reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziewczyny , ale sie wkurzyłam boze kupiłam ten stanik na allegro BEZSZWOWY biustonosz do karmienia *DALAJA* 80 B (1075840806) - Aukcje internetowe Allegro. a w rzeczywistości wygląda całkiem inaczej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dość, ze widac mi w nim sutki czego niecierpie bo nie jest w ogóle podszyty czego w ogóle nie widac na aukcji a jest nawet info, ze jest podszyta miska:wściekła/y::wściekła/y: to na dodatek w ogóle nie jest usztywniony:wściekła/y:wiec cyc mi zwisa, ze hej:wściekła/y:Nabazgrałam do laski maila o zwrot towaru ciekawe co mi odpisze:wściekła/y:
no to mi ulżyło

KASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki:-)
U mnie dziś samopoczucie lepsze i w końcu mam zamiar zabrać się za przestawianie w szafach i robienie miejsca na ciuszki dla malucha. W końcu muszę zacząć też prać i prasować - może to w weekend.
Kasiu2506 - wszystkiego najlepszego :tak: i gratuluje oczywiście udanej wizyty
Ciamajdko - bardzo ładne te pluszaczki od karuzelki, cieszę się że pogodziliście się i wszystko wróciło do normy:tak:
andzia1987 - mój synek też ma często czkawkę, trochę głupie uczucie;-)
riba_1 - mój mąż też dużo pracuje i niestety mało czasu zostaje na pomaganie w domku:-(, ale tak jak piszesz mam nadzieję że jak się synek urodzi będzie miał troszkę więcej czasu na bycie z nami i pomoc przy małym:confused:, najgorsze jest to że okres lato i jesień to u niego zawsze więcej pracy, do tego we wrześniu dojdzie też wykańczanie naszego mieszkania które odbieramy na koniec sierpnia - oj czarno to widzę:eek:
monika373 - gratuluje osiągnięć twoich dzieciaczków - masz na pewno sporą satysfakcję :tak:
bogusia007 - współczuje ząbka i nocki
Powiem wam laseczki że ja też miałam ostatnio problem z sernikiem na zimno;-) - to chyba jakaś klątwa forumowa:-D We środę mieliśmy ostatnie zajęcie na szkole rodzenia i położna która je prowadzi zapytała czy nie chcemy ostatnich zajęć z rozdaniem dyplomów zrobić sobie przy cieście i herbatce - grupę mamy fajną więc wszyscy chętnie przystali. Narobiłyście mi smaka na tego sernika na zimno więc postanowiłam zrobić. Wszystko szło pięknie do momentu kiedy wylewałam już na samą górę z truskawkami galaretkę, za szybko to zrobiłam i cała galaretka przeciekła mi dołem i wylądowała w zlewie:szok: (dobrze że coś mnie tknęło żeby to robić koło zlewu a nie na stole:-p) Na szczęście miałam jeszcze jedną ale została mi tylko godz do wyjścia - więc na szybko studzenie, potem do zamrażalnika, czekanie i sprawdzanie żeby nie przegapić momentu i w ostatniej chwili jakieś 20 min przed wyjściem zaczęła się ścinać:tak: więc ja ją szybko na ciasto i ciasto do zamrażalnika i się udało:-D Pełen sukces, wszystkim smakowało a zajęcia przy cieście przeciągnęły nam się o prawie godz:happy2: W sumie szkoda że to już koniec...

Hej dziewczynki, dziś znowu taki ponury dzień, słoneczka brak - ale jutro już ma być cieplutko:)
Dziś nawet pospałam bo prawie do 10 i sama nie wiem co robić. Muszę jeszcze trochę popracować, ale mi się nie chce. Musze iść po rybkę na obiad, ... ale mi się nie chce. No cóz... trzeba sie brać za siebie...

Martitka26 2 tygodnie... wow, ale ten czas szybko minął.... teraz powoli zaczniemy się rozpakowywać, ale ja bede jedną z ostatnich:/ i na pewno nie bede mogla sie doczekac...

ciamajdka no... w końcu dobre wiadomości, i tak ma już być:)) cieszę się, że się pogodziliście!

ehtele ja narazie nie kupuję karuzelki, siostra chce coś kupić dla małej więc może jej powiem, aby kupiła, ale nie mam pojęcia jeszcze jaki model - jestem jeszcze daleko w lesie w tym temacie:)

Starlet gratuluję udanej wizyty:) wow i tam samo jak martitka 2 tygodnie... robi wrażenie...

kasia wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego święta:) Spełnienia marzeń:)

Pajkaa myślę, że nie powinno być problemu ze zwrotem.... szkoda tylko czasu i nerwów...

ethele ja dostalam karuzele po corci kolezanki i nowej nie kupowalam. z tego co mi kolezanka mowila to warto miec ale w zywych kolorach- dziecko wtedy lepiej na nia reaguje.- tak mowila a jak bedzie to zobacze dopiero.w watku mo pokoiku jak wklejalam zdjecie lozeczka to jest tam tez karuzela:))))))))))

martitka czas szyko leci- ale masz fajnie u mnie jeszcze jakies 4 tyg.
pajkaa a moze klejem? sa takie specjalne ktore powinny trzymac:)))))))))

starlet
gratulacje wizyty:))))))))))))

kasia gratulacje wizyty i wszytskiego najlepszego:))))))))))))

i ja sie witam!!!!!!!!
w nocy 5 razy wsawalam- moj rekord. dzis w ami nie posiedze bo maz ma wolne i niedlugo jedziemy obejrzec na zywo nasz wypatrzony wozeczek i jak nam sie spodoba to zamawiamy- oczywiscie przez neta na stronie producenta bo taniej. a na 16 umoilam sie z kolezanka ktorej z 2 lata nie widzialam takze jade na ploty. bede wieczorkiem.
milego dnia

kasia2506 po pierwsze gratuluję Ci udanej wizyty..najważniejsze, że u Małgosi wszystko w porządku, a Ty musisz po prostu o siebie teraz bardziej zadbać:-):-) A tak w ogóle jak tam kącik Małgosi, ruszyło już cosik??.

A z okazji Twoich urodzinek życzę przede wszystkim aby Małgosia pojawiła się na tym świecie w terminie:-) Oczywiście żeby jej pojawienie się nie było okupione wielki bólem - lekkiego więc porodu Ci życzę - szczęścia małżeńskiego i rodzinnego :-D:-D

bogusia007 kochana zauważyłam!!!!!!!!!!!!!!!! To piękne duże litery tylko dla mnie:-D:-D A co do ciężkich nocy to niestety pewnie będzie już tylko gorzej...ale cóż już nie długo będziemy mieć ciężkie noce z innych powodów heheh:tak::tak:

riba_ no to nasze naklejki nie zawsze takie jak byśmy chciały...no ale masz już nowe więc jest git:-D

Ciamajdka możesz filmik przez tę stronkę nam przesłać
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Pajkaa rozumiem, żeś wkurzona, ale jeśli pisało bezszwowy to wiadomo, że staniczek bez usztywnienia jest...:sorry2::sorry2: Ja właśnie specjalnie kupowałam z fiszbinami...Więc może być problem, zresztą jeśli babeczka jest bezproblemowa to Ci zwróci kaskę...a ty pokryjesz koszt transportu...

Ehtele mi tam juz nie chodzi, ze jest nieusztywniany, ale on jest prześwitujacy więc w ogóle trauma, a na ftce wygląda slicznie, ze nic nie widac, wiec dlatego go wzięlam o głównie kierowałam sie zdjęciem .
I nawet nie włożę cieńszej bluzki bo wszystko bedzie widac:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajeczko no to jest problem - reklamuj nie ma co się zastanawiać - babeczka dała rzeczywiście zdjęcie idealne - staniczek wygląda na nim super, i bynajmniej nie wygląda na prześwitujący...no ale cóż uroki allegro. Nie martw się pewnie nie będzie robiła problemów...

reklama
Do góry