reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

za to haleczkę kupiłam taką i jestem bardzo zadowolona :p
iyk9l1.jpg

Ehtele własnie ten stanik wydawał się taki gładziutki a zrobie fotke i pokaze jak on wygląda w rzeczywistości jak go zobaczyłam to się załamałam bo jak założyłam na niego bluzke wszystko widać to nawet nie bede w nim mogła wychodzic bo bede się krępować bo wystarczy jak sutki staną no masakra:no:

reklama
Spróbuję przesłać..

Pajeczko faktycznie na zdjęciu wygląda miodzio... a haleczka sexi;P

ja własnie realizuję swoje dzisiejsze plany nadal leżąc w łóżku:-D

pajkaa koszulka rewelacja. a staniczek reklamuj- nie ma co. ja kupuje jeden taki do spania zeby mi wygodnie bylo ale ogolnie tez za takimi nie przepadam.

a tak wygląda w rzeczywistości stanik
2lt0ahi.jpg

i jeszcze specjalnie wzięlam ten bo mowie nic nie bedzie przez niego widac
a haleczka chyba sie mężowi spodobał bo mial dziwny błysk w oku :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Haleczka mega sexi:-p - mąż na pewno doceni a jeśli chodzi o stanik to jeśli nie będziesz mogła zwrócić założę się że jak ubierzesz taki prześwitujący staniczek i na to bluzeczkę (lub nie;-)) to mąż też będzie miał błysk w oku;-) oczywiście pod warunkiem że dla niego tak będziesz chodzić a nie na ulicę:-D

Ehtele po jakim porodzie :p teraz juz bezpiecznie mozna fikać :p bo jakby cos to juz jest w miare bezpiecznie :p wiec chyba nie damy rady doczekać na okres po porodzie i połogu :p

Witam ja dopiero się obudziłam szok :szok: Ostatnio jakoś wiecej snu potrzebuje dziwne....

Ehtele Ja jeszcze nie kupilam karuzeli nad lozeczko ale planuje ;-) Tylko musze sie porozgladac .. bo nie wiem jaka by byla najlepsza :tak: Mysle ze jest to potrzebne bo dzidzi ma zajecie jakies w lozeczku czy cos..

martitka-26 Kochana ja tez sobie uswiadamiam ze to coraz blizej :szok: Tak strasznie sie boje no ale jakos damy rade :tak:

Ciamajdka - a nie mówiłam ze tak bedzie!!!! :tak: Skad ja to znam Ale masz dzis napiety grafik! Ja dzis znowu chyba poleniu****e jak chodze to mnie strasznie ciagne po lewej stronie az kuleje :-( iiii Śliczną masz karuzelke nad łóżeczko :tak:

starlet - gratuluje udanej wizyty :tak: i oby ciaza trwala tyle ile powinna a nie krocej ;-)

Pajka - oszczedzaj sie i wszystko sprzataj powoli! Mnie tez strasznie ciagnie ale po lewej stronie :-( i kuleje jak chodze bo taki to ból.. wiec dzis leniuchowanie.. a co do stanika tez bym sie wkurzyla i chciala zwrot pieniedzy! Dlatego ja nie kupuje takich rzeczy przez internet wole dotknąc na zywo :tak: a co do haleczki mmmm jaka sexyyyy :-D

kasia2506 - super gratuluje udanej wizyty!! Ja USG dopiero mam po 14 lipca buu i wtedy sie wszystkiego dokładnie dowiem..
iii wszystkiego najlepszego! Torcik mniamciuu ahhh bym chapnela sobie :-D

riba_1 kochana mnie tez ostatnio brzuszek ciagne eh urok ciazy i przepowiada to ze juz niedlugo hehe :tak: A ja w nocy sama bylam mój T dopiero o 7 wrocil z pracy :-(Nom fajny pomysl z dodatkowymi polkami jak bylo jak zrobic to super :tak:

andzia1987 -ahh ze tez masz sile :tak: Ja chyba nie wiem kiedy wezme sie za to pranko :szok: Slodka ta czkawka u dzidzi musi wyglądac hehe :tak: Moja ma rzadko :no:

pati1982 - hehe ale mialas cyrk z sernikiem na zimno :tak: Mnie się udał wszystko sie trzymało i byl pyszny ale widzisz Ty tez dałaś rade :tak:dzielna dziewczynka z ceiebie

Ola_ ja to sie ciesze ze taka pogoda na prawde do sierpnia moze byc tak codziennie.. bo jak jest goraco to nie wyrobka u mnie w mieszkaniu jest wiec ja sie ciesze z takiej pogody :tak:

kassia181 - to oby sie spdoobal wozeczek na zywo :tak: I udanego dzionka na plotach zycze hihi:tak:

Udało sie! Bo pierwszy raz wszystko mi sie usunelo i musialam pisać drugi raz Zapomniałam skopiowac ciapa ze mnie

reklama
Do góry