reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
No to świętujemy hihih:D

Ja zmykam biorę się za robotę normalnie, ale mi się nie chce, no ale cóż, buziole i miłego dnia bez opuchniętych kończyn

Witam się :happy2: Ale upał, a ja jeszcze stertę prasowania mam :szok: na szczęście to już ostatnia partia :-p

A Lipiec się zaczął, więc zaraz wskoczymy na drugą pozycję wśród "przyszłych mam" - ZACZYNA SIĘ KOCHANE
:-):-):-):-)

Bogusia86
Ty nie skacz na piłce tylko się na niej kołysz ;-) skakanie może doprowadzić do odklejania się łożyska :sorry2: na porodówce se dopiero poskaczesz ;-)

starlet piękny suwaczek ;-) jak zwykle zaraz jak Tobie przeskakuje to z większą niecierpliwością czekam na swój :-D

Ola
gratuluję udanej wizyty i świetnych zakupków :-)

milusia83
no to lekarz zafundował Ci szkołę rodzenia od razu ;-) dobry z niego chłopina :-)

Natka u mnie w szpitalu dają czopki glicerynowe - ponoć nie są tak nieprzyjemne, a działają spoko ;-) Zadzwoń do swojego szpitala i zapytaj jak u nich... Lewatywy nie rób sama - kategorycznie tego zabraniają ze względu na to, że można więcej krzywdy narobić :sorry2: Jeśli miałaś CC to te wariacje jelitowe niekoniecznie musiały być skutkiem lewatywy.. czytałam, że po porodzie bardzo często kobiety mają problem z jelitami i wypróżnianiem się, ale nie łączą tego z lewatywą :sorry2:

Ale mam lenia... codziennie mam lenia... normalnie SZOK! Jak ja z tego wyjdę ?? :szok:
Ja chcę mieć takiego powera jak co niektóre ciężarówki :wściekła/y:

Milusia Ty to masz jekiegoś niespotykanego tego lekarza swojego hmmm 2 h poświęca nosz cudowny człowiek, filmilki puszcza na:szok::szok: czy ja moge wiedzieć ile Ty płacisz za jedną wizytę??? No i gratuluje kochana pomyslnych wieści o maluszku:tak:
Pajko no jak tam po wizycie, co nakazał lekarz???
natka ja wolę lewatywe mieć w szpitalu, sama nie jestem pewna czy dobrze sobie zrobię i potem na porodóce będe sie martwić czy wstydu sobie nie narobie, a bąkami sie nie przejmuj nie Ty jedna kochanie:-D:-D
Lea mój maluch też ma nogi chyba z prawej strony bo jak mi zasunie to, aż żeby zaciskam hmmm:baffled:wiem co czujesz i te żebra:-)
Ola to kiedy Ty masz rodzić 24.07 już??????????? To cóś za wczesnie nie???
BlackOpal ja też mam lenia, ale mam dużo werwy tylko nie mam co robić buuu:((((

A ja właśnie otrzymałam od teścia świeże ryby z naszego Bałtyku i dziś na obiad będzie na bank smażona rybka,a jutro zupa rybna z przepisu navijki:happy2:

Ostatnia edycja:
Ryby,ale mnie zemdliło na samą myśl :) Wybacz Bombusiu, nie rybiasta jestem.

A ja dziś jestem poprostu do niczego. Zasypiam na siedząco a moja dwulatka ciągle tylko coś chce. Mam jej włączyć bajke,potem inną, za 5 minut że nocnik, później że chce chlebek, nastepnie znowu bajka. Chciałabym żeby mi ją ktoś na godzinę zabrał,muszę zregenerować siły.
W dodatku u mojego M w pracy nieciekawie. Przszedł nowy kierownik ( z firmy konkurencyjnej,która upadła ) i wczoraj z dnia na dzien zwolnił jdnego z dwóch sprzedawców, a od dziś zatrudnił kolegę z tej starej firmy. Przestaliśmy czuć się stabilnie... Skoro taka jest polityka firmy,że nowy gość zwalnia starych pracowników tylko po to by zatrudnić znajomych to wszystko się może zdarzyć. Kto wie czy za tydzien M zostanie bez pracy,skoro nawet nie dali tamtemu chłopakowi szansy by znalazł inną. Kurde... Jestem zestresowana. A szefostwo jest ślepe! Dali nowemu dostęp do wszystkiego, pełną władzę.Wyobraźcie sobie to... jak można zatrudnić kogoś,kto przyczynił się do upadku konkurencji,he? I jak można pozwolić mu zatrudniać tamtą ekipę?

Dzięki dziewczyny za info :*

Poza tym gratuluje wizyt. Już coraz bliżej dajcie spokój :-)

kasia mi zasiłek nie przysługuje, bo zawiesił działalność a tylko jak likwidują to jest.
Ciamajdka a z pośredniakiem to wiem 5 lat byłam zarejestrowana to nic mi nie znaleźli :p

wogóle dowiedziałam się, że wznowił działalność i chciałby przywrócić mnie do pracy, ale wcześniej dał mi ŚP a przywrócić sam chyba nie może dopiero przez sąd - wiecie coś o tym?
Sorki, że męcze Was tak dziś ale mam jakiś taki dzień ehh

wróciłam padam na pyszczek od tej duchoty:(
kupiłam sobie jeszcze jedną koszulę do karmienia za 25 zł:)

milusia super że po wizycie ok, a o 2h to ja mogę pomarzyć , jak mi poświęci 20 min,to już sukces tyle ma pacjentek!

blac-opal ja stosuję czopki glicerynowe od początku ciązy bo bez tego ani rusz,chociaż teraz jest lepiej.położna na szkole rodzenia mówiła że właśnie można nimi się przeczyścić zamiast lewatywy.

kasia 2506 właśnie nie wiem jak ja to robię że nie tyję, myslałam że w ciąży będę tyła jak słonica a tu taka niespodzianka, a wcinam wszystko i przyznaje że niezdrowo też: fryteczki, lody , chipsy.

pajko-wróciłaś juz jakie wieści , mam nadzieję że pomyślne? ja już sie boje jutro odbieram moje wyniki, mam nadzieję że nic mi się nie wyhodowało:(

a co do puchnięcia to wczoraj powiedziałam ginowi ze te tabletki co mi zapisał to nie działają, stwierdził że jak ciśnienie mam ok, białka w moczu brak to po prostu urok końca ciąży, i tej pogody.

Ostatnia edycja:
usnełam i sie obudziłam dopiero.. ostatnio to śpię jak zabita, zupełna odwrotność II trymestru... regeneracja sił???

Niuunia oj tego to juz nie wiem...

Polianno niestety wiadomo, w Polsce liczą się znajomości, a i to nawet niekiedy nie.. miejmy nadzieję że nie zwolnia Twojego M... poza tym tak z dnia na dzień to nie mozna, chyba że dyscyplinarnie... musi byc okres wypowiedzenia.

Milusiu miłego dnia:)))

Bombusia ja też nierybiasta, ani smazone ryby, ani pieczone, ani w sałatkach, a juz tym bardziej nie zupy... najgorsza wizja pracy-pracowac w rybnym... o jezu:baffled:
ja dopiero się zbieram, ale taaak mi się nie chce, ło boże...

Polianno no nie ma nic lepszego w pracy jak kolega kolegę itd.... a dobry pracownik na bruk, jejku to jest strasznie przykre, miejmy nadzieje, ze Twój M sie utrzyma i nie wybiegaj kochana "przed orkiestrę" z myślami, żyj dniem dzisiejszym, bo nie mamy wyjścia takie czasy:(((

reklama
witam

wizyty udane..widzę szykujecie się ostro na lipiec ;-)
ja mimo iż mi ciężko wolę by siedziała dłużej niż krócej..;-)

upał...żyć nie daje mi...

Polianno :-( mam nadzieję że nie zwolnią Twojego męża.

Ciamajdko nie zawsze musi być wypowiedzenie..:-(

Moniko8112 ale super ja tyje strasznie..:-( 22 kg mam póki co

Ostatnia edycja:
Do góry