reklama
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Ciamajdka Zgadzam sie z fiuufiuu super melodyjka taka uspakajajaca :-)
A ja idę do łóżka poleniuchować na prawde dzis mi sie nic nie chce :-(
Na dodatek mój T śpi jeszcze po nocce bo pracował od 19 do7 to nie bede go budziła :-( A tesknie i mam ochote go obudzić
No nic zycze milego dzionka wieczorkiem postaram sie wejsc ;-)
A ja idę do łóżka poleniuchować na prawde dzis mi sie nic nie chce :-(
Na dodatek mój T śpi jeszcze po nocce bo pracował od 19 do7 to nie bede go budziła :-( A tesknie i mam ochote go obudzić
No nic zycze milego dzionka wieczorkiem postaram sie wejsc ;-)
Ciamajdko rzeczywiście przyjemne dla ucha...mogłaś siebie też nam nagrać hihihih
Mam do Was pytania:
ile się standardowo czeka po porodzie do przytulanek (6tyg.) ile Wy zamierzacie?
i po drugie czy po poradzie Wasi partnerzy biorą urlop żeby Wam pomóc? Mój bierze 3 tygodnie urlopu Ale to też wynika z tego, że taką ma pracę i dużo rzeczy będzie mógłó na bieżąco załatwiać przez telefon...
Mam do Was pytania:
ile się standardowo czeka po porodzie do przytulanek (6tyg.) ile Wy zamierzacie?
i po drugie czy po poradzie Wasi partnerzy biorą urlop żeby Wam pomóc? Mój bierze 3 tygodnie urlopu Ale to też wynika z tego, że taką ma pracę i dużo rzeczy będzie mógłó na bieżąco załatwiać przez telefon...
R
RiSiA
Gość
Ciamajdko fajna melodyjka ja mam cos takiego
View My Video
Ehtele moj mąż bierze 2 tygodnie wolnego po porodzie a potem przyjeżdza moja mama a mąż wraca do pracy.
Co do przytulasek to pewnie bedzie to zależalo od tego czy bede nacinana i jak to sie goi
View My Video
Ehtele moj mąż bierze 2 tygodnie wolnego po porodzie a potem przyjeżdza moja mama a mąż wraca do pracy.
Co do przytulasek to pewnie bedzie to zależalo od tego czy bede nacinana i jak to sie goi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
jak jestem jeszcze na forum to odpowiem ehtele
Ja słyszałam, ze najlpeiej własnie przeczekac do przytulanek 6tyg zeby wszystko sie zagoiło itp itd.
A co do urlopu partnera to bierze 2 tyg :-)Szef juz jego wie i od razu kiedy zaczynam rodzic daje urlop hehe ;-) Więc się ciesze ze bedzie ze mna w najtrudniejszych pierwszych chwilach kiedy bede sie wszystkiego dopiero uczyła.
A teraz zmykam i buziakuje
Ja słyszałam, ze najlpeiej własnie przeczekac do przytulanek 6tyg zeby wszystko sie zagoiło itp itd.
A co do urlopu partnera to bierze 2 tyg :-)Szef juz jego wie i od razu kiedy zaczynam rodzic daje urlop hehe ;-) Więc się ciesze ze bedzie ze mna w najtrudniejszych pierwszych chwilach kiedy bede sie wszystkiego dopiero uczyła.
A teraz zmykam i buziakuje
ehtele- zalezy jak się będę czuła. Myslę, że nasz organizm sam nam powie kiedy możemy zacząć. Teraz mi się totalnie nie chce i mimo wielkiego wysiłku ze strony Jasia to ja wymiękam i nie czuję się komfortowo- a zmuszać się nie będę.
U nas urlop niepotrzebny
U nas urlop niepotrzebny
R
RiSiA
Gość
no to macie boskich facetów
pajeczko melodyjka z dzieciństwa
No niektóre z Canpola są bardzo szybkie a tutaj taka spoko nawet
zmykam ogarnąć szafe bo mam duzo energii przez ten stanik
reklama
Wkońcu i ja zawitałam :-) jakoś dziś mam brak sił, co położe się na łóżku to usypiam
ehtele karuzeli nie kupuje, bo czuje, że babcia nas w to zaopatrzy a co do przytulanek to zależy od kondycji. Niestety ja tak jak Wy nie będę miała tak fajnie, bo mój ciągle w pracy - zero urlopu i będę sama z maleństwem :-(
Ciamajdka widzę jak zwykle napięty grafik - oj kobito kiedy Ty zwolnisz?
starlet gratuluje udanej wizyty :-)
Pajkaa nie przęmęczaj się za bardzo jak dokucza C brzuszek, a mam nadzieje, że babka cyckonosz CI wymieni
kasia2506 gratuluje udanej wizyty i wszystkiego najlepszego :-)
ehtele karuzeli nie kupuje, bo czuje, że babcia nas w to zaopatrzy a co do przytulanek to zależy od kondycji. Niestety ja tak jak Wy nie będę miała tak fajnie, bo mój ciągle w pracy - zero urlopu i będę sama z maleństwem :-(
Ciamajdka widzę jak zwykle napięty grafik - oj kobito kiedy Ty zwolnisz?
starlet gratuluje udanej wizyty :-)
Pajkaa nie przęmęczaj się za bardzo jak dokucza C brzuszek, a mam nadzieje, że babka cyckonosz CI wymieni
kasia2506 gratuluje udanej wizyty i wszystkiego najlepszego :-)