reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Marzenixx mówisz i masz :laugh2:
polianna mnie też męczy spanie i jeszcze przedwczoraj bym przysięgła że to tylko brak słońca i jesienne przesilenie :-pniestety o spaniu przy Majce mogę zapomnieć to łobuziak i alpinistka więc oczy naokoło głowy:eek: no i zauważyłam że ciągnie mnie brzuszek tzn. cały tydzień myślałam że to na @ no ale fakt trzeba przestać dźwigać córcię:confused2:

Ostatnia edycja:
Mnie też tak właśnie podbrzusze pobolewa :( I strasznie się boje wtedy :( Mam wrażenie, że zaraz przyjdzie @, a 3 testy pozytywne po prostu mnie oszukały !! Nie wiem dlaczego mam takie schizy... Dziewczyny tez tak macie ... ?
Nie mam żadnych szczególnych objawów. Bolą mnie tylko piersi, czasem mam zgagę, brzuch boli jak na @ ale rzadko - i to wszystko. Nie czuje się zbyt zmęczona, a mam problemy ze spaniem. Może po prostu przez te emocje, przez to szczęście i obawy no sama nie wiem...

Kiedy idziecie do lekarza? Czekacie na 7 tydzień? :))
No i jak się czuja przyszłe mamy? :)

Ostatnia edycja:
Hej, no trochę pospałam i pewnie dalej bym śniła, gdyby nie telefon :wściekła/y:
Teraz się czuje taka jakaś nijakaś :sorry:
Co do bóli brzucha, też czasem czuję takie bardzo delikatne, takie jakby ćmienie, jakby nie wiem co. Na początku ból podobny do tego przed @, a teraz znacznie delikatniejszy. No, ale w końcu tam się fasoleczki coraz bardziej rozpychają :tak:
A co do spania, to hmmm :-D to jest to, co teraz lubię najbardziej ;-):tak: Nigdy nie drzemałam w dzień, a teraz min. 2-3 godzinki popołudniu muszę się zdrzemnąć. :-)
W nocy znów wstaję ok. 2 razy do toalety, bo mnie pęcherz budzi ;-)
Najgorszy u mnie to jest ból piersi. Tak mnie bolą, że czasem zanim się ułożę do snu to trochę mija.:sorry:

Shiraa powolutku się poznamy i za jakiś czas nie uwierzysz jak dużo wiemy o sobie uroki forum i dzielenia tych samych doświadczeń :tak::tak:a co do schiz no cóż w ciąży i takie bywają ale jakby naprawdę niepokoiły Was jakieś objawy bóle czy plamienia to kobiety do lekarza i już lepiej pójśc 5 razy za dużó niż choćby raz za mało co do lekarza w poniedziałek przejdę się do przychodni i mam nadzieję że wizyta będzie jak najszybciej bo moja pierwsza ciąża była dosyć trudna

Nie wiem dlaczego mam takie schizy... Dziewczyny tez tak macie ... ?
Nie mam żadnych szczególnych objawów. Bolą mnie tylko piersi, czasem mam :tak:zgagę, brzuch boli jak na @ ale rzadko - i to wszystko. Nie czuje się zbyt zmęczona, a mam problemy ze spaniem. Może po prostu przez te emocje, przez to szczęście i obawy no sama nie wiem...
Kiedy idziecie do lekarza? Czekacie na 7 tydzień? :))
No i jak się czuja przyszłe mamy? :)
EDIT: Chciałabym Was jakoś tak bliżej poznać :) Może wyrazicie chcę napisania czegoś o sobie? :))
kochana ja tez mam takie schizy! a to dlatego ze czekalam na ta fasolke tak dlugo! Ze boje sie ze to sen!
Tez nie mam szczegolnych objawów.... bola mnie piersi ale przy dotyku, a tak to takie napiecie w nich czuje, ale caly czas sa flaczki :-) pic mi sie chce ciagle i odbija mi sie i to wszystko:tak:
Wlasnie nie wiem kiedy isc do gina, ale chyba pojde jakos 6-7 tydzien jak bedzie, chcialabym odrazu serduszko zobaczyc zeby sie nie zamartwiac:tak:

Cóż mogę o sobie napisac :sorry:
Jestem mężatka od 1,5 roku, z mężem parą jestesmy od okolo 6 lat. Skonczyłam socjologie , nie pracuje od kilku miesiecy. Siedze w domku i jestem bardzo szczesliwa. To nasze pierwsze dzieciatko wyczekane, wytesknione....:sorry::sorry: Nie wiem co tu jeszcze napisac :sorry:
A co do spania, to hmmm :-D to jest to, co teraz lubię najbardziej ;-):tak: Nigdy nie drzemałam w dzień, a teraz min. 2-3 godzinki popołudniu muszę się zdrzemnąć. :-)
W nocy znów wstaję ok. 2 razy do toalety, bo mnie pęcherz budzi ;-)
Cos mi sie wydaje ze n iedlugo i ja bede drzemac w dzien i do toaletki latac :tak:

Ja też nie za bardzo mam objawy ból brzucha przeszedł, piersi dalej bolą ale to wszystko.
Poza tym wydaje mi się, że jem mniejsze porcje niż zawsze bo więcej nie mogę.
Dziś powiedziałam rodzicom, chciałam poczekać do USG ale mąż mi kazał, w sumie to taki szczególny dzień bo dokładnie 6 lat temu w ten sam dzień powiedzieliśmy o pierwszej ciąży więc trochę śmiesznie wyszło.

Widze, że jak na razie jestem najmłodsza ;))

Marzenixx
ja zamierzam umówić się do gina na 18 grudnia - wtedy będzie 7 tydzień i 2 dni. Nie chce iść zbyt wcześnie, chciałabym już zobaczyć fasolke i usłyszeć bijące serduszko ;)
Ale kurde do 18 grudnia zostały 2 tygodnie :szok: Chyba jajko zniose do tego czasu .. :-(

reklama
Do góry