reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Riba ja również kocham wszystkie pchle targi i lumpki - można za taniochę wyczaić rzeczy z duszą:):):)

a ja z przyjemnością Was informuję, że właśnie zrobiłam zamówienie w DOZ:p:p:p:p:p:p Wyłata na poczatku mieś powinna dojść hihihih. więc będę miała za co zapłacić...
Zostały mi dwie koszule do karmienia
i finish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę rodzić

reklama
Bombusia - oryginalnie jestem ze Slaska, dokladniej z Zabrza:) fotki wkleje,jak obiecalam to obiecalam:)
Ehtele - coraz czesciej mi sie zdarza taki zamot -myle fakty, imiona itp. a wstyd mi za to co zrobilam kumpeli na gg....:tak:

Widze ze u Was dzien zakupowy, lub porzadkowy. Mnie tez na szafe wzielo...:p Uzbieralam wielkie pudlo ciuchow w ktore sie nie mieszcze....hmmmm Zabieraja tylko miejsce no i do wrzesnia lub dluzej nie beda mi potrzebne, bo i tak nie wejde.
Z zakupow brakuje mi moskitiery, gazikow jalowych, kosmetykow dla mnie do szpitala, stanika, lampki nocnej, przewijaka (bo sie przez Was napalilam:)), no i najgorsze wozka. Szczerze wierze ze w lipcu zakoncze temat zakupowy.

Eeee Bombusiu no to zaszalalas (z deserkiem tez :p).Wozki Graco sa i u mnie takze dobry wybor. Mnie osobiscie sie podobaja.:tak:
Mam chwile wiec pisze: Jenny - w prawym g. rogu strony obok "wyloguj" masz "ustawienia". Jak tam wejdziesz to z kolei po lewej stronie masz taki dlugi jakby panel kontrolny - wybierasz "edytuj sygnature" i tam w okienku o tej samej nazwie wklejasz kod suwaczka, masz rowniez podglad zeby zobaczyc przed zatwierdzeniem czy wszystko ok. Mam nadzieje ze pomoglam choc troche.Tez mialam ten sam problem na poczatku:tak:

Ehtele - no wlasnie jak tam z tymi wodami, bo sie niepokoimy....Mam nadzieje ze Twoje milczenie oznacza udana wycieczke a nie klopoty. Daj znac jak wrocisz.

Pajka - super ten twoj M - ciagle jakies randki, lody...pilnuj go :p

Moj M tez zabral mnie wczoraj na piwko bezalkoholowe. Bylo cudnie - knajpka jest nad samym morzem no i byla pelnia a tam robia takie Swieto Ksiezyca - cala plaza w swieczkach miliony doslownie. Wkleje wam fotke pozniej.
Uciekam znowu. Na razie!

oj pilnuje pilnuje :))

navijka koniecznie wstaw fotkę z tej plaży ze świeczkami, musiało być cudownie, ja też chcę!!! A miałam Cie spytać skąd pochodzisz od urodzenia???? Jaka część Polski????
Starlet muszę Ci powiedzieć, ze dobrą myśl dałaś z tym zaświadczeniem co do becikowego hmmm po co czekac do ostatniej chwili. W poniedz. ide po dalsze L-4 to zaraz zawołam, zobacze co mi powie gienia:)
Pajka fajnie tak sobie posmigać samochodzikiem co??? pełny relax
Pati ja będe prała od poniedz. nastepne tury ciuszków i pieluch maluszka, idą upały to szybko poschnie.
A skąd wytrzepałam M???? hmmm, dawno, dawno temu.... he he.....poprostu mieszkaliśmy koło siebie i mieliśmy wspólnych znajomych, ja go nie lubiłam kiedyś, ale tak truł i łaził za mną, ze ..."wyłaził" i takie dziś są efekty hi hi.
On to chyba miał być dziewczynką, bo robi dużo kobiecych robót,a i taka złota rączka jest, bardzo lubi robić "dla domu", ale czasem mnie wkurza to bym go udusiła tego Misiaczka mojego :)

Musze Wam napisać Mamuśki, ze w tym 3 trymestrze ciąży to sie czuje najlepiej, gorzej było w 1 i 2. Owszem stawia mi sie czasem brzuchol, ale poleżę i przechodzi, natomiast nic mnie nie boli, obym miała takie siły na poród!!!!

ja byłam tak spanikowana bo w ciaży nie potrafie jeździc a tutaj jedziesz testowym , ale na szczescie wsio jest OK :)

Pajka- Kia Venga to chyba najnowszy model tej firmy? my od roku jestesmy posiadaczami Kia Soul, duzo miejsca, bagaznik ogromny no i te 7 lat gwarancji:)

Bombusia- Wspaniale miec takiego meza:):)Co do zakupow to Wow, wszysto za jednym zamachem.Powiem szczerze, ze ja juz mam dosyc zakupow i marze zeby juz byl koniec.Staram sie skonczyc przed zaczynajacymi sie wyprzedazam.

Pati1982-Widze, ze robimy to samo dzisiaj, lacznie z pomidorowka;)

Ehtele-I co z tymi wodami?

tak, tak kocham to autko juz tak dobrze mi sie nim jeździło jeszcze w środe jade na jazdy Nissanem Micra, Nissan Quashqai ale będzie jazda :))))) marzy mi sie ten samochodzik
imgMercedes%20Ml3.jpg

Ale niestety pali ponad 13 L no i nie jest na trasy miejskie :(

o kurcze dziewczyny. ktos sie wlamal do mieszkania na przeciwko :szok::szok::szok::szok::szok::szok: wlasnie byla u mnie policja z pytaniem czy cos slyszelismy miedzy 13ta a 16ta, a nas nie bylo w domu!!!!!!!!!!! kurcze to moglismy byc my:szok::szok::szok::szok::szok: moze psiaka slyszeli?? na szeczescie mieszkanie mamy ubezpieczone, ale jakby cos psinie zrobili - nie przezylabym :no::no::no::no::no: ponoc duzo bizuterii wzieli i sprzet.

:szok: chyba bym zawału dostała gdyby cos takiego stało sie kolo mnie nie mogłabym normalnie spac w nocy

Riba ja również kocham wszystkie pchle targi i lumpki - można za taniochę wyczaić rzeczy z duszą:):):)

a ja z przyjemnością Was informuję, że właśnie zrobiłam zamówienie w DOZ:p:p:p:p:p:p Wyłata na poczatku mieś powinna dojść hihihih. więc będę miała za co zapłacić...
Zostały mi dwie koszule do karmienia
i finish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę rodzić

no to gratuluje zakupów ja własnie tez bede robiła dzisiaj zamówienie bo w poniedziałek mam Matki Pieniężnej wiec pojde do Ściany Płaczu :p

no i mam pytanie do mam ile tzreba nosić te giganty podkłady poporodowe?? ile dni po porodzie?? bo muszę się psychicznie nastawić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pajkaa to zalezy od krwawienia ale niedlugo- jakies 3-4 dni wtedy kiedy jest najwieksze krwawienie a potem to juz zwykle podpaski.
a samochodzik superrrrrrrrrrrr

navijka a co zrobiłaś kumpeli na gg???:-) No to jak z Zabrza jesteś to prawie sąsiadki jesteśmy hehehe. Śląsk górą:-p:-p A z zakupó jeszcze troszkę Ci zostało...

Pajkaa furka boska... ja wzięłam dwie paczki podkładów ale nie tych z bella tylko tych absorgyn - gdzieś przeczytałam, że lepiej się trzymają...i paczkę zwykłych podpasek naturella...(20 szt.)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja na razie napiszę tak egoistycznie o sobie, ale później na pewno Was nadrobię;-) Mam dzisiaj straszne bóle w krzyżu, nie mogę się wyprostować, nie mogę chodzić, leżenie i siedzenie sprawia jakąś ulgę, ale tylko na chwilę:no: Nie wiem co się dzieje, bolał mnie kręgosłup wcześniej, ale nigdy tak jak dziś... Jak nie przejdzie przez noc, to chyba będę musiała skonsultować to jutro z lekarzem:-( Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje... Miała tak któraś z Was?:confused::confused:

Do góry