reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdka Zgadzam sie z fiuufiuu super melodyjka taka uspakajajaca :-)

A ja idę do łóżka poleniuchować na prawde dzis mi sie nic nie chce :-(
Na dodatek mój T śpi jeszcze po nocce bo pracował od 19 do7 to nie bede go budziła :-( A tesknie :-D i mam ochote go obudzić

No nic zycze milego dzionka wieczorkiem postaram sie wejsc ;-)

Ciamajdko rzeczywiście przyjemne dla ucha...mogłaś siebie też nam nagrać hihihih

Mam do Was pytania:

ile się standardowo czeka po porodzie do przytulanek (6tyg.) ile Wy zamierzacie?

i po drugie czy po poradzie Wasi partnerzy biorą urlop żeby Wam pomóc? Mój bierze 3 tygodnie urlopu:) Ale to też wynika z tego, że taką ma pracę i dużo rzeczy będzie mógłó na bieżąco załatwiać przez telefon...

Ciamajdko fajna melodyjka ja mam cos takiego :)
View My Video

Ehtele moj mąż bierze 2 tygodnie wolnego po porodzie a potem przyjeżdza moja mama a mąż wraca do pracy.
Co do przytulasek to pewnie bedzie to zależalo od tego czy bede nacinana i jak to sie goi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak jestem jeszcze na forum to odpowiem ehtele

Ja słyszałam, ze najlpeiej własnie przeczekac do przytulanek 6tyg zeby wszystko sie zagoiło itp itd.
A co do urlopu partnera to bierze 2 tyg :-)Szef juz jego wie i od razu kiedy zaczynam rodzic daje urlop hehe ;-) Więc się ciesze ze bedzie ze mna w najtrudniejszych pierwszych chwilach kiedy bede sie wszystkiego dopiero uczyła.

A teraz zmykam i buziakuje

ehtele- zalezy jak się będę czuła. Myslę, że nasz organizm sam nam powie kiedy możemy zacząć. Teraz mi się totalnie nie chce i mimo wielkiego wysiłku ze strony Jasia to ja wymiękam i nie czuję się komfortowo- a zmuszać się nie będę.

U nas urlop niepotrzebny :)

Pajko znajome rytmyehtele tak myślałam zeby sie nagrac ale co Was straszyć będę:-D

wstaje.....
z przytulankami to zobacze jak w praniu wyjdzie.. przede wszystkim musze pomyslec nad antykoncepcja

reklama
Wkońcu i ja zawitałam :-) jakoś dziś mam brak sił, co położe się na łóżku to usypiam :eek:

ehtele karuzeli nie kupuje, bo czuje, że babcia nas w to zaopatrzy :-p a co do przytulanek to zależy od kondycji. Niestety ja tak jak Wy nie będę miała tak fajnie, bo mój ciągle w pracy - zero urlopu i będę sama z maleństwem :-(

Ciamajdka widzę jak zwykle napięty grafik - oj kobito kiedy Ty zwolnisz?:-p

starlet gratuluje udanej wizyty :-)

Pajkaa nie przęmęczaj się za bardzo jak dokucza C brzuszek, a mam nadzieje, że babka cyckonosz CI wymieni

kasia2506 gratuluje udanej wizyty i wszystkiego najlepszego :-)

Do góry