Witam ja dopiero się obudziłam szok
Ostatnio jakoś wiecej snu potrzebuje dziwne....
Ehtele Ja jeszcze nie kupilam karuzeli nad lozeczko ale planuje ;-) Tylko musze sie porozgladac .. bo nie wiem jaka by byla najlepsza
Mysle ze jest to potrzebne bo dzidzi ma zajecie jakies w lozeczku czy cos..
martitka-26 Kochana ja tez sobie uswiadamiam ze to coraz blizej
Tak strasznie sie boje no ale jakos damy rade
Ciamajdka - a nie mówiłam ze tak bedzie!!!!
Skad ja to znam
Ale masz dzis napiety grafik! Ja dzis znowu chyba poleniu****e jak chodze to mnie strasznie ciagne po lewej stronie az kuleje :-( iiii Śliczną masz karuzelke nad łóżeczko
starlet - gratuluje udanej wizyty
i oby ciaza trwala tyle ile powinna a nie krocej ;-)
Pajka - oszczedzaj sie i wszystko sprzataj powoli! Mnie tez strasznie ciagnie ale po lewej stronie :-( i kuleje jak chodze bo taki to ból.. wiec dzis leniuchowanie.. a co do stanika tez bym sie wkurzyla i chciala zwrot pieniedzy! Dlatego ja nie kupuje takich rzeczy przez internet wole dotknąc na zywo
a co do haleczki mmmm jaka sexyyyy
kasia2506 - super gratuluje udanej wizyty!! Ja USG dopiero mam po 14 lipca buu i wtedy sie wszystkiego dokładnie dowiem..
iii wszystkiego najlepszego! Torcik mniamciuu ahhh bym chapnela sobie
riba_1 kochana mnie tez ostatnio brzuszek ciagne eh urok ciazy i przepowiada to ze juz niedlugo hehe
A ja w nocy sama bylam mój T dopiero o 7 wrocil z pracy :-(Nom fajny pomysl z dodatkowymi polkami jak bylo jak zrobic to super
andzia1987 -ahh ze tez masz sile
Ja chyba nie wiem kiedy wezme sie za to pranko
Slodka ta czkawka u dzidzi musi wyglądac hehe
Moja ma rzadko
pati1982 - hehe ale mialas cyrk z sernikiem na zimno
Mnie się udał wszystko sie trzymało i byl pyszny ale widzisz Ty tez dałaś rade
dzielna dziewczynka z ceiebie
Ola_ ja to sie ciesze ze taka pogoda na prawde do sierpnia moze byc tak codziennie.. bo jak jest goraco to nie wyrobka u mnie w mieszkaniu jest wiec ja sie ciesze z takiej pogody
kassia181 - to oby sie spdoobal wozeczek na zywo
I udanego dzionka na plotach zycze hihi
Udało sie! Bo pierwszy raz wszystko mi sie usunelo i musialam pisać drugi raz
Zapomniałam skopiowac ciapa ze mnie