reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Własnie zauwazyłam ze juz są fasolki na sierpieni:tak:.
Chce Wam tylko pogratulowac pieknego prezetu na swieta:-).Ja taki dostałam w zeszłym roku i teraz mam sliczną dziewuszke.
Zycze Wam spokojnej ciąży i lekkich porodów:tak:.
Pozdrawiam.

reklama
Puchatko! GRATULUJĘ!!! U mnie również nie było planowane i tak jak ty mam małą córeczkę ale drugi maluszek to samo szczęście!

Witam dziewczyny :-)
Gratuluje nowym sierpniówkom:-D

Ja kupiłam wczoraj takie skarpetusie cudowne, jak mąż przyszedl to dałam mu razem z betka...... jakie on mial iskierki w oczach :laugh2: położyl te skarpetusie sobie na brzuchu, przytulił mnie do siebie i powiedział : teraz rodzinka jest w komplecie .......:sorry2: oczywiscie sie rozbeczałam......
Buziaczki dziewczyny na dobry dzionek :*****

progress.gif

Witam dziewczyny :-)
Gratuluje nowym sierpniówkom:-D

Ja kupiłam wczoraj takie skarpetusie cudowne, jak mąż przyszedl to dałam mu razem z betka...... jakie on mial iskierki w oczach :laugh2: położyl te skarpetusie sobie na brzuchu, przytulił mnie do siebie i powiedział : teraz rodzinka jest w komplecie .......:sorry2: oczywiscie sie rozbeczałam......
Buziaczki dziewczyny na dobry dzionek :*****

progress.gif
Ja też tak zrobiłam, przy pierwszej ciąży...stały w pudełeczku przez całe 9 mcy:-)

Hej dziewczynki :biggrin2:
Ja wczoraj poszłam spać o 20 razem z Kacprem i to on mnie uspał zamiast ja jego ;-):tak::-D dzisiaj wstałam już o 7 i nie mogłam spać!

Milusia jak samopoczucie dzisiaj?

Puchatka gratuluje!!! :-) i witam serdecznie :tak::-)

Marzenixx fajną niespodziankę zrobiłaś mężowi :-)
ja też tak zrobiłam przy pierwszej ciąży, kupiłam śliczne małe buciki i razem z testem postawiłam na biurku :-) mąż był w szoku! bo wtedy udało się za pierwszym razem i to na zasadzie co będzie to będzie nawet specjalnie się nie staraliśmy :tak:
drugą ciąże staraliśmy się 6 cykli niestety nie cieszyliśmy się długo :-( a teraz udało się za 2 razem :tak::-) i mąż miał przeczucie że się udało :tak: mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze!!! Musi być! :tak:

Oczywiście też tak jak Wy nie mogę się doczekać USG i na zmianę się cieszę i martwię! Oby wszystko było dobrze!!!

Kiniusia to super będziecie miały z siostrą dzieciaczki z tego samego roku! :-)

Marzenixx jak widać wyjazd do Karpacza był bardzo owocny!!! :-)

Joamar no ciekawe czy będzie u Ciebie chłopiec :happy: pamiętam jak mój M cieszył się że będzie miał synka!!! :tak::-)

Dziewczynki jutro Mikołajki a mój synek już sobie przyszykował skarpete na prezenty :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłej soboty :tak:
Buziaki

Cześć dziewczyny,
ja na momencik, bo właśnie wróciłam z zajęć i jestem padnięta (a byłam całe 5 godzin). Oczy mi się same zamykają, więc zdrzemnę się troszkę. :tak:
Chciałam Wam życzyć miłego sobotniego popołudnia :-)
P.S. Puchatko!!! Kochana, wielkie gratulacje!!!:-D

kiniusia kto by pomyślał że spotkamy się akurat tutaj :laugh2:

ja nadal w szoku bo o Majcię staraliśmy się dwa lata i było dosyć ciężko ciąża też raczej z tych niezbyt łatwych oby teraz było lepiej trudno mi uwierzyć że teraz udało się choć się staraliśmy żeby póki co Majcia rodzeństwa nie miała nasza sytuacja mieszkanowo- materialna nie jest najlepsza delikatnie mówiąc ale widać tak miało być w każdym razie życzę Wam kobietki spokojniej ciąży :tak:no i może już czas zrobic liste sierpniówek:sorry:

reklama
Do góry