reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Krakersiki nie dzialaja?mi zelki pomagaja albo lyczek coli:tak:
Cayra1984 kliknij w moj suwaczek i otworzy Ci sie strona musisz postepowac wg instrukcji ale jest prosta jak bd miala juz gotowy suwaczek musisz skopiowac link ktory jest na dole i potem wkleic w ustawieniach profilu:tak:

reklama
Kasiu widziałam, że w wątku "Lista sierpniówek" napisałaś, że masz termin na 8.08.:) ciekawe czy się sprawdzi:) Ja chciałabym donosić ciążę,,,,,,,

a mnie wg wszelkich wyliczen wychodzi 8.08, wiem dokladnie kiedy dzidzius został poczęty, a usg 'powiedzialo' ze 14. zobaczymy, co wykaze nastepne. i nie obrazilabym sie, gdybym urodzila nieco wczesniej ;), zwlaszcza ze sierpniowe dni takie upalne zwykle. no i od pazdziernika na uczelnie.

Kasiu miał 23 mm, liczyłam, że będzie większy, bo 22 grudnia miał 13 mm, i liczyłam sobie 1 mm dziennie i doliczyłam się 28 mm na wczoraj, a tu zaskoczenie, że tylko 23 mm. Lekarz powiedział, że to nie komputer:-D i rośnie we własnym tempie.
Kasiu a możesz wstawić zdjęcie swojej kruszynki?

Cayra gratulacje:)
Jeżeli chcesz wstawić suwaczek wejdź ja suwaczki obojętnie jakie i postępuj zgodnie ze wskazówkami. Na samym końcu wyskoczy Ci kod, który musisz skopiować.
Przechodzisz w ustawienia twojego profilu i tam wchodzisz w sygnaturę i wklejasz ten kod.

Ja też boję się upałów:-D:-D Ale zobaczymy, na pewno będę chciała dużo przebywać na powietrzu, po pracy męża i psa pod pachę i wio:)

Martuśka85 to nie mam pomyslu...moze ogorki, woda z kausty kiszonej?jakies owoce, warzywa?mnie juz tak mdlosci nie dopadaja ale mam od 3 dni biegunke:zawstydzona/y:i nie umie sobie z nia poradzic...kupilam tabliczke czekolady moze cos pomoze bo nutella nie dziala:-(
Milusia wstawie jak tylko znajde karte do aparatu...bo sie zapodziala i jest lipa:-(Moje Kochanie pewnie ja gdzies dalo:sorry2:Moje malenstwo ma 22mm to ciut mniejsze jest:-D

reklama
Martusia na pewno dasz radę, u nas na roku była dziewczyna i właściwie w trakcie egzaminów była w zaawansowanej ciąży, najgorsze jest to, że ona wszystko bardzo przeżywała, plakała, była rozdrażniona. Wszyscy się obawiali o jej zdrowie oprócz wykładowców, którzy chyba jej zazdrościli.

Do góry