kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
I ja oszaleję do wizyty u gina i USG
To czekanie jest najgorsze i już bym chciała tą wizytę, a tu jeszcze kilka dni...
To czekanie jest najgorsze i już bym chciała tą wizytę, a tu jeszcze kilka dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się, wszystko na pewno będzie dobrze, ale rozumiem, bo ja tez schizowałam przed USG. Szczegolnie, ze mialam jakies malutkie krwawienia i skurcze macicy przed USG. Dopiero po USG dowiedzialam sie ze lekkie krwawienie moze towarzyszyć zagniezdzaniu sie jajeczka...;-)Ja chyba do 22 zwariuję jeszcze tyle czasu i tyle czekania, żeby być pewnym tak w "101" procentach, ze fasolka rośnie tam gdzie powinna
no dlatego przyszlam za tobaMarzenko Kochana GRATULACJE
Ale się cieszę A nie mówiłam, że czekam na sierpnióweczkach???
ja tez tak mam!!! zreszta nawet nie postanawialam tego, poprostu w jednej chwili wszystko sie zmienilo !!!! jestem taka szczesliwa ze nie potrafie sie gniewac za nic i na nikogo, nic mnie nie denerwuje tez mam teraz swoj wlasny swiatU mnie wczorajsza beta wyniosła 286,4, więc podobnie do Marzenki
Eh... Wiecie co, ja to jakiś taki wewnętrzny spokój czuję... Postanowiłam się nie denerwować, zwłaszcza w pracy i czuję się jakbym miała teraz swój inny świat
Wszystko mam gdzieś. Liczy się tylko zdrówko fasolki (bądź fasolek )
kochana a moze masz dwie fasoleczki dlatego taka wysokaRany dziewczyny, to teraz mnie zastanawia dlaczego moja beta jest taka wysoka?
Hm....
A czemu moja taka niska? ;-)Rany dziewczyny, to teraz mnie zastanawia dlaczego moja beta jest taka wysoka?
Hm....