszczyla klatke, ze mimo iz w zeszlym roku byla odmalowywana to teraz wyglada, jakby lata nie bylo nic w niej robione... :/ No ale czym skorupka za mlodu... Skoro ojciec nie szanuje rzeczy, z ktorych korzystaja wszescy i za to wszyscy placa to czemu dzieci mialyby byc inne?
Aaa, no i my mysimy zrobic zabudowe do kaloryfera, bo maz poobija wszystkie kolana i lokcie w nocy. A co bedzie zima, jak kaloryfery beda odkrecone. :p

Ostatnia edycja:
Ja tez najchetniej bym zaszyła sie w domu zeby nikt mnie nie ogladal ;p Ale jeszcze troche trzeba sie przemeczyc. OJ ja marze o deszczu !! Jak zacznie padac to pojde na dwor i bede tanczyc z radosci . Nawet ubrac mi sie nie chce siedze w łozku przed lapem i witrakiem skierowanym na twarz bo inaczej oddychac nie idzie .. w pokoju temp 29 stopni a w słoncu na dworzu pokazuje mi 41 wiec wypasik...Mąz mnie ciagnąl na dzialke nad jezioro zeby jechac ale nie oplaca sie bo jutro musze zawiesc mocz na badanie a w czwartek do mojej gin bo wrocila z urlopu. Mam nadzieje ze znowu bakteri nie bede miala b tydzien temu musialam dostac antybiotyk i po 2 dniach wszystkie pozdychaly naszczescie ale ciagle ph7,0 wiec moment i znowu moga sie pojawic...

Okno balkonowe umyte, pranie wyprasowane, zastanawiam się co mam jeszcze zrobić, żeby dotrwać do wieczora....

Kasia2506 mój mąż też zbieracz, ciekawe czy wszystkie chłopy są takie..
Andzia dobrze, że już lepiej z Twoimi zatokami.
Cayra to fakt, jak mnie coś wqur.. to muszę jakoś odreagować ...
Pajka u mnie coraz mniej do zrobienia.. także jak pisałam jeśli upały się nie skończą, zacznę prace fizyczne u znajomych :)
Ciamajdka może faktycznie Ci te lody zaszkodziły...
Polianna bo Twój mąż to ślepiec, ale może teksty kolegów zmuszą go do refleksji..
Opal ja zeszłam Bieszczady wzdłuż i wszerz.. a z Wetliną mam niemiłe wspomnienia, bo ile razy tam trafiłam, tyle razy miałam sensacje żołądkowe - wszystko mi się cofało, także nie wiem, może mi tamtejsza woda nie służy :(
Koralowa współczuję sąsiadów.. i poślij tę burzę do nas..
Luizka witamy wśród sierpniówek.
Kolumnea gratuluję udanej wizyty i spory ten Twój maluszek.
Riba dobrze, że sprawa wysypki się wyjaśniła..

A teraz mam nawalnice. Leje sie, jakby ktos wiadrem chlustal i grad wielkosci porzadnego groszku... o_O

jejku jak ja Ci zazdraszam tej pogody!!!!!!!!!!

A ja musze rozebrać łózeczko z poscieli itp., bo jutro pewnie sie nakurzy przy małym remonicie, a tak mi sie nie chce:((((...no ale w końcu ją popiorę:))))....a M poprasuje, jeden Heineken i jeeeedzie z żelazkiem hi hi hi:)))

koralowa przeslij tej burzy plz u mnie wczoraj byla ale dosłownie przez 5 min i nic nie pomogło.
bombusia z ta zazda po heinekenie to uwazajcie bo policja zlapie hehe moj P nie umie prasowac niestety ale dobrze ze mamusia pomogła bo ja juz mam problem z wystaniem.
ciamajdka
ciesze sie ze juz lepiej
jenny czekaj juz ci na maila wysyłam troche bobu. A u was tam nie ma takich warzywek?

reklama
Ja tam wcinam arbuza ..;p Ale mam mega ochote na fasolke szparagowa albo kalafiorek ale dzis na obiadek klopsy gotowane ;p Oczywiscie nie ja robie tylko tesciowa;p;p Ja to mam dobrze heh

Do góry