reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajka powinnaś dostać go w zwykłym kiosku.. albo sklepie papierniczym, z art. szkolnymi - to popularny klej taka czerwona tubka... Na tą wysypkę pijesz jakieś wapno? Może Fenistil żel? Nie wiem czy fenistil można w ciąży ale przynajmniej by swędzenie złagodził....

ehtele ta nasza chińszczyzna miała identyczny mechanizm i z niej wydobywały się oku****ieńcze "Były sobie kurki trzy" :happy2: no ale tamta to na bank nie był canpol, a kanpolowskich melodyjek nie znam.. wygląda fajnie.

Ostatnia edycja:
reklama
ehtele mam prośbkę malutką :D czy chciałoby ci się pogrzebać gdzie kupowałaś (u jakich sprzedawców) przewijak, butelki, pościel, ręczniczki, kosmetyki.... itd - ja bym sobie zanotowała w kalendarzu i nie męczyła już o to nikogo... w przyszłym tygodniu będę zamawiała i byłoby mi zdecydowanie łatwiej :D jeśli ci się nie chce bądź nie masz czasu - zrozumiem... proszę z czystego lenistwa bo nie chce mi się przeglądać wątku zakupowego :p

Cimajadko no super, że z T wszystko cacy no i że tak cudownie Cię ukochał...:p Widzisz dobry z niego facet... Czasem w sumie potrzebna taka chwila milczenia, żeby potem mogło być tak cudownie...No i podziwiam za chęć szydełkowania - kiedyś sobie szaliki szydełkowałam ale już nic a nic nie pamiętam...

dziewuszki no i kupiłam karuzelkę

KARUZELA CANPOL misie na huśtawkach + 2 GRATISY! (1089233416) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie?

Szybka jestes;-)

Tu znalazlam taka podobna
[video=youtube;lDgEkGCIBg8]http://www.youtube.com/watch?v=lDgEkGCIBg8[/video]

ojej! zwariowana troszkę ta melodyjka...

ja mam taka standardową melodyjke sprzed lat, jak ja to mówię, delikatną i wolną..
jak ktoś mi podpowie jak ją tu Wam "pokazać" to wstawię dźwięk:-)

a to moje wiszące pluszaczki od karuzelki
6b49e65493b0975dmed.jpg

reklama
Ciamajdko urocze te pluszaki...a melodia to filmik musisz na aparacie nagrać i wrzucasz tu tak jak zdjęcie...
ajj kupiłam zobaczymy co za melodia tu będzie...

Do góry